Kızlarrr albümüme bakıp yorum yapar mısınız?[/QUOTE
cnm 3.resmınde gogusler vala gayet guzel gosukuyo nesı kucuk anlamadım ben :)
Fikirlerinizi almak istedim canım ya.
Valla bana göre baya bi büyük.
Genele göre normal bence, hatta küçüğe de girebilir bazılarına göre.
Ama bence normal. :)
Sütyenle gayet de hoş duruyor, desteksiz üstelik.
Çok teşekkür ederim canım. :)
canm yaa keske herkesinki senin kadar olsa da küçük desebu kadar olsa göğsümü gere gere dolaşırım ama nerdee
Canım üzülme ya. Üzülün diye koymadım,fikirlerinizi öğrenmek istedim...
canim ben goremiyorum albumu kaldrdnmiKızlarrr albümüme bakıp yorum yapar mısınız?
Kızzlarr size deneyimlerimi anlatmak istiyorum. yıllar önce bu konuya ben de bişeyler yazmıştım çözüm bulmak için. Annem sağlık sektöründe çalışıyor çok ünlü bir kadın doğum doktoru da yakın arkadaşımız. Geçen sene benimkilerin durumunu sorduk hastalık vs. gibi bir durum olmadığı için ilaç falan vermedi tabiiki ama adaçayı tavsiye etti. geçen sonbahar, kış, ilkbahar boyunca aklıma geldikçe, günde bir ya da iki günde bir kez adaçayı içtim. Gerçekten belirgin bir gelişme oldu ama aynı zamanda kilo da aldım. adaçayı kilo da yapıyormuş sanırım. sonra işte düzenli beslenme, adaçayı rutinini form çayı+yeşilçay'la değiştirme, abur cuburu azaltma derken aldığım 5-7 kiloyu da verdim eski kiloma döndüm. Ama göğüslerim eskisi kadar küçük değil :) Benimkiler nerdeyse dümdüzdü hiç yok gibiydi, şimdi küçükler ama en azından varlar ve bence çok güzeller. Herkese tavsiye ederim adaçayı ama kiloya da dikkat
Buarada yaşım da 24
.kızlar ben 2 ay hayıt kullandım sonunda pufff 15 güne kalmadan eskisi gibi oldular :)
üstüne üstlük adet düzenimi bozdu..
illa kullanıcam diyorsanızda sakın dozunu kaçırmayın
sabah akşam demleyip için yeter yemenize gerek yok yani..
kızlar ben 2 ay hayıt kullandım sonunda pufff 15 güne kalmadan eskisi gibi oldular :)
kızlar ben 2 ay hayıt kullandım sonunda pufff 15 güne kalmadan eskisi gibi oldular :)
Bende hayıt tohumunu 1 ay kullanıp bıraktım,hiç bi işe yaramadı... Saçlarım dökülüyodu daha beter dökülüyo şu an hem de.
cnm ben de bı aydır ıcıyoyrum ıkıncı ay olcak hemen etkı goztermıyomus bı 6 ay kadar ıcmek gerekıyomus daha demın de dedıgım gıbı gunluk bı bardaktan fazla ıcmemek gerekıyo
Canım bende sadece 1 bardak içiyordum zaten. Haklı olabilirsin etki gösterme konusunda ama saçları gerçekten çok döküyor.Kullanmayı düşünmüyorum.
anladım cnm benım henuz dokulme gıbı bı sorunum yok ben onceden gogusler hemen buyusun dıye burdakı paylasımlardan bırınde okumustum hatta yemeklerıne kadar atıyomus gunluk ıkı uc baradak ıcıyomus bı arkadas ben de ozenıp ole yapmıstım bı baktım sacalrım eskıye oranla daha cok elıme gelmeye basladı o ara korkmustum bırakmıstım ama sonra okudum kı asırıya kacmamak gerekıyomus ama senın durumun farklı tabı cnm sen de daha cok etkısını gosterıyo demekkı ben ce de bıraktıgın ıyı olmus o zaman zaten vala ben bı kucukluk goremedım senın goguslerde
Ya bende bu siteden ileri zekalı bi arkadaşın lafına inanıp herşeye hayıt koyar oldum kız "yediğim tosta bile koyuyorum" demişti düşünün ben sabah akşam 2 tatlı kaşığı yoğurtla karıştırıp yiyordum
ama bende saç dökülmesi yapmadı adet düzenimi bozdu oda düzeldi çok şükür..
çay olarak kullanın bugün ender saraç akşamları hayıt gündüzleri ada çayı içsin hanımlar dedi dikkate alabilirsiniz fıstıklar