• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:((

Evet çok zor... Çabalıyor nerdeyse dünyayı ayağıma seriyor 7/24 özür dileyip pişmanım diyor ama benim midem kaldırmıyor. Bu olayı bilen herkes senin yanlışın var eşin sana aşık asla aldatmaz diye bilmiş bilmiş konuşunca daha çok cinlerim tepeme çıkıyor. Ben mutluyuz sanıyordum oysaki değilmişiz ki aldatıldım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne iğrenç bir durum
Lütfen içinize sineni yapın ama eşinizi de tekrar yapabilecek durumda bırakmayın ..
Yerinizde olsam affetmezdim büyük konuşmak istemem ama fikrimi de bilin istedim..

nasıl bır dusuncedır ya aldatmayan erkek mı olur dıye... adamsa aldatmayacak kardesım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konu sahıbesı kocasının yoklugunda nasıl namusuyla oturduysa o adamda otursaydı madem bosluga dusmus 1 saat bıle olsa o otellere verecegı parayı yol harclıgı yapıp gelıp hanı sozde sevıyorum dedıgı hanımını cocugunu gorseydı..!!!! konu sahıbı arkadasım bence asla affetme bırde bebegın varmıs nasıl yapar hangı vıcdana hangı sevgıye aska sıgar yaptıgı Allah yar ve yardımcın olsun

hııı bırde ortada bebek var dıyorlar ya cınlerım tepeme cıkıyor bu tarz cumlelerı duyunca kardesım bebek varda tek taraflı sorumluluk mu ???? koca bebegı var hanımı var dusunmuyo ıs ortaya cıkınca kadın yutsun cocuk var desın otursun oh valla bu dusunceye sahıp hemcınslerımız oldukca maalesef aldatılan kadın sayısı artar.. konu sahıbı cok dogru bır karar verdın cnm tebrıkler bende babasız buyudum annem aslanlar gıbı de baktı hıc eksıklık yasatmadı

Yazdıklarınızdan içinizde eşinize karşı her şeyi bitirdiğiniz belli. Devam ederseniz ona karşı hissettiğiniz öfke her gün karşısına çıkacak ve yüzüne vuracaksınız illaki. Ayrılın demem siz bilirsiniz ama bu ilişkiyi çok zor yürütürsünüz. Eşiniz sadece kızınızın babası olarak kalır sizinle. Buna da ne kadar dayanılır aynı evin içinde bilinmez. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı.

Ben kızımla çıktım yola. Eşim yanımızda olmak yerine başkalarıyla gönül eğlendirdi artık kendisi bilir. Ben sırtımı ancak Allah'a dayadım. Ama şu bir gerçek yaşamayan bilmez. Allah kimseye de yaşatmasın bu iğrençliği:(

Evet erkkelr biraz dusunemden hareket ederler yaptigi seyin ne doguracagini dusunmezler. Hem kucuk bebeginiz var ben olsaydim o bebek icin sans verirdm hem seni sevyormusta.kiyma o cocuga annesi babasi ayri evlerde yasamasin sen ona kirgin,kizgin ol ama dagitma yuvani.

Hemen affetme cezalandır dr Mehmet coşkundenizin tavsiyelerindende dinle biraz ilişki uzmanı hemen affedersen korkarım tekrarı gelir suratına bakma pişman et birdaha asla yapmayacagına emin olmalısın ki ozaman affedesin ama asla hemen bağışlama sürünsün burnu biraz ,üzgünüm böyle konuşuyorum ama kusura bakma .

Evt hemn affetme surundur burnu surtmedimi tekrar yapar pisman ettir onu sonr affet cocugun icin

Arkadaşlar iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da nasıl bir ceza bu olayın üstünü örter içimdeki bu yangını söndürür??? Ben bebeğim için herşeyi göze aldım. Bu bizim ikinci bebeğimiz ilk bebeğimi kaybettim. O kadar sıkıntıya göğüs gerip tam rahatlayacağım zaman yaşadığım bu ihanetin acısını hangi ceza yok eder söyleyin yapayım hemen.

Minicik bebeğini bile düşünmeden bi kadinin arkasina düşen adami affetmeyin !!! Aglasin, gebersin ! Güçlü olun arkadasim!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiiiç affetme Rabbim her zaman yanında olsun canım benim. Al kızını adi bir koca ile bir hayat süreceğine aazıcık aşın ağrısız başın olsun.

Aldatan erkek asla affedilmez bırakın istediği hayatı yaşasın sizi mumla arar mumla cocuk var evet asla kolay değil ama bırakın o kendi haline yansın siz ayakta durmalısınız

Kızımla çıktık yolumuza başlattık resmi işlemleri. Allah yardımcımız olsun zor olacak ama olacak yapacak birşey yok. Bu ayrılığı kızımla biz istemedik bize ihanet eden adam istedi. Şimdi ne döktüğü gözyaşlarının ne sözlerinin ne yeminlerinin bir hükmü kalmadı kalbimde. Ben artık yoluma bakacağım yanımdakilerle...

Kızımla çıktık yolumuza başlattık resmi işlemleri. Allah yardımcımız olsun zor olacak ama olacak yapacak birşey yok. Bu ayrılığı kızımla biz istemedik bize ihanet eden adam istedi. Şimdi ne döktüğü gözyaşlarının ne sözlerinin ne yeminlerinin bir hükmü kalmadı kalbimde. Ben artık yoluma bakacağım yanımdakilerle...

Allah sabır versin dik durmalısın güçlü olduğunu herkese göstermelisin

çok üzüldüm yaşadıklarınıza, Rabbim sizin ve minik bebeğinizin yar ve yardımcısı olsun. AMİN...

Teşekkür ederim. İnşallah çıktığım yolu tamamlarım. Allah utandırmasın beni. Anlaşmalı boşanma olmadı çekişmeli boşanma davası açtım beni daha fazla yıpratacak ama kaçınılmaz son herkes kendi yoluna artık

Hayatınızda onemli bir dönüm noktasındasınız.. Allah yardımcınız olsun.. hem sizin hem de küçük meleğinizin... her şey gönlünüzce olsun inşaallah...

Back