çok kötü bir şey oldu

Bekaret olayı garip bir konu. Yani tabu bence.
İlk kez bi elbiseni giyince eski demiyorsun, ilk kez bi yemeği yiyince kutlamıyorsun, ilk kez saçını kestirdiğinde kıymet kopmadı. Değersizleştirme kendini bi şey kaybettim diye.
Adam sorumluluk almamış, ciddi istememiş o ayrı. Aramamaya devam et bence. Ve hayatına da devam et. Bunu da bi kayıp gibi üstünde taşıma.
Bu sadece güzel bi elbiseni özenli bi yere giymek istemek gibi olmalı.
İlk kezi bence artık hayatında olmasa da ya da evlenmesen bile bunu paylaşmak istediğin biri olmalıydı hepsi bu.
İnanmadı demişsin..
Niye inandırmak yükü üzerinde? Ne münasebet?

nevzat tarhanın anlattığı bir şey vardı işte birlikte oluyor kızla erkek sonra erkek basit bu kız benim yerimde başkası olsaydı yine yapardı deyip ayrılıyor arayıp sormuyor erkek olan.

güzel bir bakış açısı bence inandırma durumu olmadı sonrasında inanmamıştım daha önce olmadığına dedi

nevzat tarhanın anlattığı bir şey vardı işte birlikte oluyor kızla erkek sonra erkek basit bu kız benim yerimde başkası olsaydı yine yapardı deyip ayrılıyor arayıp sormuyor erkek olan.
ben öyle düşünmüyorum bu da sevgini aşkın bir parçası olabilir ama bazı erkekler bunu bu şekilde kötü bir şekilde kullanıyor

öyle düşünen bi erkek gitsin zaten o zihniyet bana göre değil

Bir Türk erkeğinin zeka engeli filn yoksa bir Türk kadının ilk cinsel deneyimi sonrası neler yaşayabileceğini, hissedebileceğini bilmesi gerekir. Yalandan bile olsa en azından bir süre yanında olması gerekirdi diye düşünüyorum çünkü biz bekaret yüzünden maalesef hala çok fazla sosyal şiddete maruz kalıyoruz. Şu kadarcık incelikten yoksun biri bence gerçekten kötü ve düşüncesizdir. Ayrıca yeterince olgunlaşmamıştır. Bu yanından düşünmeye çalış, senin üzüntüne kendini yıpratmana deyecek biri değil. Karşına çok daha iyileri çıkacaktır eminim, şimdi zamanını oturup ona üzülerek harcama.

Valla karşımdakini o kadar çekici buluyorum ki eriyordum ama sonuç vajinusmus. Neyse şimdi tedavi oldum çat çat yapıyorum da bana yine de zor bir açılış gibi geliyor.
Yani vaginismus ayrı bir durum tabi de benimki o kadar kolay olmuştu ki şaşırmıştım yani saçma sapan ne kadar korkutulduysak ergenken falan boş yere

Herkesten her şeyi beklemelisiniz. Nasıl güvendiniz de birlikte oldunuz?

Yani vaginismus ayrı bir durum tabi de benimki o kadar kolay olmuştu ki şaşırmıştım yani saçma sapan ne kadar korkutulduysak ergenken falan boş yere
Bu arada bundan yıllar sonra cinsel terapi eğitimi alirken hocamız kizlik zarı diye bir yapının olmadığını anlatmisti ben yine şok. Saniyordum ki benimki esnek onun için hiç acımadi. Etrafımdaki kiz arkadaşlarımdan aman aman acı çeken olmamıştı ama gene bir miktar rahatsiz olup kanayanlar vardı. Meğer zaten acimamasi normalmiş eger psikolojik ve fizyolojik olarak hazırsan zaten kasılmıyorsun, zorlanmıyorsun yani kanamıyorsun. Normalinin acısız ağrısız olmasi gerekiyor. Yeni yeni bu bilgiler yayılmaya başladı. Kanlı çarşaf geleceğiyle hala genç kızlar travmatize ediliyor. Kibariyenin Annesi ay sana diye yazdım kendimi alintilamisim

Aradan 1 ay geçmiş bu saatten sonra bir şey demek gereksiz.
Adam zaten niyetini belli etmiş.
İlla yazacaksan Allah belanı versin pislik demek için yaz.
Hatta çağır o adiyi bir yere,ama sen gitme.
Dediğin yere gelince bas kalayı ite,sonrada engelle geç
Belki biraz için soğur

Keşke ilk cinsel ilişkiniz daha romantik olsaymış ama olmamış sağlık olsun. Adam tırsak iki yüzlü tipik Türk erkeğiymiş. Hiç niye böyle yaptı diye düşünüp zekanızı boşa harcamayın değmez. Asla arayıp sizi ezik sanmasına izin vermeyin. İleride ruhsal ve cinsel olarak mutluluk dolu bi ilişkiniz olsun inşallah

Yani ilk şeyler her zaman benim için çok özel ve değerlidir. Senin ilkin kötü olmuş. Bundan sonrası için üzüleceğine geleceğimi nasıl daha iyi hale getiririm diye düşün ve bu sana tecrübe olsun. Bir ay aramadı diyorsun. Şu saatten sonra ararsa da kendine iyilik yapıp sakın şans verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…