Benim kulağıma da küçükken süt sağmışlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama geçmişti ondan sonra
Süt anne sütü he
Süt aslında doğal bi antiseptik yaraları enfeksiyonu falan da tedavi edebilir diye duydum valla bana damlatılan süttü eminim gerisini bilmem geçmiştiBenim ki sut mu acaba annem de net hatirlamiyor ya hadi ben cocugum. Suan Ilac diyor ama sut gibi birseydi sonra hatirlamiyorum diyo.
Doğru söylüyosn canım mutlaka dr a gitKulak bu sakaya gelmez benim bi arkadasima da pekmez damlatmislar kucukken simdi cihaz olmadan duyamiyor
canim benimde bi ara agriyordu yururken sanki vakumlaniyordu orasi duzgun bi dr git ilaclarini duzenli kullan saatini hic aksatma
buyuk gecmis olsun yasayan bilir bunu
Süt aslında doğal bi antiseptik yaraları enfeksiyonu falan da tedavi edebilir diye duydum valla bana damlatılan süttü eminim gerisini bilmem geçmişti
Ama günlerce ağlaya ağlaya helak olmuştum
Çok geçmiş olsun. Sıcak rahatlatıyor biraz. Sabah erkenden başka doktora git. Antibiyotik versinler iç iki üç güne rahatlatıyor. Ben de çektim yok böyle bir ağrı. Allah şifa versin canım. Sakın bilmediğin birşeyi damlatma. Bir de üzerine doğru yat aksın rahatlarsın.
Benim küçük kızda sürekli tekrarlanırdı (3 ayda bir) antibiyotikler, damlalar. Ama kökünden çözüm olmadı hiç. Son ağrıdığında gece saat 3 gibi ve çok ağlıyordu, ben de evdeki ilaçlarından kullandım ama hiç fayda etmedi. Son çare soğanı ikide bölüp kızımın kulağını 3, 4 damla damlattım ve mucize gibi ağrısını hemen dindirdi. Çok şükür şimdilik ses yok3-4 gündür orta kulak iltihabı çekiyorum. Nolur yardım edin hiç bir şekilde geçmiyor . Hem doktora hem acile gittim hap ve damla verdiler damla yapınca azıcık geçiyor sonra yine aynı. Dün geceden beri uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum böyle bir ağrı görmedim. Tekrar acile de gidemiyorum bir şey yapmıyorlar . Yok mu hiç bir yolu kendim ne yapabilirim
Kepek derken nasıl kepek anlamadımKaynım kulak agrisindan duramayinca kepek koymuşlar ama anında almış agrisini. Dene yarın faydasını görürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?