• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
3-4 gündür orta kulak iltihabı çekiyorum. Nolur yardım edin hiç bir şekilde geçmiyor . Hem doktora hem acile gittim hap ve damla verdiler damla yapınca azıcık geçiyor sonra yine aynı. Dün geceden beri uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum böyle bir ağrı görmedim. Tekrar acile de gidemiyorum bir şey yapmıyorlar . Yok mu hiç bir yolu kendim ne yapabilirim 😞

Canim insanlar ne onerebilir bilmiyorum ama sacma sapan birsey yapma kendin daha beter olabilir. Baska doktor baska hastaneye git olmadı... Kucukken yasadim bilirim ciddidir ayrica.Hangi ilacı kullandi annem bilmiyorum sıvı süte benzeyen birsey oyle hatirliyorum Kulagimdan sonra koyu kırmızı renkte akintilar geldi ve iyilesti Dedigim gibi ozele git baska hastaneye git durulmaz oyle. Acil sifalar dilerim...

Benim kulağıma da küçükken süt sağmışlardı ne kadar doğru bilmiyorum ama geçmişti ondan sonra
Süt anne sütü he

Benim ki sut mu acaba annem de net hatirlamiyor ya hadi ben cocugum. Suan Ilac diyor ama sut gibi birseydi sonra hatirlamiyorum diyo.

Benim ki sut mu acaba annem de net hatirlamiyor ya hadi ben cocugum. Suan Ilac diyor ama sut gibi birseydi sonra hatirlamiyorum diyo.
Süt aslında doğal bi antiseptik yaraları enfeksiyonu falan da tedavi edebilir diye duydum valla bana damlatılan süttü eminim gerisini bilmem geçmişti
Ama günlerce ağlaya ağlaya helak olmuştum ;)

Kulak bu sakaya gelmez benim bi arkadasima da pekmez damlatmislar kucukken simdi cihaz olmadan duyamiyor
canim benimde bi ara agriyordu yururken sanki vakumlaniyordu orasi duzgun bi dr git ilaclarini duzenli kullan saatini hic aksatma
buyuk gecmis olsun yasayan bilir bunu

Kulak bu sakaya gelmez benim bi arkadasima da pekmez damlatmislar kucukken simdi cihaz olmadan duyamiyor
canim benimde bi ara agriyordu yururken sanki vakumlaniyordu orasi duzgun bi dr git ilaclarini duzenli kullan saatini hic aksatma
buyuk gecmis olsun yasayan bilir bunu
Doğru söylüyosn canım mutlaka dr a git

:KK61:
Süt aslında doğal bi antiseptik yaraları enfeksiyonu falan da tedavi edebilir diye duydum valla bana damlatılan süttü eminim gerisini bilmem geçmişti
Ama günlerce ağlaya ağlaya helak olmuştum :KK66:

Süründürür balyoz gibidir dişle yarışır ama kulak mi dismi desen kulak derim en acili. Dikkat ettim gece daha aktif oluyor her acı.
Kesinlikle doktor sart kulak cok ciddi. Annem damla almış bana. Buarada orta kulak problemi yasadigim icin vertigo oldugumu dusunuyorum. Bikac yildir yok sukur.

Küçükken bende çok cekerdim ve arkadaşların dedigi gibi emziren bir annenin sütünden damlatmışlardı direk göğüsten kulağa, birde taze sarımsağı suda haşlayıp temiz bir tülbentin içine koyup sıkarak suyunu damlatirlardi ve ağrıyı geçirirdi... Allah şifa versin... :KK69:

Birkaç yıl önce eşim geçirmişti çok illet bir şey Allah şifa versin. Günlerce aktı durdu kulağı. Doktor damla verdi yavaş yavaş geçti sonra. Birden kesecek bir şey yok ne yazık ki. Kulağınıza su kaçırmayın bu süreçte. Duş alırken tıpa kullanın.

Kaynım kulak agrisindan duramayinca kepek koymuşlar ama anında almış agrisini. Dene yarın faydasını görürsün inşallah.

Valla anne sutunu bende cok duymustum. Bir arkadasimin bebeginin de kulagi iltihaplanmisti. Etraftan anne sutu damlat dediler ama biz doktora sordugumuzda sakin ha ne kulaga ne goze damlatmayin demisti. Sadece burnu tikandiginda serum fizyolojik yerine kendi sutunu damlatabilirsin aninda acar ama kulaga ve goze asla yapmayin demisti. 😐
Insallah bir an once iyilesirsin canim gecmis olsun.

Pırasa suyu muydu ıspanak mıydı tam hatırlamıyorum ikisinden biri katı meyve sıkacağında suyunu çıkarmıştık kulağıma damlatmıştık ağrımı kesmişti Dr a gidene kadar beni biraz idare etmişti Allah şifa versin kulak ağrısı da çok zor oluyor bilirim

Çok geçmiş olsun. Sıcak rahatlatıyor biraz. Sabah erkenden başka doktora git. Antibiyotik versinler iç iki üç güne rahatlatıyor. Ben de çekyim yok böyle bir ağrı. Allah şifa versin canım. Sakın bilmediğin birşeyi damlatma. Bir de üzerine doğru yat aksın rahatlarsın.

Çok geçmiş olsun. Sıcak rahatlatıyor biraz. Sabah erkenden başka doktora git. Antibiyotik versinler iç iki üç güne rahatlatıyor. Ben de çektim yok böyle bir ağrı. Allah şifa versin canım. Sakın bilmediğin birşeyi damlatma. Bir de üzerine doğru yat aksın rahatlarsın.

kulağınıza herhangi zeytin yağı soğan sarımsak pırasa koymayın sıcak uygulamayın iltaap çoğalır buz uygulayın ağrı kesici antibiyotik varsa içebilisiniz otipak diye damla var onu alı kullanın birde kulağınızın üzerine yatmayın

3-4 gündür orta kulak iltihabı çekiyorum. Nolur yardım edin hiç bir şekilde geçmiyor . Hem doktora hem acile gittim hap ve damla verdiler damla yapınca azıcık geçiyor sonra yine aynı. Dün geceden beri uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum böyle bir ağrı görmedim. Tekrar acile de gidemiyorum bir şey yapmıyorlar . Yok mu hiç bir yolu kendim ne yapabilirim 😞
Benim küçük kızda sürekli tekrarlanırdı (3 ayda bir) antibiyotikler, damlalar. Ama kökünden çözüm olmadı hiç. Son ağrıdığında gece saat 3 gibi ve çok ağlıyordu, ben de evdeki ilaçlarından kullandım ama hiç fayda etmedi. Son çare soğanı ikide bölüp kızımın kulağını 3, 4 damla damlattım ve mucize gibi ağrısını hemen dindirdi. Çok şükür şimdilik ses yok :super:

Canim ortalikta salgin var yine bizde cocuklarla ayniyiz ilac icmeden gecmez iki hafta suruyor bana bi ilac verdi gecmedi sonra tekrar gittim farkli iki ilac verdi cok sukur 4 gunde gecti gecmis olsunn

Back
X