• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

Dedimya canım kadın boşanmak istemiyor zaten..Mantıklı düşünebilmiş birisi olsa zaten böyle bir ilişkiyi yaşamaz yaşasa dahi hamile kalmamak için her türlü önlemi almış olurdu...Zaten kendisi nasıl daha fazla saklarımın derdinde..Boşanacağını kendi adıma hiç sanmıyorum..

Aslında tespitin çok doğru, bence de konu sahibi nasıl saklarım derdinde.
Makul ve mantıklı dediğimz çözümlerimiz ona göre değil. O daha farklı
bir yol istiyor.

Her şeyi geçtim yargılamak haddimize değil,sadece Rabbim bilir her şeyi.....Fakat gece yastığa kafanızı koyduğunuzda o iç ses rahatsızlık vermez mi? Karabasandan daha beterdir vicdan çığlıkları...

Dediğim gibi yargılayamam Allah yardımcın olsun demekle yetiniyorum

canım hatalar insanlar içindir bence önce tövbe et ve iyi bir hocayla konuş bunun dini boyutunu öğren eğer hoca anlat eşine derse bence kimsenin günahına girme anlat her şeyi o çocuğun babasıyla büyümeye ihtiyacı var sadece kendini değil 4 dünüzü düşünmelisin sen artık annsin önce evladının geleceği düşünmelisin ve unutmamalısınki kimden olursa olsun o senin çocuğun bir başkasının hatrınamı seveceksin çocuğunu o senin çocuğun gerisini boşver dünyada ne pislikler dönüyor hesabını vereceğin tek kişi ALLAHTIR teyzemin tanıdığı vardı kadın 4. çocuğunu başkasından yapmış ooo şimdi evlendirmiş bile halen kocası bilmezmiş sakın çok takma kafayı yersin o çocuğa kim bakacak sefil etme yazık o masumada ilerde eşinin sana neler yapmayacağı ne malum kimse masum değildir

Hocaya gidince vicdanı mı rahatlayacak? Allah katında kul hakkının nasıl birşey olduğunu biliyor musunuz? Ne güzel de söylemişsiniz "ohoooo bizim x amcanın 30 yıldır hiçbişeyden haberi yok" diye, yalandan bahsediyoruz yaa. Kocanın haberi yok da ya cocuk? Ona haksızlık edilmiş olmuyor mu?

Öncelikle ben kendimi öldürürüm laflarını geç cnm kendine değer ver olan olmuş, olacağın önüne kimse geçemez herkezin başına gelebilir bunu birtek sen yaşamıyorsun demek ki nasıl sevmişin ki sevdiğini onun çocugunu doğurmak istemişsin dimi bence kocanada acıdığın için sana öyle geliyor öğrenirse de seni öldürücek değil ya allah korusun çocugun babası seni sevmiyormu, istemiyormu söylemiyorsun bunalım yapmakta elbet haklısın cnm ama öyle öldürcem falan yapma çocugunu bağrına bas onun için yazık olur herşey allahtan tmm yaptığın zina olmuş ama o çocugun demek ki yicek ekmekği varmı ki doğmuş onun günahı yok diye düşünüyorum kendini üzme..

hamileligin ilk donemlerinde boyle bir kararsızlık yasarken cocugu aldırmamakla da hata etmis gerci bu baska bir adamın cocugunu tasıyabilcegi gercegini degistirmeyecekti her halukarda ortada bir aldatma olucaktı

Anne babaların yaptığı hataları bu canlar ödememeli.Ya çocuk başkasındansa diye ya da ben şuan çocuk istemiyordum yaparken istemediğimi unuttum diye bir cana kıymak nekadar korkunç.Bana bu çocuk aldırmak lafı bile ilginç geliyor.

birde kızlar bişey sormak istiyorum kan grubu babanın -0 annenin A+ ise doğan cocuklar ne olamaz bilginiz varmı birşey dikkatimi çektide?

burada kızcağızın suçu yok.....neden kadın yapınca afedilmiyor.hemde istemeyrek bir evlilik....ama tabi erkek ondan bundan çoçuk yapar normaldir.....ben çok erkek gördüm bir kaç kişiden çoçuğu olan..bunlar normal oluyor....suç bir kere ailede..konu sahibide sevmediği biriyle beraberken sevgiyi dışarda aramış....elbette yapılması gerekmiyor....ama ben yinede kendisini o kadarda günah işlemiş biri gibi görmüyorum....ama inş ortaya çıkmaz....bundan sonrada umarım mutlu olmaya bak.....

