- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
Madem çok aşık oldunuz herif gelseydi senin yaşadığın ülkeye ananın babanın rızasıyla evlenseydin çocuklarını da alıp taşınsaydın herifin yanınaBunu diyeceginizi biliyordum once bıraktim diye kızıyordiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem çok aşık oldunuz herif gelseydi senin yaşadığın ülkeye ananın babanın rızasıyla evlenseydin çocuklarını da alıp taşınsaydın herifin yanınaBunu diyeceginizi biliyordum once bıraktim diye kızıyordiniz
Ev merakınızdan milletin evini yuvasını başına yıkıyorsunuz yaniEvet haklisiniz her kesin her milletin yaşam tarzi farkli bizimkiler ev yapmayi seviyorlar.kıralik evler cok az bizde.olsada o evlerde ogrenciler kaliyor
Adam evli olmasa bile bu kadar kısa sürede neden bebek yahu hele bir nikah kiyin düzen kurun hemen çocuk yapmissiniz bilerekmi hamile kaldiniz öbür kadina inan veya size baglansin diye herif 4 cocugunu sallamis senin karnindakinemi değer verecekMerabalar.Yardımınize ihtiyacim var durumum çok kotü.iki cocugum var.ben iki sene once sosyal medyadan biriyle tanıştım.once begenmedim ama zamanla beni bağladi kendisiye.ben özbekistanlıyim.türkcem iyi deyil kusura bakmayın.adamla sabahtan akşama kadar konuşuyordik.boşandım dedi bir tane kizim var anneside,eşimde Almanyada biriyle evli dedi.
Ben cok guveniyordum inaniyordum ona.Iki sene gecti kavgalarimiz oldu ama 2 -3 gun sonra barışıyordik.adamin ablalariylede abileriylede konuşuyordum sosyal medyada.
Adam bana gel gel diyordu surekli.gecen sene mart ayı icin bilet aldım Türkiyeye ama korona yuzunden yollar kapandı.yollar acilinca ben geldim sevdigim insana.
Ama adam çok çok degişikti.evde telefonunu kapatıyordu yada sessize alıyordu.dışari çıkinca açiyordu ariyorum meşgul.bende bir gun kavga ettim hayatinda başka birimi var diye.adam bana her şeyi anlatti 4 cocugu varmiş.ama eşiden boşanmiş eşi kalp hastasiymiş 4 senedir evlilik hayati yokmuş.coçuklarimi da istemiyorum onlar beni sevmiyor dedi.ben zor durumdeyken beni bırakip başka biriyle evlendi gitti hasta oluncede bana dondu ama ben kabul etmedim dedi.yeminler etti.cocuklarim ölsun boşandım o kadından dedi.bende inandım.günler aynı devam ediyordu.ama içimde şupeler vardi gideyim diyordum ama gidecek yerim de param da yoktu.ben ozbekistanda annem babam işimi birakip gelmiştim bu adam için babamda gidersen senin gibi evladim yok dedi ben kimseyi dinlemedim sevgi gözlerimi kör etmişti.
Adami her gun V diye biri arıyordu ama bu açmiyordu bir gun o numarayi telefonima ekledim.
Watsaptan yazdm kimsiniz eşimi aramissiniz dedim o da kim senin eşin dedi bende K dedim.o benim kocam 22 senelik evliyim sen nasıl bir kadınsın benim yuvami yıktin polise şikayet edcem dedi.ben şoke oldum.ve kadından ozur diledim ben bilmiyordum dedim.bana boyle şoyle dedi diye her seyi anlattim.kadın tamam dedi yasaktan sonra sizin eve gelicez bende cocuklarimla gelcem bakalim kocam kimi seçer dedi.bende tamam dedim o günden kadın sürekli aramaya başladi adami aşkım canım diyordu.bende gidecem diye evden ciktim ama adam beni bırakmadi ben seni seviyorum onu seviyor olsam onunle olurdum dedi hic bırakmadi hem gidecek yerim yoktu bide hamileyim.dunyalar gozume dar oldu ne yapcagimida bilmiyorum kimseye soyleyemem derdimi.ozbekistana gideyim diyorum param yok hem adam beni hamile oldugum icin bırakmiyor.o kadına gidecegi gun beni evden kovuyor.ben biliyorum onunlede beraber oluyor.kadın bazen ariyor beni kocamla bunu yaptik sunu yaptik diye.ben o kadınla derdim yok ellerini operim beni sevmese bile.çunku onunde hic suçu yok. O da bende kandırildık.ne yapacagimi bilmiyorum.karnımdeki cocugu istemiyorum bu adamdan boyle bir yalançi şerefsizden çocuk dogurmak istemiyorum.ne yapiyim bana bir yol gosterin lütfen.yazıdeki hatalarim icin çok özur dilerim turkcem çok kotü
Biliyoruz cahil değiliz. Benim babam çok zengin bir adam, yanında özbekistanlı bir aile çalıştırıyor, ailenin kızı Amerika da tıp okuyor, bir gün memleketlerindeki evlerini topraklarını anlatınca ağzımız açık kaldı, babam yanlarında fakir kaldı, devlet bize herşeyi bedava veriyor yada çok çok ucuz dediler.sonra bizi de dolandırıp defolup gittilerSiz nerden biliyorsunuz.yiyecek icecek nasıl bedava olabilir.siz hic gittinizmi oraya yada ordan tanidiklariniz varmi.evet bizde her şey ucuz ama maaşlarda cok az.biz 100 dolar kazanmak icin aylarca calişiyoruz kendi ulkemizde
Benim babaannemin bakıcısı Özbekistan lı bir emekli hemşireydi, bizi dolandırıp gittilerya ben o ülkelerden saf niyetle gelip de evlilik yapanı hiç görmedim. ancak gelip bakıcılık vs yapanların ihtiyacına inanıyorum ki onlar da fazla para veren yeri buldukları anda 1 günde küçük çocukları da, yaşlı hastaları da bırakıp hemen diğer işe gidiyorlar.
