çok kötüyüm.

ykrx

cht ❤
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
170
109
Sözlüm askerde önceki konulardan bilirsiniz belki. Biraz önce aradı ve askerlik bitene kadar izin kullanmicagını söyledi, bi an önce erken gelip hayallerimize devam etmek istedigini söyledi. Beni çok sevdigini biliyorum. Ama on ay .. On ay görmeden nasıl durucam.

uzun dönem askerlikte de oluyor mu öyle? 11 ay yerine 10 ay mı

uzun dönem askerlikte de oluyor mu öyle? 11 ay yerine 10 ay mı
12 ay, 2 ay gecti işte. Acemiden sonra dagıtım izninede gelmedi. Senden tekrar ayrılığı yaşayamam diye. Çok agır geliyor diye biraz alışmışken gelmiyim dedi

12 ay, 2 ay gecti işte. Acemiden sonra dagıtım izninede gelmedi. Senden tekrar ayrılığı yaşayamam diye. Çok agır geliyor diye biraz alışmışken gelmiyim dedi

kısa dönemde izin kullanmazsan 5ay oluyodu sanırım buda öyle sandım. ama 10 ay çokmuş ya. uzun soluklu film gibi. reklam arası olarak izin kullansaydı daha iyi olurdu sanki.

ben de ağustosta bekleyenlerden olucam da bu konulara karşı ayrı bi hassasım şu ara

aslında mantıklı sözlünün dediği. çünkü geldiğinde tekrar ayrılmak daha zor olacak.

Ne diller döktüm inan.. Sadece senin için bizim için yapıyorum dedi, burda daha fazla kalmak istemiyorum ne kadar erken biterse o kadar kâr dedi. Vallahi çok zor canım evet geciyor ama nasıl geçiyor gel de bana sor

15 ay asker bekledim basta ilk gittiginde gecermi dedim doguda yapti hergun aglardim telefonla konusmamiza ragmen askerde mektup baska olur diye oyle cok yazardimki en cok mektubu o aldin gururlansin sevinsin diye zorda olsa sayili gun gecip gidiyor o hep derdiki ozlem gercek sevgileri guclendirir dahada baglar oylede oldu askerden gelince 2 ay icinde evlendik 7 yil oldu geciyo yani sabir+sevgi

Evet doğru.Arada gelmiştir ama degil mi ?

Ne diller döktüm inan.. Sadece senin için bizim için yapıyorum dedi, burda daha fazla kalmak istemiyorum ne kadar erken biterse o kadar kâr dedi. Vallahi çok zor canım evet geciyor ama nasıl geçiyor gel de bana sor

1 ay 1 ay düşünce o kadar da uzun gelmiyor bazen de. Mesela 10 ay önceden cok net hatırladıgım şeyler var dün gibi. psikolojik midir nedir ya

Zor ama mecbur sabredicen allah sağlık versin de bitirir gelir hayırlısıyla sıkma canını

Canım benim eşim de 6 ay önce geldi askerdenkkısa donem yaptıinan gelip gidince daha zor oluyo emin ol zor olacak ama inan geçiyor zamanla alisirsin ayrılığa gecerrr gider yeterki allah can sağlığı versin uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…