- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Bi de aklıma şu geldi hani kız demiş ya sana akşam can gelince arattıracağım diye aramadı mı daha ?
saat kaç oldu gelmiştir eve sanki ?
Burda konuları okuya okuya paranoyak olduk iyiceyanlışlıkla Bi msj yüzünden eşimizi asacak hale geldik.. kuzum mavim Bak eşin seni aldatıyor olsa Başka Bi hat alır sevgilisine o numarayı verir, ve temBihler şu şu saatlerde sakın Bana ulaşma diye.. adam Bile Bile neden ulu orta kullandiği no yu versin.. taBi ki şaşırır panikler çünkü şoka girer insan.. içini ferah tut cnm yaa Valla Boşa üzülmüşüm dersin.. günahını alıyosun eşinin
Burda konuları okuya okuya paranoyak olduk iyiceyanlışlıkla Bi msj yüzünden eşimizi asacak hale geldik.. kuzum mavim Bak eşin seni aldatıyor olsa Başka Bi hat alır sevgilisine o numarayı verir, ve temBihler şu şu saatlerde sakın Bana ulaşma diye.. adam Bile Bile neden ulu orta kullandiği no yu versin.. taBi ki şaşırır panikler çünkü şoka girer insan.. içini ferah tut cnm yaa Valla Boşa üzülmüşüm dersin.. günahını alıyosun eşinin
Sakinleş, CAn markette çalıştığına göre ancak gelir eve. Bir de şunu düşün, ya eşin doğru söylüyorsa, sen öyle tepki gösterince ondan kuşkulandığını düşündü ve kızdı ise. Zaten tlf arızali idi diyorsun, yanlış pin girmiş olabilir daha iki gün önce bende yanlış pin girip tlf ı kilitledim. Sonra da haklılığını ispat edemeyip sinirle tlf ı fırlatmış olabilir. Bunlar da ihtimal kuşum. Ne kadar zor günlerinde eşin sana destek oldu, pek çok koca bırak destek olmayı elindekileri koz olarak kullanacakken senin eşin sana hep moral verdi. Bunları düşün. Biraz sakinleş birtanem hadi.
yani Bir adam eşini aldatıyorsa, numarasını da o kadına veriyorsa ve tel i de ortadaysa o adam ya çook fazla saftır ya da zeka geriliği vardır.. mavicim lütfen kendini harap etme.. kötü şeyler getirme aklına.. hemen senaryo yazma.. olur Böyle tesadüfler yanlışlıklar.. Benim de Başıma geldi geçen gün.. kapattık 5 dakkada konuyu.. ama sen üzerine gidince eşini çok kırar çok incitirsin.. güvenmiyo musun hiç eşine =(
Güveniyodum o ana kadar :çok üzgünüm:
Şuan gelgitlerdeyim :çok üzgünüm:
Ne düşünceğimi bilemiyorum.
Kendi evimdeyim ama sanki yabancı birinin evinde gibi diken üstündeyim.
Biran evvel herşey ortaya çıksa da gitceksem gitsem kalcaksam kalsam :çok üzgünüm:
mavişim kuzum yeni gördüm şok geçirdim...
üzme bitanem kendini belliki bi yanlışlık olmuş...
senin yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı (ben olsam mesela....)
3 Kere okudum olayı..
İlk okuduğumda bir tereddüt ettim eşinin telefonu felan kırması yüzünden.
Ama sonra bir düşündüm; sen o anda lanetler yağdırıyorsun, gitmekten bahsediyorsun, dinlemiyorsun..O anda bir yanlış anlaşılma yüzünden seni kaybetmekten korkmuş olabilir, bu durumu nasıl düzelteceğini bilemediğinden kaybetme korkusu ile telefonu kırmış olabilir.
Kendini salmamaya çalış, yemeğini ye..
Bir de şöyle düşün aynı şey senin başına gelse, yanlış bir msj yüzünden eşin onu aldattığını düşünse, o an saydırıp dursa sen ne hissederdin? Nasıl davranırdın? Sakin olup olayı tatlıya bağlamaya çalışabilir miydin?
Eşin seni arkadaşların bahsettiği gibi çok seviyorsa zaten daha fazla üzülmene dayanamayıp ikna olacağın bir biçimde ispatlayacaktır bu durumu..
Allah yardımcın olsun Mavi, kendine dikkat et ama :teselli:
mesajda ne diyordu ki? belki bi ipucu verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?