Boşansın, eline vuran mı var? Aldatmanın kadını erkeği olmaz. İnsana ihanetin cinsiyeti olamaz daha doğrusu :S

Dedimya canım kadın boşanmak istemiyor zaten..Mantıklı düşünebilmiş birisi olsa zaten böyle bir ilişkiyi yaşamaz yaşasa dahi hamile kalmamak için her türlü önlemi almış olurdu...Zaten kendisi nasıl daha fazla saklarımın derdinde..Boşanacağını kendi adıma hiç sanmıyorum..

Ama direk eşine bu durumu açıklasa mazallah konu sahibesine birşey yapabilir adam bilemeyiz..Çünkü kaldırılması zor şeyler bunlar ilk etap yapmasa dedikoducu çevre baskısı zaman sonra yine kocasını kötü şeyler yapmaya itebilir..Bilirsin toplumumuzun namus belası diye etik olmayan bir kısır döngüsü var..Erkekler yapınca masum, kadınlar yapınca kahpe olduğu bir kültür erezyonu ..!

Bunlar realite kabul etsek de etmesek de O sebeble konu sahibesi boşanacaksa bile sebebi olarak bunu dememeli eşine zamana yaymalı bu durumu..Off ben bile bilmiyorum.

Haklısınız kocası öğrenmemeli,en azından şimdilik,

Ama birşey olmamış gibi hayatına devam etmek istiyor arkadaş sanırım,ve bunu destekleyenlerde çok

En tehlikeli olanı bu bana göre,kan grubu bile bariz belli edebilir durumu.

Örneğin benim kan grubum 0+ kocamın 0- çocuklarda doğal olarak 0 kan grubu.

Eğer ortada bariz bir kan grubu varsa durumu hastanede anlayabilirler,

Bana boşanmaktan başka çare yok gibi geliyor.

yaptığınız yanlışın bedelini bebeğe ve eşinize ödeteceksiniz(durumu saklarsanız)

Öncelikle ben kendimi öldürürüm laflarını geç cnm kendine değer ver olan olmuş, olacağın önüne kimse geçemez herkezin başına gelebilir bunu birtek sen yaşamıyorsun demek ki nasıl sevmişin ki sevdiğini onun çocugunu doğurmak istemişsin dimi bence kocanada acıdığın için sana öyle geliyor öğrenirse de seni öldürücek değil ya allah korusun çocugun babası seni sevmiyormu, istemiyormu söylemiyorsun bunalım yapmakta elbet haklısın cnm ama öyle öldürcem falan yapma çocugunu bağrına bas onun için yazık olur herşey allahtan tmm yaptığın zina olmuş ama o çocugun demek ki yicek ekmekği varmı ki doğmuş onun günahı yok diye düşünüyorum kendini üzme..

Ne sevmesi yahu ? bildiğin intikam için birlikte olmuş..Herşeyde bir sevgi bir mana aramamak lazım..!

Onun çocugunu dogurmuş ama sevdiği için değil...

Ayrıca ne biliyorsunuz kocasının öğrenince öldürmeyeceğini ? Siz türkiye'de ''Namusu temizledim '' gibi bir durumun varlığından habersizsiniz galiba..

Hocaya gidince vicdanı mı rahatlayacak? Allah katında kul hakkının nasıl birşey olduğunu biliyor musunuz? Ne güzel de söylemişsiniz "ohoooo bizim x amcanın 30 yıldır hiçbişeyden haberi yok" diye, yalandan bahsediyoruz yaa. Kocanın haberi yok da ya cocuk? Ona haksızlık edilmiş olmuyor mu?

papaza gidip günah çıkatmak gibi birşey.
Allah ile kulun arasına kimse giremez.İllaki hocanın yanına gitmeye ne gerek var Allah camidemi.vicdanını alacaksın karşına sonrada Allaha sığınacaksın.bizim haklı haksız görmemizin ne önemi var bu dünyada bir yalanla yaşayacaksın,eşin çocuğun bilmese bile Allah tan mı kaçacaksın en önemliside bu dünyada bunun acısını nasıl yaşarşan yaşa da öbür tarafta bunun hesabını konu sahibi nasıl vereceksin.

