• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çok kötüyümm :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
54
0
86
Isparta
16 gün önce bebeğim oldu ama hala sütüm tam olarak gelmedi çok az
yetmiyo oğluma
aptamil veriyoruz biz de
nasıl olacak böyle yaa şu kadar zamanda süt hala gelmezmi bol sıvı da alıyorum kafayı yicem artık çok stresliyim ne yapmam lasım kıslar
böyle geç sütü gelen var mı aramızdakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

süt hormununu etkileyen bir ilaç varmış. doktoruna danışmak suretiyle kullanabilirsin belki. ayrıca bebeğin mama kullandığı için doyup memeyi yeterince çekmiyor olabilir. bu durumda sütün de azalır. emme gücü yüksek bir süt sağma makinesi bu sorunu çözebilir. ayrıca forumda süt yapıcı besinleri araştırabilirsin; ama o kadar çok şey var ki, kafa karıştırıyor. ben günde 4 defa humana still-tea kullandım. işe yaramıştı. kendini üzersen sütün iyiden iyiye azalır, rahat ol. kolay gelsin...

canım benim sütüm 40 günden sonra arttı.önce bizde aptamil vermiştik biraz.önce memeni ver sonra mama.çektikçe artacaktır.benim bebişim sonraları almamaya başladı mamayı kilosu da artıyordu.ve mamayı bıraktık.öncelikle inan.bol sıvı al veee
humana still tea tavsiye ederim.benim sütümü o arttırdığını dşünüyorum çok etkili

önce emziriyorum bazen doyuyo uyuyo bazen doymuyo mama veriyorum sütümü de sağıyorum humana da içtim olmuyo olmuyooo

ben de ilk 1,5 ay mama takviyesi yaptım kilo almıyodu süt yetmiyo diye. ama sonraları sütüm arttı mama verirken önce emzirdim sonra mama verdim.ama gece yatmadan önce direk mama verdim . göğüslerim süt doluyodu gece beni emerken doyuyodu. neyseki sütüm arttı 40-50 günlülten beri sadece anne sütü veriyorum.

16 gün önce bebeğim oldu ama hala sütüm tam olarak gelmedi çok az
yetmiyo oğluma
aptamil veriyoruz biz de
nasıl olacak böyle yaa şu kadar zamanda süt hala gelmezmi bol sıvı da alıyorum kafayı yicem artık çok stresliyim ne yapmam lasım kıslar
böyle geç sütü gelen var mı aramızdakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Benim de sütüm az geliyordu ev yapımı bozayla arttı,ince bulgurla yapılan boza çok faydalı tabi bu arada kilolarıda fazlasıyla aldım ama bebişim için mecburdum tabi humana still tee de kullandım.

Sütünün yetmediğini nasıl anladın? İlk günler zaten bebeğin ihtiyacı az olduğu için az gelir sonra o emdikçe artar. Kilo alımı az mı? Doktor mu söyledi mama vermenizi?

ne içersen iç önce stresli olmayacaksın rahat olacaksın aynı durumu bende yaşadım ama o stresi üzerimden atamadığım için sütüm hiç gelmedii bebeğim mamaya mecbur kaldı bide benim kuzu almadı beni bi türlü kucağıma yatırıca bağırabildiği kadar bağırıyoduu

Back