• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

gerçekten kötü durumdasınız ama bu sonuçları göze almış olmalısınız ki korunma gereği hissetmemişsiniz.eşinizi aldatmışsınız şimdide onu kandırmayın bence başkasının çocuğunu sevmesin adam dna testi yaptırıp aydınlatın bu meseleyi çocuk eşinin değilse dürüst olmak yerinde olacaktır.kendini onun yerine koy ömür boyu kandırılmak istermiydin

olan olmuş artık bundan sonra eşine çocuğuna sahip çık vicdan azabı insanı bitirir ondan mı değilmi diye düşünmeyi bırakıp önüne bak bence geçmiş geçmişte kalsın akışına bırak korkularla yaşanmaz sen huzurlu ol ki çocuğunda huzurlu olsun tövbe et bol bol

Bu çocuk neden eşinizden olmasın ki? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? DNA testi mi yaptırdınız?Elinizde sadece kan grubu var..

............................................................................

Son düzenleme:
burada kızcağızın suçu yok.....neden kadın yapınca afedilmiyor.hemde istemeyrek bir evlilik....ama tabi erkek ondan bundan çoçuk yapar normaldir.....ben çok erkek gördüm bir kaç kişiden çoçuğu olan..bunlar normal oluyor....suç bir kere ailede..konu sahibide sevmediği biriyle beraberken sevgiyi dışarda aramış....elbette yapılması gerekmiyor....ama ben yinede kendisini o kadarda günah işlemiş biri gibi görmüyorum....ama inş ortaya çıkmaz....bundan sonrada umarım mutlu olmaya bak.....

Bu çocuk neden eşinizden olmasın ki? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? DNA testi mi yaptırdınız?Elinizde sadece kan grubu var..

Kesinlikle katılıyorum.
Sanırım yeni doğum yapmış.
Daha kime benzediği bile belli değildir ki o bebeğin.

mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.

ahhhcanım ya neler hissettiğini çok iyi anlıyorum tabiki kötü biri değilsindir yaşanmışsa sonrasında keşke demekte boşa ama bence benzeyip benzemediğinden çok ya yarın bigün o çocuk hasta olursa allah muhafaza bunu böyle burumda eşin öğrenirse sana git gerçeği anlat demiyorum ama offf işin çok zor yaa allah yardımcın olsun =(((

burada kızcağızın suçu yok.....neden kadın yapınca afedilmiyor.hemde istemeyrek bir evlilik....ama tabi erkek ondan bundan çoçuk yapar normaldir.....ben çok erkek gördüm bir kaç kişiden çoçuğu olan..bunlar normal oluyor....suç bir kere ailede..konu sahibide sevmediği biriyle beraberken sevgiyi dışarda aramış....elbette yapılması gerekmiyor....ama ben yinede kendisini o kadarda günah işlemiş biri gibi görmüyorum....ama inş ortaya çıkmaz....bundan sonrada umarım mutlu olmaya bak.....

Kusura bakmayın da neden neye göre celallendiniz? bundan daha az spekülasyona sahip konularda hakarete varan yorumlar yer alırken burada farkındaysanız yargılayan çok az. ve hepsi Allah yardımcın olsun demekle başlamış yahut bitirmiş. Kimse erkek yapabilir kadın yapamaz demiyor. nereden böyle sonuca vardınız. tepkili olanlar da yanlış buldukları için tepkili. Çünkü onaylanacak bir noktası yok durumun. Buna rağmen olumlu şeyler bulmaya çalışıyoruz :34:

E o zaman eşitlik olsun; her erkek, her kadın önüne gelenden çocuk sahibi olsun.

Sevmediği biriyle beraber ama cinsel hayatı da maşallah yolunda ki çocuk hangisinden diye şüpheye düşüyor.

Benim amacım zaten vicdan azabı çeken,pişmanlık duyan birine yüklenip azabını artırmak değil.
bu saatten sonra yapılacak şey kalmamış.

Allah affetsin, vicdan azabını dindirip yuvasına dört elle sarılmayı nasip etsin.

Ama durum senin baktığın yerden göründüğü kadar da normal değil.

Tabii insanların "NORM" ları kendi yaşantılarıyla bağlantılı olarak gelişir.

Bu durumu normal kabul eden birinin hayatını düşünmek bile istemiyorum Allah muhafaza.

burda günahı tartışacak değiliz elbette,o kendinin bileceği birşey,

ama eğer bu çocuk sevgilisindense ortaya çıkmalı tabii ki.

yazık değil mi o günahsız yavruya,bu durum 10 yaşında 18 yaşında ortaya çıksa ne olucak?

o çocuğun yaşayacağı trav mayı düşünün birde.

kocasına yapılan da ayrı bir kötülük,o çocuğu kendi çocuğu gibi benimseyecek bile olsa gerçeği bilmeyi hakeder tabii ki.

