• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:((

Çok sağolun arkadaşlar. Asla affetmeyeceğim. Ben kendime nasıl sahip çıktıysam o da kendisine sahip çıkacaktı... Evlilik terapisine gittik aldatmanın sevgiyle asla alakasının olmadığını karakter meselesi olduğunu söyledi. Ama artık ne sevgisi ne de kendi umrumda değil. Kendimi öldürürüm diyor ben de sen bilirsin dedim. Kızımla zor ama güzel bir hayat bekliyor beni. Biliyorum geçecek bu günlerde. Desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun güzel anne umarım çok huzurlu ve mutlu bir hayatın olur meleğinde beraber yüzün hep gülsün Allah seni kötülüklerden kötülerden hep korusun

Allah her konuda yardımcınız olsun ve yanınızda olsun. Sizi tebrik ediyorum dik duruşunuz için ben olsam yapamazdım belki. Kendi yerime koydum da beynim durdu. Allah kızınızı da hayırlı evlet etsin. Ömür boyu mutlu olun inşallahh:21::54:

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. Aklınıza geldikçe benim için dua edin çok ihtiyacım var:(

Çok iyi anlıyorum. Babamda aynı seyi yapmıştı annem ikiz kardeşlerime hamileyken.

O kadını sevdi ya da sevmedi inanın artık zerre umrumda değil herkes kendi pisliğinde boğulur. Ben kızımla kendime yeni bir yol çizdim. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Qen iyisini yaptın arkadaşım aynı yastığa baş koyamazsın o kadınla 3 kez görüştü birlikte olmuştur kesin iğrenç birsey o kadına dokunması ve sana dokunmak istemesi :KK61:

Bir kere kabul ettin mi devami gelir benim ilk evliligimde buyuzden bitti simdi ki esimde ayni seyi yapti sade ce internetten gorusmus

bugün aldatan yarında aldatır. Affettin diyelim. Bir daha güvenebilecek misin ? Hayır. Kocanın yüzüne bakarken her zaman aklına gelecek aldatılmışlığın ve canın yanacak. Şuanda çok acı çekiyosundur ama emin ol ki zamanla geçecek. Bebeğinle beraber hayatını yaşamaya devam et derim ben.

Merhaba. Dokuz yıllık evliyim ve aldatıldım. Eşim gittiği bir görevde bana sürekli hediyeler gönderip Allah'ın dağlarında kendisine kadın arkadaş bulmuş. Kadınla üç sefer otellerde beraber olmuşlar. Bunu bana eşim döndükten sonra kadın ulaşıp anlattı. Daha üç aylık bir bebeğim var:KK43:( eşim çok pişman olduğunu falan filan bir sürü şey anlatıyor. Bir anlık boşluktan olmuş vs.. Ne onu dinleyecek Halim var ne de kendimi. Ailelerin ısrarıyla aile terapisine gidiyoruz eşim sürekli ağlayıp yalvaran tip ama benim gözümde dahi yok. Ayrılmak istiyorum ama aslında tam ne yapacağımı bilmiyorum. Sizden fikir istiyorum:KK43:(

bebişin var bu yüzden birşey söyleyemiyorum... eşine karşı içinde sevgi kaldıysa affedebilirim unutabilirim diyorsan affet
ama hep aklımda kalır unutmam artık güvenmem diyorsan bence yolları ayır hayat sana zehir olmasın..
bir daha yapıp yapmayacağını bilecek olan sensin eşini tanıyan sensin ... umarım huzurunuz bozulmaz ailede huzurun önemini en iyi bilenlerdenim

slm canım yaşadıgın şey gerçekten çok üzücü ve onur kırıcı bi durum.sana ayrıl veya ayrılma demek çok kolay ama nekadar doğru olur .önemli olan eşinin bunu nekadar hata olarak görüyor yada görmüyor.bildiğim bir gerçek var oda aceleci davranmadan karar vermendir çünki eşinle bi geçmişin var verdiğin emekler var bunun içinde olsa doğru kararı zamanla görebilirsin.hatalar biz insanlar içindir bunuda es geçmeden düşünmeni isterim.umarım acele etmeden doğru kararı verirsin.

Çok zor bir karar bir yanda bebeginin babasindan uzakta buyumesi diger tarafta kocanin bu ihaneti kendimi senin yerine koyuyorum düşünüyorum ben olsam ne yapardim diye hic bilmiyorum bencede cezalandir ama bi kereye mahsus affet
Merhaba. Dokuz yıllık evliyim ve aldatıldım. Eşim gittiği bir görevde bana sürekli hediyeler gönderip Allah'ın dağlarında kendisine kadın arkadaş bulmuş. Kadınla üç sefer otellerde beraber olmuşlar. Bunu bana eşim döndükten sonra kadın ulaşıp anlattı. Daha üç aylık bir bebeğim var:KK43:( eşim çok pişman olduğunu falan filan bir sürü şey anlatıyor. Bir anlık boşluktan olmuş vs.. Ne onu dinleyecek Halim var ne de kendimi. Ailelerin ısrarıyla aile terapisine gidiyoruz eşim sürekli ağlayıp yalvaran tip ama benim gözümde dahi yok. Ayrılmak istiyorum ama aslında tam ne yapacağımı bilmiyorum. Sizden fikir istiyorum:KK43:(

bence affedilmemeli katiyen.. cunku hem 3 kez yapmıs. hem affetseniz bile onun yuzune her baktıgınızda , onunla aynı yatagı paylastıgınızda , aklınıza gelecek ve bu dusunce sizi daha cok mahvedecektir. erkeklere her an onların tek hatasında onlardan vazgecebilcegimizi hissettirdigimiz an adam olurlar. bence vazgecin.. bir cok kadın bu durumda.. bi yalan surdureceginize yeni bir hayat fikrine alısmalısınız bence. bi cok kadın cocuguna hem anne hem babalık ediyor.. sizde yapabilirsiniz. sevse yapmaz bunu asla unutmamalıyız

Back