şurdaki verdiğiniz siteden de yine bakmıştım 34C çıkmıştı doğru kullanıyormuşum yani
below 73
bust 85
above 78
böyle canım
bu sımdı gogus olcusu mu oluyo bu ne yaw hıc bısey anlamadım :) nasıl olcuyosunuz kızlar ya(( bı anlatıverın
Kızlar ben doktora gitmeyi düşünüyorum yaa. Bakalım gelişimimi tamamlamış mıyım? Daha büyür mü filan?
Hangi bölüme gitmek gerek acaba?:18:
ben endokrinoloji bölümüne gitcem once hormonlarım normal mi diye :18:
Canım mezurayı alıyorsuun sırtından dolayıp göğüs ucu hizanda birleştiriyosun o göğüs ucu ölçün oluyo sonra sırtından dolayıp göğüs altında birleştiriyosun o da göğüs altı ölçün iştee..
Bende öyle yapayım o zaman canım..
vala yorumu okur okumaz hemen gıttım odama olctumgogus ucu 82 cıktı gogus altı tam 75 cıktı (
Canım benimde aynı öyle 82-83 gibi bişey alt kısımda 75.
Canım benimde aynı öyle 82-83 gibi bişey alt kısımda 75.
ya kızlar bu gogus altı 75 ya sımdı benım e bız bu gogus altını sırttan olcuyoruz o resmen sırtımızın olcusu oluyo gogusle ne alaka ben anlamadım :)
Canım işte bir de göğüs ucundan ölçtün mü aradaki fark senin göğüs ölçün olmuş oluyor yani alt kısım ister 75 olsun ister 85 onun büyüklükle bir alakası yok. Önemli olan aradaki fark. Diyelim ki göğüs altı 75 göğüs ucu da 85. Aradaki fark 10 cm. Yani bu şekilde boyutu anlaşılıyor. :)
Çok isterdim ama maalesef iyi bir şey diyemeyeceğim benimki de 6ydı sanırım ne zamandır ölçmedim ama bir değişiklik yok yani. :26:
aman cnm ya su aradakı fark 10 olsaymıs vala guzel olurmus galıba :)
Vallahi ya aynen 17 cme küçük diyenler var bir de burada, yahu onun yarısına bile razı olanlar var değil mi
Benim hormonlarım bozuk ondan biraz ümitliyim bakalım 10 cm için ama hormonlar düzelir de göğüsler kalırsa işte o zaman yandım. :)
yuh 17 ye kucuk denmez bence buyuk bıle demek saygısızlık olur fevkaledenın fevkınde denır 17 cmecnm ya ben de de hormon bozuklugu var hormon bozuk olunca gogus buyuyomuymus da ben de hayıt tohumu ve adacayı ıcıyorum hormon bozukluguna ıyı oluyo hem de gogus buyuklugu ıcın ama gelısme yok :)adet agrım hıc olmuyo ama bı ole bı faydası var o kadar
Ay hadi yaa kız biz aynı çıktık deseneya ben de ne zamandır başlayacağım sözde şu hayıt tohumuna ama erteleye erteleye ne hale geldim. Östrojeni arttırsın diye adaçayı da içecektim güya, bizim planlar da aynıymış bak Umut dünyası işte ya ne bileyim hormonlar düzelince göğüsler de büyür diye düşünüyordum. Demek sende bir faydası olmadı... ama hayıt tohumunu çok uzun süre kullanmak gerekiyormuş. Sen ne zamandır kullanıyorsun? :)