- 21 Eylül 2014
- 61
- 7
- 42
-
- Konu Sahibi bagdattokat
aynı evde yaşıyolar ve hanımın bir kızı var, çocuk madde kullaıyo ve sorumsuz bi baltaya sap olamayan cinsten anladığım kadarıyla, neden o çocuğun kendi çocuğuna verebileceği zara vs. göz ardı etsin tabii ki disiplin etmeye çalışıcak, sonuçta o çocuğun yemeği çamaşırı vs herbi sorumluluğu eminim bu hanımda, ağzını açıp hiç bişey söyleyemiycek mi onun iyiliği için, bu nası bi ikşyüzlülük çözemedimBoşanın siz en iyisi. Ne o 17 yaşındaki çocuğa zarar verin ne de küçük kızınız zarar görsün.
Anlayışsız bir insansınız. Siz kim oluyorsunuz ki, 17 yaşındaki birini disipline etmeye kalkıyorsunuz? Babası varken üvey annesine düşmez 17 yaşındaki çocuğun hareketlerini düzeltmek.
Ve ayrıca siz kim oluyorsunuz ki, oğlunu babasının evinden göndermeye çalışıyorsunuz?
Bu şekilde yaklaşımları hiç doğru bulmuyorum. Haksız olsa dahi, buraya insanlar dertlerine çözüm bulmak için giriyorlar. Bu kadar sert olmaya hakkınız yokBoşanın siz en iyisi. Ne o 17 yaşındaki çocuğa zarar verin ne de küçük kızınız zarar görsün.
Anlayışsız bir insansınız. Siz kim oluyorsunuz ki, 17 yaşındaki birini disipline etmeye kalkıyorsunuz? Babası varken üvey annesine düşmez 17 yaşındaki çocuğun hareketlerini düzeltmek.
Ve ayrıca siz kim oluyorsunuz ki, oğlunu babasının evinden göndermeye çalışıyorsunuz?
O zaman evlenmeyecekti.aynı evde yaşıyolar ve hanımın bir kızı var, çocuk madde kullaıyo ve sorumsuz bi baltaya sap olamayan cinsten anladığım kadarıyla, neden o çocuğun kendi çocuğuna verebileceği zara vs. göz ardı etsin tabii ki disiplin etmeye çalışıcak, sonuçta o çocuğun yemeği çamaşırı vs herbi sorumluluğu eminim bu hanımda, ağzını açıp hiç bişey söyleyemiycek mi onun iyiliği için, bu nası bi ikşyüzlülük çözemedim
Boşanın siz en iyisi. Ne o 17 yaşındaki çocuğa zarar verin ne de küçük kızınız zarar görsün.
evlendiklerinde şartlar nasıldı, çocuk ne durumdaydı , kimde kalıyodu, ben bilmiyorum, siz biliyo musunuz ?O zaman evlenmeyecekti.
ee bu cocugun annesi nerde ?????nasıl anlatsam bılmıyorum bu benım ıkıncı evlılıgım eşimin 17 yaşında bı oglu var once babaannesınde kalıyordu daha sonra bızde kalmaya başladı ben bıraz dısıplın etmeye çalıştıkça sıkılıp geri babaannesine gıttı daha sonra okulu bıraktı çalışmaya başladı ama oyle duzenlı bı calısma degıl ışe gıtmemeler her ışe bı kulp bulup ayrılmalar falan neyse babaannesiyle aanlasamamıs tartışmış bıze geldı gece eve gıtmıyordu falan neyse aldık yanımıza ama ben cok mutsuzum yıne işten cıktı eve geç geliyor madde kullanıyor ama emın değilim benım zaten psıkolojım ıyı değil eşime dedimkı ben oğlunla yapamıyorum annemlere gıdeceğim neyse bunu duyan görümcen dun evıme geldı bana bırsuru hakaret etti sen abımın parasını bırakıp gıdemezsın eger bu evde kalmak ıstıyorsan o çocuğa bakacaksın yoksa gıdersın yeğenıde dıyorkı boşan baba ben yanındayım offfffffffffffff çok kötüyüm şimdi ben ailemın yanına gıdıp dava açacağım cunku o lafları yutamam dıger yandada ortak olan kızımız var