aynı şeyi yaşadım sağol tesellin için toparlanacağımÜzülme lütfen bende antidepresan etkisiyle 30 yaşında birliktelik yaşadım adam hem şok oldu hem kaçtı tuhaf tipler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı şeyi yaşadım sağol tesellin için toparlanacağımÜzülme lütfen bende antidepresan etkisiyle 30 yaşında birliktelik yaşadım adam hem şok oldu hem kaçtı tuhaf tipler
ya yaşın ne önemi var ben reşitim demek istwdim nbuna mı takılıyorsunuzİyi de siz 30 yaşında değil +35 yaşında falansınız eski konularınıza göre?
:/
ailesi niye cinsel ilişki yaşadığını bilsin ?Aılen bılıyor mu ?Yaşın kaç ?
teşekkğr ederim verdiğin cevap için çok saçma değil miailesi niye cinsel ilişki yaşadığını bilsin ?
siz anlatıyor musunuz ?
keşke sadece saçma olsaydıteşekkğr ederim verdiğin cevap için çok saçma değil mi
teşekkür ediyorum ve hiç aramayacağım asla sesimi duyamayacak bi daha... buna ayrıca dikkat edip değerlendirdiğiniz için sağolunSiz aramamakla büyük bir olgunluk göstermişsiniz sizi tebrik ediyorum cidden. En doğrusu da buydu bana göre. Çünkü karşınızdaki devam etmek isteseydi mutlaka arayacaktı. Yolunuza bakın derim. Karaktersizin tekiymiş.
en azından gururumu koruyabileyimAramayin arayip ne diyeceksiniz.Bekaret kısmına da üzülmeyin önünüze bakin.
Siz zaten gururlu bir insansiniz karsinizdaki de degmez bir korkak ondan aramayin dedim.Degmezen azından gururumu koruyabileyim
teşekkür ediyorum canım iyiki var senin gibi güzel insanlarSiz zaten gururlu bir insansiniz karsinizdaki de degmez bir korkak ondan aramayin dedim.Degmez
Yoo değil yani karşındakini çekici buluyorsanYa ben belki cahilim bilmiyorum. Bu ilk ilişki zorlu değil mi? Kimseyi korkutmak istemem ama öyle ha deyince hemen olmuyor yani. Sevmediğin güvende hissetmediğin adamla hele ki o vajina kasları nasıl gevşiyor ben çözemedim.
zaten böyle bi insanla olmasına çok üzülüyorum keşke değen biriyle olsaydı ama çok doğru tespit etmişsin şimdi gelse bile 1 aydır neler çektim ızdırap çektim resmen işe gidemedim evden çıkamadım hep kabuslarla uyudum uyandım bunu bir telafisi artık olamaz.. sessizlik en güzel cevaptır.. üzüntümü paylaştığın için teşekkür ediyorumKıyamam ya canım üzülmen çok normal anlayabiliyorum. Ama şöyle düşün 30 yaşındasın, evlilik öncesi cinselliği uygun buluyorsun, zaten yaşayacağın bir şeydi cinsellik ha şimdi oldu ha 2-3 sene sonra. Evet keşke güvendiğin, sağlam biriyle olsaydı ama olmadı hayatta her şey tecrübe. Zaten bu adam şimdi sana yazsa bile o 1 buçuk aylık sırt çevirmenin ve istemeyen kadına psikolojik baskı yapmanın telafisini yapamaz. Ağzıyla kuş tutsa bu adamdan bi cacık olmaz yani. Sessiz kalmaya devam et önüne bakmaya çalış.
çok tatlısınız öyle amaYoo değil yani karşındakini çekici buluyorsan