cok kotu durumdayim akil verin

evet gercekten çok büyük bir hata yapmışsın ama ne olursa olsun sen bir annesin senin hatalarının bedelinide evladın ödememeli.gercekten o kadar zor bir durumki ama ilk önce çocuğunun babasını kesin olarak bilmelisin.o dönemde eşinlede beraber oluyordunki adam hayrola beraberlik yok çocuk nasıl olmadı demediğine göre çocuğun eşindende olabilir.önce bunu öğren.eğer eşindense ne ala ama değilsede dünyanın sonu değil bu tabiyki zor süreçlerden gececeksin ama bu dönemde evladını yük değil yaşam kaynağı olarak gör lütfen.ben kendi adıma konuşuyorum son iki yıldır bir evlat sahibi olabilmek için dökmediğim gözyaşı kalmadı.ilk önce evladının ruh sağlığını düşün ve ne olursa olsun en doğru kararı sen vereceksin.

burada bebegin babasindan olmasi bu kadinin yaptigi rezillik gercegini degistirecek mi? yapmayin ALLLAH askina ne hale geldi Turkiye,herkes yaptiginin cezasini cekmeli bu kabul edilir bir durum degil vicdana aykiri bir durum,kusura bakmayin asla size acimiyorum kuyrugunuzu kurtarma derdindesiniz hala.ALLAH islah etsin.

Sen onu bilemezsin tmmı bende bilemem benim tahminen yorumum bu sana ne oluyor ben neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum bana akıl veremezsin sen ne için doğurmuş çocugu hee çocuk bu cocuk oyuncak değil seviyormuş ki doğurmuş tahmin ettiğim kadarıyla diye düşündüm bana akıl vericeğine çok biliyorsun ya kendince ama konu sahibine ver.

Sevgili arkadaşlar, bazılarınız yorumlarınızda kınayıcı ayıplayıcı ve yargılayıcı hareket ederken şunu unutmasın, "insan kınadığı birşeyi yaşamadan ölmez" büyük konuşmamanızı rica ediyorum, konu ile ilgili yorum yapmaya gerek yok şuan itibari ile,Allah yardımcı olsun demekten başka.sevgiyle kalın

çok çok büyük bi hata yapmıssın gerçekten ve telafisi çok zor. bence de önce babasının kim olduğunu öğren..
inşallah eşin çıkar.. ama çıkmazsa da o yavruyu elin çocuğu gibi görmekten vazgeç. senin bi parçan o

21 yaşındayım hata yapmadan yaşadım diyemem, kimseninde yaşadığına inanmıyorum... Bu yüzden seni yargılamak bana değil
kimsyee düşmez. Yaptığın büyük bir hata bunun bedelini çocuğa ödetmek çok daha büyük bi hata olur bence
çocuğun babası düzgün bi insan olsa zaten evli bi kadınla birlikte olmazdı.. Ömür boyu bi yalanla yaşanırmı bilmem
ama çocğn illa babaya benziycek die de bişey yok bence sırf buysa derdin, korkun hiç korkmana gerek yok.
Ve yapmakla yada doğurmakla anne olunmuoo. Sen bebeğini en iyi şekilde büyüt, eşinde babalık yapsın inan zamanla eşine de benzemeye başlar.

sevgili naira,
böyle şeyleri hoş karşılamasam da şu an önemli olan senin başka bir hata yapmaman ve bu hatandan en kısa zamanda dönmen. zaten sen de yeterince pişman olmuşsun.
yine de seni tebrik ederim çünkü pişman olmak ve hataları düzeltmeye çalışmak herkese nasip olmayan bir lütuftur.
durumun çok zor ama unutma ki tövbe kapısı gerçekten pişman olan ve hatasından dönen insan için son nefese kadar açıktır.
şu an üzerinde çok büyük bir yük, büyük vebal taşıyorsun. bu hatayı ne kadar uzatırsan zararın o kadar artacak.
şu an çocuğun küçükken durumu eşine açıklamalısın, yoksa çocuk büyüyünce senden nefret eder, hayatın zindana döner.
bu hatayı düzeltemek senin için zor olacak ama yapmalısın, yoksa daha kötü olursun
düşünsene ağır bir çantan var ve sırtında taşıyorsun. sonra bir gemiye biniyorsun ve çantan hala sırtında. oysa o çantayı da gemiye bıraksan gemi seni de çantanı da taşıyacak ve sen o yükten kurtulacaksın
yani sen pişman olmuşsun, bu hatanı zor da olsa eşine söyle, gerisini de samimiyetle Allah a bırak. Sen pişmanlığında ve hatanı düzeltmek istemende samimi isen Allah da sana yardım eder inşallah.
sen bol bol dua et ve af dile, inşallah pişmanlığın af kapısını aralar
unutma Allah'a dost olana her şey dost olur
Bir an önce bu hatanı düzelt
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

