Gebeliğe Hazırlık Çok kötüyümm😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa amcamın kızı kullanırdı çok iyi geliyor derdi bilmiyorum ameliyatta o kadar uzun sürmüyor teknoloji gelişti kötü konusmak istemem ama kansere dönüşebiliyormuş ihmal etmeyin

Bence hastaneye git emin ol burdaki cektigin açıdan daha az acı cekersin basit bir operasyonmuş.Dahada acı cekmeden git canım.
Gidicem artık son çare biraz daha bekliycem ama diyorlarki ameliyat çözüm degil onca çektiğin acı boşuna tekrar cikiyor diyolar bide 2 ay buluyomuş iyileşmek daha 10 ay önce ameliyat oldum ben dayanamam

Öncelikle çok geçmiş olsun bende Doğumdan sonra çıkmıştı basur ne çektiğimi bir ben birde Allah bilir . Kullanmadığım krem soğuk sıcak .... en sonunda pamuğa rakı döküp başvurun üzerine koyup çamaşırımı giyiyordum her WC gittiğimde değiştirdim o gün rahatlamıştım baya yakıyor ama işe yarıyor düşün ki benim popo deliği gözükmeyecek şekildeydi üzüm salkımına dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…