o ülkelerdeki her kadın mı saf da gelip burada evli adamlara kanıyorlar yani ?
milleti böyle salak yerine koymak da ne biliyim, bari bunu yapmayın.
rahat hayat için, para için geliyorsunuz işte. bari açıkça söyleyin de anlamsız kelime oyunları dönmesin.
Ben yaşadığınız duruma cidden üzüldüm, yalnızlık ve duygusal boşlukla bağlılık hissetmişsiniz bu kişiye karşı, o da kendisini çok iyi ilgili biri gibi tanıtmış size anladığım kadarıyla, bence kendinizi bu olayın içinden ne kadar erken kurtarırsanız o kadar iyi, kendinize yeni bir hayat kurun, görüştüğünüz erkeğin eşinden boşanacağını sanmıyorum, hem size üzüldüm hem evli olduğu kadına üzüldüm, sosyal medyada tanışıp konuşmaktan çok korkuyorum bu olaylar yüzünden
Adam kendini gizlemiş galiba ilişkinin sonuna kadar ben öyle anladım, sonraki yorumları okumadım ben hiç, soruda yazılanı okudumNe duygusal boşluğu yahu paraya sebep evli heriflere metres oluyorlar
Ben onları bilmiyordum yorumlara hiç bakmadım, ama yine de konuyu açan kişi kendini bu olaydan ne kadar erken kurtarırsa o kadar iyi, adamın eşine de çok üzüldüm ben, sosyal medyada birine güvenmek acayip zormuş bir kez daha görmüş oldum bu konuylaNe yalnızlığı ne duygusal boşluğu, anne var baba var iş var iki de evlat var. Boşluk dediğiniz bir erkekse ahanda uluslar arası şerefsiz bulmuş boşluk moşluk kalmamış. Yok boşluk birilerinin hayatını mahvetmekse herkesinkini mahvedip madalyalık olmuş
kumalık bu kadar kötü birşey mi?ama memnun olanlar varrrKendi düşen ağlamaz herşeyin farkındaydında inanmak istedigine inandın kuma hayatı yaşa o zaman Allah akıl fikir versin
Ben bu adamdan kurtulmak istiyorum .çocukdan kurtulmazsam o beni rahat bırakmaz .duşuk yapmak için ilaç eczanelerde yokmiş .40 günlik hamileyim.
hay ağzına sağlıkkk.ama bu kadın fakir adama gitmişşş .oysa ne adamlar varr ne adamlarrrr bulan buluyorrr övüne övüne de anlatıyor metres olduğunuNe duygusal boşluğu yahu paraya sebep evli heriflere metres oluyorlar
E adamın evli olduğunu bile bile hamile kalmışsın, yerim garanti olsun diye. Sen şimdi ne yap biliyor musun, al çocukları Özbekistan 'a götür, annen ile babana bırak. Onları bari sürükleme peşinde ordan oraya. Sonra geri dön, elinle ettiklerinin sonucuna bi başına katlan.Çocuklarimi bırakmadim onlarida getirdim
Adamın parası icin böyle iğrençlikler yapan kadınlardan nefret ediyorumkumalık bu kadar kötü birşey mi?ama memnun olanlar varrr
Seni kaç kişi tanıyor ki Türkiye 'de, takip etsin?Benim turkcem iyi deyil burda beni takip edebilirler diye gercek adimi dogum yilimi yazmadim