ilk defa kk da ne desem ne akıl versem dıye kalakaldım öyle...
kendını berbat hıssettıgın ve hisseedecegin cok bariz.

yenı mı dogum yaptın? bebek daha cok kucukse bellı olmazkı kıme benzedıgı..
benım kızımında benımle hıc alakası yok direk babası... ufacık benzemıo bana yani...
ablamında oğlu aynı eniştem ablamla hıc alakası yok...
ıllede ıkınıze benzıcek dıye bısey yokki
sadece sana benzıo dıye adam nıye suphelensın?
ama kan grubu onemlı... eşinle senın kan grubunuz + iken, çocugunki - olamaz bı kere.. eger oyle bı durum varsa eşinin azıcık bılgısı varsa................

eger +/- gıbı bı zıtlık yoksa kan grubuyla yada kendısıne benzememekle süphelenmez herhalde...

arkadaslar gıbı bu durumu anlat yada anlatma dıyemıcem ama ben böyle bıseyı asla acıklayamazdım herhalde, geberirirdim vıcdan azabından. kanser olur ınsan be bunun sıkıntısından. Allah yardımcın olsun.
tövbenı et, yuvanızın ve sizlerin selametiyle alakalı duanı dilinden düşürme...

tatlım sendemi burdasın:27::27:

ilk defa kk da ne desem ne akıl versem dıye kalakaldım öyle...
kendını berbat hıssettıgın ve hisseedecegin cok bariz.

yenı mı dogum yaptın? bebek daha cok kucukse bellı olmazkı kıme benzedıgı..
benım kızımında benımle hıc alakası yok direk babası... ufacık benzemıo bana yani...
ablamında oğlu aynı eniştem ablamla hıc alakası yok...
ıllede ıkınıze benzıcek dıye bısey yokki
sadece sana benzıo dıye adam nıye suphelensın?
ama kan grubu onemlı... eşinle senın kan grubunuz + iken, çocugunki - olamaz bı kere.. eger oyle bı durum varsa eşinin azıcık bılgısı varsa................

eger +/- gıbı bı zıtlık yoksa kan grubuyla yada kendısıne benzememekle süphelenmez herhalde...

arkadaslar gıbı bu durumu anlat yada anlatma dıyemıcem ama ben böyle bıseyı asla acıklayamazdım herhalde, geberirirdim vıcdan azabından. kanser olur ınsan be bunun sıkıntısından. Allah yardımcın olsun.
tövbenı et, yuvanızın ve sizlerin selametiyle alakalı duanı dilinden düşürme...

Anne baba Rh + olsa da çocuk Rh - olabilir. Olamaz diye bir şey yok.
Ama anne baba negatifse çocuk pozitif olamaz.

Son düzenleme:

Ne sevmesi yahu ? bildiğin intikam için birlikte olmuş..Herşeyde bir sevgi bir mana aramamak lazım..!

Onun çocugunu dogurmuş ama sevdiği için değil...Böylesine ciddi bir meseleyi aşka da bağladınızya birşey diyemiyorum daha :)

Ayrıca ne biliyorsunuz kocasının öğrenince öldürmeyeceğini ? Siz türkiye'de ''Namusumu temizledim '' gibi bir durumun varlığından bi habersiniz galiba..

eşine yaptığın ihanetin bedelini hayat boyu ödeyeceksin
o çocuğun her yüzüne baktığında eski sevgilini hatırlayacaksın
güzel bir ceza olmuş sana
sakın boşanma
boşanırsan rahatlar vicdanın

o masum yavrucağa acıdım sadece yazık şimdide olsa sonrada olsa en büyük hasarı o alıcak :50:

Adam babalık yapar ,yapmaz o konu sahibinin sorunu,

korunmadan bir birliktelik yaşadığına göre çocuk ihtimalini de düşünmüştür heralde,

Konu sahibinin illa bir kocaya mı ihtiyacı var yaşamak için,

alır çocuğuna kendi bakar ,

En azından bir yalanla yaşatmamış olur o çocuğu.

Konu sahibinin sorunu olduğunu herkes anladı da, çocuğa gerçekleri anlatma konusu öyle o kadar kolay değil.

Back