Çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:((

yorgunn3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
13
7
36
Ankara
Merhaba. Dokuz yıllık evliyim ve aldatıldım. Eşim gittiği bir görevde bana sürekli hediyeler gönderip Allah'ın dağlarında kendisine kadın arkadaş bulmuş. Kadınla üç sefer otellerde beraber olmuşlar. Bunu bana eşim döndükten sonra kadın ulaşıp anlattı. Daha üç aylık bir bebeğim var( eşim çok pişman olduğunu falan filan bir sürü şey anlatıyor. Bir anlık boşluktan olmuş vs.. Ne onu dinleyecek Halim var ne de kendimi. Ailelerin ısrarıyla aile terapisine gidiyoruz eşim sürekli ağlayıp yalvaran tip ama benim gözümde dahi yok. Ayrılmak istiyorum ama aslında tam ne yapacağımı bilmiyorum. Sizden fikir istiyorum(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm öncelikle Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama ayrıl desem iki aylık yavrun var ona yazık ayrılma desem de sana yazık ama nden seni aldatmış oturuyor konştnz mu ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oturup konuştuk tabi tek dediği kadın çok aradı çok sordu sen hiç benimle ilgilenmedin bir anda gittim peşinden. O kadınla da görüştüm bana tek dediği eşin seni çok seviyor kaç kere beni seviyormusun diye sordum hep ben sadece karımı seviyorum yakamı bırak dedi ama ben bırakamadım diyor. Eşim salla sümük ağlıyor ben hala şoktayım ağlayamıyorum bile

Son düzenleme:

Eşini seven bir adam aldatmaz.Sevgiyi böyle adiliklerin ardına sıgdıran karaktersiz insanlar oldukça her aldatanın bahanesi aynı olucak malesef.Ben seni çok seviyorum boşluga düştüm kadın peşimi bırakmadı.Kusura bakmada o kadın kocanın koynuna zorla grmedi dimi ?
Ayrılmak yada ayrılmamak senin bilebilecegin birşey ama bebegine ve sana üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun.

Haklısınız.. Ben de kararımı verdim. Ben kızıma da kendime de bakarım. Bana saygısı, bağlılığı olmayan bir adamla ömrümü çürütemem. Kızım babasız büyüyecek belki ama bunu kocam olacak adam kendi istedi. Sadece bana değil kızına da ihanet etti. Allah o kadının belasını versin. Boyu kadar olan kızlarından utanmadı , kocamında belasını versin. Artık yalnızım ve Allah bana yardım etsin.

Hemen affetme cezalandır dr Mehmet coşkundenizin tavsiyelerindende dinle biraz ilişki uzmanı hemen affedersen korkarım tekrarı gelir suratına bakma pişman et birdaha asla yapmayacagına emin olmalısın ki ozaman affedesin ama asla hemen bağışlama sürünsün burnu biraz ,üzgünüm böyle konuşuyorum ama kusura bakma .

Bence barış her erkek aldatıyor anlamadığım nokta aldattığı kadın seni nasıl buldu sadece ceza ver ona sonuçta kızın var pişmanda bence tekrar düşün

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şöyle empati kuralım hadi...
eşiniz işi geregi sizden uzakta. görevde..
sizinde peşinize biri takılsa. zorlasa vs.vs. heryolu denese. eşinizin yaptıgını yapabilirmiydiniz.

bence affetmeyin... kadın peşime düştü...
hepde 3.kişilerde suc olur... cok seviyosa seninde onu aldatma ihtimalini ona anlat. bide öyle düşünsün bence

Seven ve saygi duyan adam kadinlar hamaminada girse gozunu kapatir. Sevgisi olmayan adam aldatir. Ve daha kucucuk bir bebisin var yaa. Bu adam hic o cocugu dusunmedimi bu halti yerken. Valla yinede sen bilirsin canim ama bir bayanin onurunu zedeliyecek 2 sey var biri aldatma biri dayak. Ben esime evlenirken dedim bunlarin ikisinide affetmemm. Aldatan adam her zaman ayni seyi yapar. Yinede senin kararin onemli ama bence gururunu ayaklar altina alma derim.

Çok sağolun arkadaşlar. Asla affetmeyeceğim. Ben kendime nasıl sahip çıktıysam o da kendisine sahip çıkacaktı... Evlilik terapisine gittik aldatmanın sevgiyle asla alakasının olmadığını karakter meselesi olduğunu söyledi. Ama artık ne sevgisi ne de kendi umrumda değil. Kendimi öldürürüm diyor ben de sen bilirsin dedim. Kızımla zor ama güzel bir hayat bekliyor beni. Biliyorum geçecek bu günlerde. Desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim😔😔

Bu dik duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum canım. Kızın senin gibi güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı. İnsan önce kendi kıymetini bilmeli... Sen kendi kıymetini bilen, kocasının saygısızlığını kabul etmeyecek kadar gururlu, güçlü bir kadınsın bence. Yolun açık olsun.. Sana ve kızına ömür boyu mutluluklar diliyorum...

