çok kötüyüm.

Ailene nereye gittiğini söyleme diyeceğim ama olmaz herhalde. Ben de Hakkari'ye gelmiştim. Anne babama söylemedim ama kardeşlerime söylemiştim başıma bişey gelir ne olur ne olmaz diye. Hem Siirt'te hava alanı var. Sıkıntı yaşamazsın. Ben Van'a uçup, oradan kara yoluyla Hakkari'ye geçmiştim. Bence ziyaretine git. 10 ay çok uzun bir süre.

Canım benim eşim de 6 ay önce geldi askerdenkkısa donem yaptıinan gelip gidince daha zor oluyo emin ol zor olacak ama inan geçiyor zamanla alisirsin ayrılığa gecerrr gider yeterki allah can sağlığı versin uzulme
Amiin teşekkür ederim canım benimm

Canım konyadaym ben, yani abilerim babam var kimseye nereye gittigimi haber de edemem. Ki sözlüm de benim tek gelmeme kesinlikle izin vermez. Ne yapcagımı şaşrdm

Canım konyadaym ben, yani abilerim babam var kimseye nereye gittigimi haber de edemem. Ki sözlüm de benim tek gelmeme kesinlikle izin vermez. Ne yapcagımı şaşrdm
O zaman iyi ki ağabeyim yokmuş İki erkek kardeşim var benim. Yaşları küçük sayılmaz ama en azından benden küçük ve ikisi de sır küpü gibidir. Boğazını kessen sırrını söylemez ikisi de. Ben sevgilimin doğum günü için Hakkari'ye gideceğim dedim. İyi dikkat et dediler. Benim de babam var da o bana pek karışmazdı zaten. Annem anlamış zaten o da bişey demedi. Benim eşim de dangalak mıdır nedir anlamıyorum. Bekarken tek başıma fittir fittir sağa sola gidiyordum. Şimdi beni yalnız memlekete göndermiyor. Uçağa almazlar, rapor vermezler dedim zor ikna ettim. Bazen babanın evini arayabiliyor insan

Ayy canım yüzümde tebessüm ettirdin :) evet ailenin yeri çook başka, ailemi kimseye degişmeem. Sana çok özendim keşke bende gidebilsem

Hiç sanmıyorum canım çok ciddiydi, hatta bi daha bu konuyu açmayalım. Herşey daha güzel olcak biraz sabırla dedi.

:))
Günler o kadar çabuk geçiyor ki artık hatta sinirim bozuluyor benim. Su gibi akıp gidiyor.

Ayy canım yüzümde tebessüm ettirdin :) evet ailenin yeri çook başka, ailemi kimseye degişmeem. Sana çok özendim keşke bende gidebilsem
Amaann. Hiç özenme bence. Bazen keşke baskıcı bir ailem olsaydı diyorum. Yapmadığım hata, çevirmediğim fırıldak kalmadı Belki böylesi daha hayırlıdır. Üzülme.

Yeterki sağlık olsun geçer gider neler geçmiyorki heleki ▪ sayılı gün su gibi gecer

Ay Kıyamam ya olsun sevdiğin var sevenin var bi de böyle düşün, hem sana daha çabuk kavuşmak için izin almıyor bol bol dua et hayırlısıysa eğer bir an önce kavuşmanız için Rabbim sabrını verir ,hayırlı tezkereler ins

Sabretmekten baska bir cozum yolunuz yok ne yazik ki :) Allah kavustursun..

Bende ayrı kalmıştır eşinden o zamanlar askerlik 18 ay tabi dağıtım iznine gelmişti sonra bidahagelmemisti oda izne ama günler aylar yıllar geçiyor iste hep mektuplasirdik bende sabırsızlanıyordum senin gibi senle uyuyup senle uyanmak istiyorum yeter artik derdim simdi nerdeee öyle romantizmler falan çoluk çocuk hayat mesgalesi
Geçer gider sıkma canini yeterki gönlünuz bir olsun yeni uğraşlar bul kendine zaman daha cabuk geçer senin için bize su gibidee

Biz 6 ay yaptık askerliği 4 gün sonra yanimda olacak inşallah...benimki geldi izne ama emin ol gel gitler insanı çok yoruyor...gelmemesi daha iyi bence 10 ay fazla ama sık dişini biraz geçecek emin ol...

Amaann. Hiç özenme bence. Bazen keşke baskıcı bir ailem olsaydı diyorum. Yapmadığım hata, çevirmediğim fırıldak kalmadı Belki böylesi daha hayırlıdır. Üzülme.
Baskıcı bi ailem yok yani gezerim giyerim hiç sorun degil sadece evin tek kızı olmam 3 abimden sonra o yüzden başıma bişey gelmelerinden korkuyolar :) çok korumacılar hatta diyorum Allahım daha fazla abim olsaydı

Size daha zormuş biliyorum geçicek onu layıkıyla beklemeye devam edicem.. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Bende 6 ay boyunca görmedim hiç. Zaman geçiyor. İnsan ölmüyor.
Geçer yani.

aynen bizim bide 10 aylık bebeğimiz vardı uzaktıda 6 ay görmedim bende görmek istemedim zaten ayrılmak heleki kızım için oldukça zordu bide kayınvalidemle kaldım 6 ay ölünmüyo olup gidiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…