Cok kötü bisey yaptim, vicdan azabi cekiyorum

Üniversitede ikinci yılında bende bi çocukla 20 gün konuştum. çok ilgili falandi ama şüphe duydum. sosyal medyada fotoğrafları buldum kıza ulaştım. kiz nişanlısıyms. Kiza foto mesaj ne varsa gonderdm.çocuk bir yığın küfürlü mesaj atti.. icim acımadı.. sonradan 2 3 yil sonra baktım ayrı değiller. .affetmiş. manyaklık.
İçiniz rahat olsun. affedecek olursa da kendisi bilir

Bencede iyi yapmışsın canım sen söylemesen yine rahat rahat devam edecekti demekki aldatmaya, kız karar versin artık ne yapacağına aksine kıza iyilik yapmışsın
Çeksin cezasını pislk ikinizinde duygularıyla oynamış resmen.

demek bu tiplerden cok var....hic mi korkmuyorlar bezelye kadar beyinleriyle böyle isler karistirmaya ya aklim almiyor?

Senin için ölürüm demiş ya mesela ben orada şüphelenirdim. daha 3 aydır tanışıyoz ne ölmesi. böyle büyük laf eden adamlardan hep korkmuşumdur sözlerine karakterlerine güvenmem ki bunun da ne mal olduğu çıkmış ortaya. Bunların çoğu "show"man...
onun için planlarımdan vazgeçmeyi bile düşündüm demişsin. yapma! hiçbir erkek için bu kadar kendinden vazgeçme sana da ders olsun bu tecrüben.

iyi yapmışsın sevgilim yada eşim arkamdan böyle bir iş çevirse bilmek isterdim hatta gönderene teşekkür ederdim

Arkadaşım sen neden vicdan azabı çekiyorsun.Adamın amacı belliseni aldattığını ilk açıkladığında şiddetle reddeden o değilmi?? kanıtı yüzüne çarpıncada mecburen kabul edip diğer kız kalsın bari elimde mantığıyla yok ben sevdiğimi anladım, yok onsuz yapamam lafları yemezler yemezlerrrrrrrrrrsenin için rahat olsun arkadaşım böylelerinin hepsini toplayıp sabun yapmak lazım

iyi yapmışsın yediği hurmaların tırmalıcanı unutmasaydı

Canim adam hayırsız hem seni hem onu aldatmış tamam 4 senelik ilişkisi olabilir çok seviyorda olabilir ama ileride ne olacak inan bana eğer evlenirlerse diyelim ki onuda aldaticak ve hayatı mafolcak en azından şimdi gerçek yüzünü gormustur ve umarım ayrılır belki de kıza o beni çok seviyor ben ona yüz vermedigim için böyle mesaj attı diye iftira bile atabilir ondan herşey beklenir

ay eline sağlık nasıl bir insanla beraber olduğunu bilsin hiç vicdan yapma bence kıza iyilik yapmışsın :)

İyi yapmışsın onunla birlikteyken seviyorum deyip aldatiyosa evlendikten sonrada yapar gerçeği görmesini saglamissin

çok net söylüyorum
en doğrusunu yapmışsınız
kız için de içiniz rahat olsun

haksız yere beddua ediyor bır de kendine donecek

ben olsam bu mesajla şikayet ederdim tehdit etmiş

bu teklifi de gönder kıza lutfen demek ki bu yolu da deneyecekler cunku kızı kandırmasın yazık

Çok iyi yapmıssın.
Bundan sonra karar onun.
Nasıl bir yaratıkla birlikte olduğunu anlar en azından.

İkinci yorumu da yapıcam dayanamadm
O mesajları sakın sakın silme.
Hatta davacı ol.
Aklı basına gelsin.
Mahkemede görüşürüz yaz hatta.

seni
saf bulmus böyle girişimde bulunacagin
aklına gelmemiş
bence cevaplama

genelde böyle kızlar yinede salak olup devam edıyorlar. sen diyecegimi demişsin gerisi ona kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…