Merhaba arkadaşlar hamile kalmaya uğraşıyorum 10 aydır bu ay özel bir doktora gideyim dedim gittim herşey yolunda gitti şükürler olsun yumurtlama var tahlillerim tertemiz yumurtlama takibi yapalim dedi bende ovülasyon testi yaptimi şu an yumurtlama başladığını belirttim tamam bakayım dedi baktı tamam ilişki olsun bugün yarin dur diğer gün tekrar dedi tamam dedim ama benim basur yani hemeroidim azdı ki ne azdı bu sefer çok kötüyüm meme dışarda okadar acı veriyorki o ilişkiler o acı halinde halletti tekrar kontrole gittim ama çektiğim acıdan ağliyorum resmen tamam çatlamış dedi bgn ilişki yarın ilişki dedi o günde ilişki oldu ama ertesi gün olmadı basurum çok fena oldu ilişki sirasinda dışarı çıkıyor çok afedersiniz öyle bir acı yok yani günlerdir ağliyorum dojtorada gidemedim yürüyemiyorum ki o memeyi içeri itiyorum zar zor oturyorum ayağa kalkrsam dışarı çıkıyor oda çok acı veriyor bu ayki degerlendirmeyi hiç iyi yapamadım bu yüzden üstelik bide doktora gittim şans iştee neysee şu basurdan kurtulayımda başka bişey istemiyorum dua edin bana ne kadar kötü bir hastalık bu Rabbim düşmanıma vermesin