Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

vala cnm ben sahsen senınkı gıbı olsun dıye ıcıyorum her seyı yok yok sole bakım sen ne yaptın goguslerıne cabuk :)

mıllet yarın kuc alıyorum bakalım ne olcak yarından ıtıbaren gelısme olursa kı artık olsun noluuuuuuuuuur yazcam buraya :)

Kızzlarr size deneyimlerimi anlatmak istiyorum. yıllar önce bu konuya ben de bişeyler yazmıştım çözüm bulmak için. Annem sağlık sektöründe çalışıyor çok ünlü bir kadın doğum doktoru da yakın arkadaşımız. Geçen sene benimkilerin durumunu sorduk hastalık vs. gibi bir durum olmadığı için ilaç falan vermedi tabiiki ama adaçayı tavsiye etti. geçen sonbahar, kış, ilkbahar boyunca aklıma geldikçe, günde bir ya da iki günde bir kez adaçayı içtim. Gerçekten belirgin bir gelişme oldu ama aynı zamanda kilo da aldım. adaçayı kilo da yapıyormuş sanırım. sonra işte düzenli beslenme, adaçayı rutinini form çayı+yeşilçay'la değiştirme, abur cuburu azaltma derken aldığım 5-7 kiloyu da verdim eski kiloma döndüm. Ama göğüslerim eskisi kadar küçük değil :) Benimkiler nerdeyse dümdüzdü hiç yok gibiydi, şimdi küçükler ama en azından varlar ve bence çok güzeller. Herkese tavsiye ederim adaçayı ama kiloya da dikkat
Buarada yaşım da 24

adacayi bukadar etkiliyse hemen basliyorum :) peki cm olarak yda beden olarak biliyomsn nkdar artti?

cnm ben de gunluk adacayı ıcerım cok da severım sen ne zamandır ıcıyodunda gelısme gordun kendınde cnm ? ben 1 aydır ıcıyorum onceden cok cok nadır ıcerdeım sımdı duzenlı ıcıyorum ama henuz kendımde bı gelısme goremedım

Ben bugün başladım hayıt tohumuna sonunda.
Adaçayının da büyüttüğüne inanıyorum, östrojen içeren bitkilerin en başında geliyor çünkü.
Ara ara onu da içiyorum ama düzenli içmek lazım, hayıtla birlikte onu da devam ettirebilirsem ettiricem. :)

kızlar ben 2 ay hayıt kullandım sonunda pufff 15 güne kalmadan eskisi gibi oldular :)
üstüne üstlük adet düzenimi bozdu..
illa kullanıcam diyorsanızda sakın dozunu kaçırmayın
sabah akşam demleyip için yeter yemenize gerek yok yani..

.
.
hadi ya iyi ki içmeyi bırakmışım oyleyse :124:

Hadi ya tüh :26:
Gerçi ben göğüslerden ziyade hormonlarım için içeceğim ama düzeni falan bozmaz inşallah..
Ben de zaten sabah akşam içmeyi planlıyordum sen nasıl kullandın canım yedin mi bir de?

cnmhayıt tohumnun yan etkılerı onu cok kullandıgın zaman baslıyo sac dokulmesı de yapabılıyo o yuzden ben burda bı paylasımda solemıstım sakın ama sakın dozunu kacırmayın bı tatlı kasıgı gunluk bı bardak yoksa ters tepebılıyo etkılı bı cay cunku ben gunluk bı bardak ıcıyorum adet duzenım ıyı oldu agrılar yok cok rahatım bu cay sayesınde

Bende hayıt tohumunu 1 ay kullanıp bıraktım,hiç bi işe yaramadı... Saçlarım dökülüyodu daha beter dökülüyo şu an hem de.

Bende hayıt tohumunu 1 ay kullanıp bıraktım,hiç bi işe yaramadı... Saçlarım dökülüyodu daha beter dökülüyo şu an hem de.

cnm ben de bı aydır ıcıyoyrum ıkıncı ay olcak hemen etkı goztermıyomus bı 6 ay kadar ıcmek gerekıyomus daha demın de dedıgım gıbı gunluk bı bardaktan fazla ıcmemek gerekıyo

cnm ben de bı aydır ıcıyoyrum ıkıncı ay olcak hemen etkı goztermıyomus bı 6 ay kadar ıcmek gerekıyomus daha demın de dedıgım gıbı gunluk bı bardaktan fazla ıcmemek gerekıyo

Canım bende sadece 1 bardak içiyordum zaten. Haklı olabilirsin etki gösterme konusunda ama saçları gerçekten çok döküyor.Kullanmayı düşünmüyorum.

Canım bende sadece 1 bardak içiyordum zaten. Haklı olabilirsin etki gösterme konusunda ama saçları gerçekten çok döküyor.Kullanmayı düşünmüyorum.

anladım cnm benım henuz dokulme gıbı bı sorunum yok ben onceden gogusler hemen buyusun dıye burdakı paylasımlardan bırınde okumustum hatta yemeklerıne kadar atıyomus gunluk ıkı uc baradak ıcıyomus bı arkadas ben de ozenıp ole yapmıstım bı baktım sacalrım eskıye oranla daha cok elıme gelmeye basladı o ara korkmustum bırakmıstım ama sonra okudum kı asırıya kacmamak gerekıyomus ama senın durumun farklı tabı cnm sen de daha cok etkısını gosterıyo demekkı ben ce de bıraktıgın ıyı olmus o zaman zaten vala ben bı kucukluk goremedım senın goguslerde

eheh bunu duymak güzel:)))

Ya bende bu siteden ileri zekalı bi arkadaşın lafına inanıp herşeye hayıt koyar oldum kız "yediğim tosta bile koyuyorum" demişti düşünün ben sabah akşam 2 tatlı kaşığı yoğurtla karıştırıp yiyordum
ama bende saç dökülmesi yapmadı adet düzenimi bozdu oda düzeldi çok şükür..
çay olarak kullanın bugün ender saraç akşamları hayıt gündüzleri ada çayı içsin hanımlar dedi dikkate alabilirsiniz fıstıklar

cnm ben ender saracın deıdıgı gıbı yapıyorum bı aydır gogus konusunda tık yok ama adet agrıları 0 ve de bne de o arkadasın dedıgını okumus gaza gelmısıtım :)

yaa 16 yaşındayım ve neredeyse hiç göğsüm yok çok utanıyorum.dolgulu sütyen takmak nereye kadar idare edecek bilmiyorum.bütün arkadaşlarım bundan sonra senin büyümez diyor.yazın bikini bile giyemiyorum.sizce büyürler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…