Allah ıslah etsin. İnşallah doğru yolu bulursun ve inşallah bebeğin eşindendir. hem kan grubları farklı olabiliyo. benim oğlum babasının kan grubundan kızım ise A' sını benden +' ini babasından almış. ayrıyeten eşim esmer, ben kumralım renkli gözlü değiliz. oğlum sarışın ve mavi gözlü. yani diyeceğim şu ki genlerde sarışınlık varsa çekebiliyor. Bir an önce DNA testi yaptır. ve aklındaki şüpheler son bulsun. Ve yineliyorum İnşallah bebeğin babası eşindir....

Benim eşimde koyu kumral ama bebekken sarışınmış bencede test yapılması gerekiyor keşke böyle bir ikilemdeyken bebeği doğurmaya karar verdiğinizde bunu düşünseymişsiniz ama şuan düşünmeniz gereken asla ve asla kendinize birşey yapmayın insanlar hata yapar belki siz hatanızı çekersiniz bir şekilde ama o çocuğun ve sizin ailenizin hiç bir günahı yok birde evlat acısı ailenize yaşatmayın.Eşinize söyleme konusu bunu en iyi siz bilirsiniz eşiniz bunu kaldırabilir mi?Kendiside bu yüzden size zarar verebilir aldatılmak gerçekten çok zor birşey birde üstüne çocuğum oldu diye herkese ilan etmiş nediyecek insanlara hani o baskıyla size zararda verebilir.Bence eşinizle çok iyi bir psikologa onun sizi yönlendirmesini sağlayın eğer söylenecekse bile psikolog eşinizi bu duruma alıştırsın.

kendi çocuğunuzdan hep çocuk çocuk diye bahsetmişsiniz bu konuşma tarzınız da üzücü çünkü çocuğunuzun da eşinizin de hiç bir suçu yok bu durumda:( sanki çocuğunuza karşı da olumsuz bir tavrınız olduğunu seziyorum sonuçta ne olursa olsun o sizin evladınız. zamanında eşinizi sevmediğinizi ve bu yüzden aldattığınızı söylüyorsunuz şimdide eşinizi çok seviyorsunuz nasıl duygularınız bu kdr çabuk değişti yoksa pişmanlık mı bu hisleriniz? ayrıca sadece kan grubundan dolayı babasının aldattığınız adam olduğundan da emin olamazsınız anne babyla aynı olmak zorunda değil kan grubu

Burada önemli olan bayanın durumu değil zaten. O, onun tercihi ve tercihi kendini ilgilendirir.
Ama eğer çocuk,kan grubu gibi bir durumla aileden olmadığını belli olacak bir konumdaysa
ileride onun, bunu idrak edebileceği an geldiğinde yaşayacağı travmadır mühim olan. Ki kan
gruplarının çaprazlaması ve kaltım ile aktarımı ilköğretimde dahi işleniyor. Küçücük çocuk
bu durumdan şüphelenip sorgularsa eğer ( mesela ben ortaokulda çaprazlamayı ilk öğrendiğimde
hemen anne ve babamın kan grubunu öğrenip derste tahtada yapmak istemiştim öğrenme aşkıyla. )
aile bunu nasıl açıklayacak ona... Şimdiden tedbir alınmalı. Bu nedenle bir çok arkadaş eşine
durumu anlatmasını öneriyordur eminim...

Benim kızımın babasıyla uzaktan yakından alakası yoktur tamamiyle bana benziyor..bu ayrı bir mesele

Asıl vicdan edeceğin şey o adam bilmeden kendi çocuğu gibi seviyor çocuğu ne acı ! Çok kötü bir durum ALLAH eşinize sabır versin.

burda günahı tartışacak değiliz elbette,o kendinin bileceği birşey,

ama eğer bu çocuk sevgilisindense ortaya çıkmalı tabii ki.

yazık değil mi o günahsız yavruya,bu durum 10 yaşında 18 yaşında ortaya çıksa ne olucak?

o çocuğun yaşayacağı trav mayı düşünün birde.

kocasına yapılan da ayrı bir kötülük,o çocuğu kendi çocuğu gibi benimseyecek bile olsa gerçeği bilmeyi hakeder tabii ki.

Yapılması gereken en son şey bile değil bu söylediğiniz.

Kocasının haklı olarak koparacağı kıyameti, elinden çıkabilecek herhangibir kazayı bir tarafa bırakalım, diğer tarafta, evli bir kadınla beraber olabilecek kadar haysiyetsiz bir adam varBu adamın sahiden babalık yapacağını mı sanıyorsunuz?

Kadının kocasının hiç hır çıkarmadığını, akıllı uslu ayrıldığını varsayalım. Kadın alsa çocuğu gitse sana geldim çocuğunla diye vallahi arkasına bakmadan kaçar o herif.

Oldu olacak birde alkış ikonu koysaydınız :) daha nasıl gunah işleyecekti pardon ?Bir gunahın günah olabilmesi için ille öldürmek, asmak,kesmek mi lazım ?

Back