çok kötüyüm.

Biz 6 ay yaptık askerliği 4 gün sonra yanimda olacak inşallah...benimki geldi izne ama emin ol gel gitler insanı çok yoruyor...gelmemesi daha iyi bence 10 ay fazla ama sık dişini biraz geçecek emin ol...
Evet mantıklı düşünüldüğü zaman gercekten haklısınız ama ne bileyim gözümde çok büyük bi zaman gibi geliyor.

Baskıcı bi ailem yok yani gezerim giyerim hiç sorun degil sadece evin tek kızı olmam 3 abimden sonra o yüzden başıma bişey gelmelerinden korkuyolar :) çok korumacılar hatta diyorum Allahım daha fazla abim olsaydı
Biz kesin birbirimizi bıçaklardık:KK70:İyi ki yok...

aynen bizim bide 10 aylık bebeğimiz vardı uzaktıda 6 ay görmedim bende görmek istemedim zaten ayrılmak heleki kızım için oldukça zordu bide kayınvalidemle kaldım 6 ay ölünmüyo olup gidiyo....

Senin epey zor geçmiştir o zaman. Hele kv ile düşünemiyorum :KK57:
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzu
:KK36:

Evet mantıklı düşünüldüğü zaman gercekten haklısınız ama ne bileyim gözümde çok büyük bi zaman gibi geliyor.
Canım ya bende ilk gittiği zamanlar çok kötüydüm...sanki hiç bitmeyecek gibi geliyordu ama su gibi geçti işte...az ağlamadım buralarda bende...ama geçti gitti işte...darısı başına olsun kardeşim...Allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuştursun İnşallah...mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin...

Canım ya bende ilk gittiği zamanlar çok kötüydüm...sanki hiç bitmeyecek gibi geliyordu ama su gibi geçti işte...az ağlamadım buralarda bende...ama geçti gitti işte...darısı başına olsun kardeşim...Allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuştursun İnşallah...mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin...
Amiiiinn canım benimm Allah razı olsun. Hepimizin inşallah.. Beni rahatlattınız :KK43:

Vuhuuu :eek:
Allah sabır versin hemde büyük sabır versin canım.:KK14:
Kayın kaç yaşında
25 yaşında canım genç yani o da ben 22 yaşındayım eşim 23...zor bir süreçti ama bitti şimdi gelsin evi ayiracağız direk...askerlik engellemişti bizi ama o da bitti şükür...

Senin epey zor geçmiştir o zaman. Hele kv ile düşünemiyorum :KK57:
Sağlıkla huzurla büyüsün kuzu
:KK36:

Aynen o günlermi eşimin küsmelerine tavırlarına vs razıydım yeterki kv olmasındı sonrada aramız bidaha düzelmedi zaten kvyle nefret ettim.....çok tşk sağolun ilk d.günü kutlayamadık babayla ama geçen gün ilk defa hepberaberdik bide kızlar babaya daha düşkün ...:KK43:

25 yaşında canım genç yani o da ben 22 yaşındayım eşim 23...zor bir süreçti ama bitti şimdi gelsin evi ayiracağız direk...askerlik engellemişti bizi ama o da bitti şükür...

Çok şükür canım hayırlısı olsun hakkınızda :KK15:

Aynen o günlermi eşimin küsmelerine tavırlarına vs razıydım yeterki kv olmasındı sonrada aramız bidaha düzelmedi zaten kvyle nefret ettim.....çok tşk sağolun ilk d.günü kutlayamadık babayla ama geçen gün ilk defa hepberaberdik bide kızlar babaya daha düşkün ...:KK43:

Kızlar babaya hep düşkün olurlar :oops:
İnşallah bundan sonra hep birlikte mutlu huzurlu olursunuz geçmiş günleri telafi edersiniz
Hoppa

Sözlüm askerde önceki konulardan bilirsiniz belki. Biraz önce aradı ve askerlik bitene kadar izin kullanmicagını söyledi, bi an önce erken gelip hayallerimize devam etmek istedigini söyledi. Beni çok sevdigini biliyorum. Ama on ay .. On ay görmeden nasıl durucam.

Benim eski nişanlım kısa dönem yapmıştı askerliğini. O 6 ay yaptı ben burda 12 ayın çilesini çektim. Asker psikolojisiyle uğraşmak çok zordur, Allah sabır versin...

X