- 1 Eylül 2022
- 3
- 2
- 28
- Konu Sahibi leyladersiniz
Nerden baslayacagimi bilemiyorum. oncelikle yillar once babam annemi aldatti. ben yakaladim cinsel icerikli mesajlari. Sonra bana tekrar olmayacagini soyledi babam. Ama devam ettirdi. Ben fark ettigim halde sustum cunku kardeslerim var ve annemin maddi anlamda guvencesi yok ailesinde de destek yok. Sonra bu ortaya cikti. Annem beni nasil susarsin diye sucladi. O zamanlar cok zor gunlerdi benim icin. sonra herkes sineye cekip ayni sekilde hayatimiza kaldigimiz yerden devam etmeye basladik. ama benim icimde buyuk bir yara acildi. Zamanla kapanir sandim. ama olmadi. Uzerinden yillar gecti ve evlilik konusu acildiginda asiri tepki gosteriyorum. Cunku evlilige hazir degilim birine guvenmekten korkuyorum. ve bu konuda uzerime gelmesinler istiyorum. işte evlilik cok güzel, bize hic sormadilar bile simdi ki kizlar degisik vsvs konusmalar oluyor. Yani sanki gecmiste hicbir sey olmamis gibi. o zaman cildiracak gibi oluyorum. Tabi ki eski konulari acmayalim. Ama hicbir sey yasanmamis gibi de benden kimsenin beklentisi olusmasin. Yillardir kpssye hazirlaniyorum asla odaklanamiyorum. Burdan da beni yaraliyorlar. Agir laflara imalara maruz kaliyorum. İşte falancinin kizi evlenmis atanmis sen hicbir seye yaramiyorsun. Oysa bende onlari yaralayabilirdim kirip gecebilirdim. Yani ailem ayni hassasiyeti bana gostermiyor. Evde kaldin ev kurusu vs vs laflarla beni ucuruma sürüklüyorlar. Yani suan depresyondayim degil miyim bilmiyorum. Canim hicbir sey yapmak istemiyor. Ama hayatim benim cabama bagli bunun da farkindayim. butun bunlar yasanirken 8 yildir bir cocuga takintiliyim ve platonik. yani bu aldatma olaylari yasanmadan once sevmeye baslamistim. Bu olaylar beni ona daha cok bagladi. Aldatma olayindan sonra bütun erkekler gozumde sifirlandi. Elimde bir tek ona olan sevgim kalmisti. Ben de o sevgiye simsiki tutundum. Ve 8 yildir fake hesaplardan takip ediyorum. Acilamam çünkü içki vs var. yani ayri dunyalarin insaniyiz. Bu işin saplanti boyutuna geldiginin de farkindayim. O yuzden kendimden nefret ediyorum. her seyin farkinda oldugum icin de cok kotuyum. Yani oyle hayalperest saf bir kiz degilim. psikologa gitme sansim yok şuan icin. Internetten arastirdigim kadariyla bende okb de var. Geceleri ocagi surekli kontrol ederim utüyu vs. O yüzden evden gec cikiyorum. gecmişteki acilara saplanip kalmak istemiyorum. Ama yeni bir baslangic yapmayada gücüm yok. Tam bu arada sıkişıp kalmis gibi hissediyorum. Bu olaylar birlikte kendimi yemeye verdim ve asiri kilo aldim. kendimi fiziksel anlamda begenmiyorum. Kendimi begenmedigim icin de disari cikmak istemiyorum. sosyal medyada ne guzel mutlu neseli insanlar var diyorum sonra kendime aciyarak bakiyorum. Tabiki onlarinda hayatinda problemler illa ki vardir. Bir fotograf karesindeki 15 saniyelik mutluluga bile cok uzağim. ailemi seviyorum onlarin da bana olan sevgisinden eminim. Ama bu mutsuzlugu aşamiyorum. Ve bu mutsuzlukta onlarinda payi oldugunu dusunuyorum. Sabah gozümu acar acamaz evde kaldin lafiyla nasil mutlu olabilirim ki? ben nasibe cok inanirim. Herkesin bir saati vardir.yani aslinda beni bana biraksalar belki de sorunlarimi bir sekilde aşarim. Sadece onlarin destegine ihtiyacim var. Cok defa da aileme soyledim. Allah saglik versin gerisi olur, insanlar nelerler ugrasiyor vs vs diyorum ama duvara konusuyormusum gibi oluyor. Galiba yetersizlik duygusu altinda eziliyorum. sonra kendime karsi daha cok acimasizlasiyorum. Siz soyleyin ben ne yapayim?