çok güzel yazmışın kardeşim ama malesef konu sahibinin tek derdi eşinin ögrenmesi zaten

tamam hatayı anlamak güzel, hatadan dönmek güzel, çocuğun babasız büyümesi iyi değil ama peki hiçbişeyden habersiz olan eşi ne olacak? o da bi insan, sizin de kardeşleriniz vardır, oğullarınız vardır ya da olacaktır. onların böyle bişey yaşamasını ister miydiniz? hayatı boyunca bi yalanı yaşasın öyle mi? senin çözüm önerin ne derseniz cevabım yok. Allah yardımcısı olsun...

bence herzaman bir supede olsa sonucu kotu cikarsa ogrenme daha iyi:)sen artik o cocuk bir baskasindan degilde sanki kocandanmis diye kendini inandirmaya calis bence ayrica gidip test yaparsan ve bir sekilde bir yanlislik olurda esin ogrenirse bir test yapdigini ozaman tum aile mahfolursunuz:) simdi kocani seviyorsun artik ve cocugun icin belkide sessiz kalmak en dogrusu zaten sonucda kocan heberide yok ve suan mutlu ogrenirse cocugu surda burak yapdigin seyin ne kadar cirkin bir ssey oldugunu icin delire bilir ve hayatiniza devam edin bu arada asil sen boyle panik yaparsan o supelenir.. nedemek bu cocuk sarisin yoksa baskasindanmi? benzemek sorundami? 7 gobekdendir yok o degildir ben ne biliyim kacinci gobekdendir... cok korkuyorsanda kocani ikna et uzak kafanda secdigin bir yere tasinin...

bi hata yapmışsın bu hatanın bedelinide ömür boyu kafandaki bu korkularla yaşayarak ödeyeceksin gibi görünüyor ,sizin için değil ama sizin deyiminizle 'çocuk' için çok üzüldüm gerçekten

bu arada bu kenardaki resim size gercekden ayitse bence hemen sil :) cunku tesaduffen kocan bu sayfayi gorur yok bilemedin bir yakinin... ben sahsen bu resmin tamamini gorseydim daha sonra bir forumda zadece yarim bir kizim gorseydim hemen supelenirdim.. neyse eyer sensen uyarayim dedim..

eşinize ve o bebek için çok üzüldüm sizin yaptığınız hatayı o masumlar nneden çekiyor niye kendiniizi düşüyorsunuz. onlara yaptığınız haksızlık ne olacak? o adamın ne suçu var başkasının çocuğuna babalık yapıyor. o bebeğin ne suçu varr gerçek babasından ayrı ve siz sadece ortaya çıkmasından korkuyorsunuz pes diyorum. bişeyi merak ettim zorla mı evlendirildiniz eşinizle sevmiyorsanız evlenmeseydiniz?

acaba gerçekten eşini seviyormusun yoksa çektiğin vicdan azabından dolayı sevdiğinimi sanıyorsun bilemedim...
yazık eşine üzüldüm rabbim düşmanımı bile düşürmesin bu duruma...
dicek bişey yok eşinden ve annenden intikam almak istediğini yazmışın ve düştüğün duruma bak...
Allahtan akıllık edip sevgiline ondan hamile kaldığını sölememişin ve artık sevmediğini sölüyorsun acaba bilseydi ve sana karşı bunu kullansaydı o zaman ne durumda olurdun merak ettim doğrusu

konu sahibi 1 mesaj atmış..yüzlerce cevap gelmiş..
o içini döktü rahatladı sizler hala çözüm peşindesiniz..

Allah düşmanımın başına vermesin.Madem bir bebek var ortada devam edeceksin.eşine iyi davranacaksın onu çok mutlu edeceksinki hem vicdanını biraz rahatlatırsın hem de eşin şüpheye kapılıp araştırma test falan olayına girmesin.

hem kocasina hem cocguna anlatigi an:
kocasi hic dusunmeden 100 de 99% bosacayacak. ( ben erkek olsaydim ben bosardim boyle kisiliksiz bir kadini (cocuga acirdim o baska))
Cocuk: anneden nefret edecek ve butun psikolojisi mahvolacak..

bende sessizce ya bi sirla olecek yada bu sessizce bu siri nezaman ogreneceklerini beklemek.... artik bu durumda kendisini degil cocugunu dusunmeli zavali kocayida gecdik neyse ya..

konu sahibi 1 mesaj atmış..yüzlerce cevap gelmiş..
o içini döktü rahatladı sizler hala çözüm peşindesiniz..

aynen bende bakiyordum yorumlara hic cevap vermismi diye yoksa kafami bukluyor diye... neyse ben olsam bende cecap yazamazdim cunku hem yuzu olmaya bilir hemde heran kocasi evde pc arkasinda yakalaya bilir.. yada cok tuaf bizimle dalga gecdi.

dikkat ederseniz hatadan dönmek derken eşine durumu anlat demek isteniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…