- Konu Sahibi yorgunn3535
-
Oturup konuştuk tabitek dediği kadın çok aradı çok sordu sen hiç benimle ilgilenmedin bir anda gittim peşinden. O kadınla da görüştüm bana tek dediği eşin seni çok seviyor kaç kere beni seviyormusun diye sordum hep ben sadece karımı seviyorum yakamı bırak dedi ama ben bırakamadım diyor. Eşim salla sümük ağlıyor ben hala şoktayım ağlayamıyorum bile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence barış her erkek aldatıyor anlamadığım nokta aldattığı kadın seni nasıl buldu sadece ceza ver ona sonuçta kızın var pişmanda bence tekrar düşün
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Dokuz yıllık evliyim ve aldatıldım. Eşim gittiği bir görevde bana sürekli hediyeler gönderip Allah'ın dağlarında kendisine kadın arkadaş bulmuş. Kadınla üç sefer otellerde beraber olmuşlar. Bunu bana eşim döndükten sonra kadın ulaşıp anlattı. Daha üç aylık bir bebeğim var( eşim çok pişman olduğunu falan filan bir sürü şey anlatıyor. Bir anlık boşluktan olmuş vs.. Ne onu dinleyecek Halim var ne de kendimi. Ailelerin ısrarıyla aile terapisine gidiyoruz eşim sürekli ağlayıp yalvaran tip ama benim gözümde dahi yok. Ayrılmak istiyorum ama aslında tam ne yapacağımı bilmiyorum. Sizden fikir istiyorum (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?