Buna asla ve asla katılmıyorum.
Erkeklerin bu kadar pervasız oluşunun sebebidir bu affeden hanımlar.
Nasıl olsa affeder düşüncesiyle tekrar tekrar yapıyorlar.
Her erkekten nasıl emin olabiliyorsunuz onu aklım almadı, ben eminim eşim 8 yıllık evliliğimiz boyunca beni asla aldatmamıştır, çünkü kaybedeceklerini bilir.
Eğer evliyseniz ki öyle görünüyor, sizde asla ve asla eşinize bu düşüncenizi hissettirmeyin tabi geç kalmadıysanız.
Zira kimi erkek bu sinyali aldıktan sonra eşlerini kafeste kuş bilip ava çıkıyor.
Konu sahibi arkadaşım, adınıza çok üzüldüm Allah sabır ve yeni hayatınızda başarı kolaylık versin.
Söyleyecek pek bir şey yok yeterince akıllı ve mantıklı davranıyorsunuz, inşallah hayatta yerdiğiniz son darbe olur bu.
Ayrıca karakter sahibi olmanızdan ve kararlılığınızdan dolayı tebrik ederim.

Teşekkür ederim. Inşallah bu son kötü darbe olur. Biliyorum zor olacak ama olacak Allah'ın izniyle

Bence kendinize biraz zaman tanıyıp öyle karar verin..Herkes kendi başına gelene kadar kesinlikle ne hissettiğinizi bilemez ortada bir bebek var.Ona bakabileceginize eminim.Erkekler bizim gibi gelecegi düşünmüyor anı yaşıyor ve sonra pişman oluyor.Affedin yada affetmeyin demek bana düşmez sadece kendinize biraz zaman tanıyın iyice düşünün

Canim bu bi gercek hadi erkektir aldatir okey kabul ettik. 1 kere yapar bi hata bi kadinla ama ayni kadinla bu hatayi 3 kere yaptiysa bu kadinin muamelesini veya kadini baya begenmis demektir. Allah kimsenin basina vermesin seninde yardimcin olsunda bu kocan bence seni yine aldatir affedersen. Bi sure gorusme onla. Aslaaa evliligini bitir demiyorum. Ama kocani seviosan ve evliligim bitmesin diyosan onu surundurmen lazimki hii bidaha yaparsam bak beni surundurur diyip yapmaktan cekincek.

O kadını sevdi ya da sevmedi inanın artık zerre umrumda değil herkes kendi pisliğinde boğulur. Ben kızımla kendime yeni bir yol çizdim. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar

valla ben sana derim ki; o kadına istediğini verme. istediği belli zaten seni boşatıp eşinle beraber olmak.
ha tabii eşinide hemen affetme süründür, erisin bitsin.
ama sakın o ar damarı çatlağı sevindirme !!!

Canım kadın eşimden altı yaş büyük iki yıl önce boşanmış iki kızı olan bir kadın. Ar namus yok. Değişik biri. Yaptığının hata olduğunu görmeyen biri. Bana utanmadan ben habersiz gidiyordum eşinin yanına diye yediği haltları anlatan biri. Eşim bana çok büyük bir kazık attı ve çekecek. O kadını bir daha asla görmeyecek ama iş işten geçti.

zor bır karar bosanmasan hergun o adam cekılmez bosansa cocugun a yazık cokc cok zor Allah yar ve yardımcın olsun

şu ilişki uzmanı mehmet çoşkundeniz'in bi yorumu söyliyeyim.

"adam bir kere hata yapmış olabilir. sonradan cidden pişman da olabilir. kadın affederse hem kendine hem adama bir şans verir. ama ikinci kez aldatılırsa ve adam tekrar özür dilerse, o zaman, kadınına bağlı. çünkü ikinci kez olacağı üçüncü kez olacağı anlamına da gelir."

bence adam çok pişmansa affedebilirsin. ama ikinci kez başına geliyorsa bu artık katlanılmaz. bırak gitsin.

adam çabalıyor gördüğüm kadarıyla.

ben bir insana kolay kolay boşan diyip günahına giremem. ama adam deli gibi pişman. epey sürt burnunu. bi daha gözünün ucuyla bile dişi sineğe bakamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…