Çok kötüyüm…

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
785
571
103
28
Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…

Ben bakire evlenmiştim, ailem bu kafada aile. Ama Bence insan evlendiği insanla cinsel yönden de uygun olup olmadığını iyice öğrenmeli. Belki hiç uyum yoktur mesela. Siz de pişmanlığı boş verin, Hayat sizin hayatınız. Hoşunuza gitti mi, yoksa size kötü mü yanaştı bunlara dikkat edin. Karşıdaki insanın karakteri kadar cinsel olarak da uygun olması çok çok önemli.

Nasıl cüret ettin bekareti geçti. Hamile kalırım diye korkmadinmi ya evlilik olmassa ne yapacan
Ne saçma sapan bir yorum ya. Korunursan hamile kalmazsın. Evlenmezse de keyfi bilir. Bekaret gidince kadın ölmüyor.
Evlenmeden seneler önce seks hayatına başladım. Bir kere bile istenmeyen gebelik yaşamadım. Adam gibi korunursan olmaz. Bakın bakire olmadan da evlendim. İnanmazsınız ölmedim de 😆

Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
30 yaşında kadın alt tarafı seviştiniz diye ne bu dramlar? Neden bu kadar takıntılıysanız psikolojinizin kaldıramayacağı işler yapıyorsunuz? Büyütmeyin bu kadar hayatı da zindan etmeyin

Ne saçma sapan bir yorum ya. Korunursan hamile kalmazsın. Evlenmezse de keyfi bilir. Bekaret gidince kadın ölmüyor.
Evlenmeden seneler önce seks hayatına başladım. Bir kere bile istenmeyen gebelik yaşamadım. Adam gibi korunursan olmaz. Bakın bakire olmadan da evlendim. İnanmazsınız ölmedim de 😆
Ben yorumcunun yaşını görmedim küçük oldugunu sarıp öyle yorum yaptım.

Üzülme Hersey yoluna girer ama yaptığın çok yanlış ve keşke bekleseydin çünkü bu tarz herifler sonradan başa kalkıyor

Sakın sevgiline mecburmuş gibi olma. Ona öyle yansıtma.
Olan olmuş. Boşver. Ağlasan da zamanı geriye alamazsın.

Neden ısrar etti zorla mı yaşandı yani?Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?ailemin yüzüne nasıl bakacağım diye düşünmeyin utanacak bir şey yok bunda. Evlenmek isteyen, birbirini seven arzulayan insanlar cinsel ilişkiye girmek isteyebilir bu çok doğal bir durum. Ama siz istemiyor olmasına rağmen ısrar etmesi doğru değil.
çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…

Öyle ama işte son çare gider kizligini diktirirsin
Yahu niye diktirsin. Karşındaki adam seks yapıyor da kadın yapınca mı sorun oluyor. Türkiye’de bu durum çok drama haline getiriliyor ya. Eşim bana bir kere olsun sormadı daha önce biriyle oldun mu diye. Sorsa ayrılırdım orası ayrı.

Nasıl cüret ettin bekareti geçti. Hamile kalırım diye korkmadinmi ya evlilik olmassa ne yapacan
Çıkın şu kafadan artık rica ediyorum ya. Korunma yöntemleri var sonuçta. Bunca insan nasıl yıllardır sevişip gebe kalmıyor? Bekaret kelimesine uyuz oluyorum .

Yahu niye diktirsin. Karşındaki adam seks yapıyor da kadın yapınca mı sorun oluyor. Türkiye’de bu durum çok drama haline getiriliyor ya. Eşim bana bir kere olsun sormadı daha önce biriyle oldun mu diye. Sorsa ayrılırdım o arası ayrı.
Hayatım biz Türkler eski kafa yasiyoruz normal yani bu düşüncede eğer ailesi sıkıntılı ise en son çare bunu yapsın ve kimseye güvenip soylemesin çünkü hiç kimse dost değil en iyisi dediğin bile sonradan ayagini kaydırıyor

Back
X