çok kötü bir şey oldu

Siz aramamakla büyük bir olgunluk göstermişsiniz sizi tebrik ediyorum cidden. En doğrusu da buydu bana göre. Çünkü karşınızdaki devam etmek isteseydi mutlaka arayacaktı. Yolunuza bakın derim. Karaktersizin tekiymiş.

Bekaret önemli
Evlenmeden
Heç olur mu böyle şey
Başımıza taş yağacak

Siz aramamakla büyük bir olgunluk göstermişsiniz sizi tebrik ediyorum cidden. En doğrusu da buydu bana göre. Çünkü karşınızdaki devam etmek isteseydi mutlaka arayacaktı. Yolunuza bakın derim. Karaktersizin tekiymiş.
teşekkür ediyorum ve hiç aramayacağım asla sesimi duyamayacak bi daha... buna ayrıca dikkat edip değerlendirdiğiniz için sağolun

Kıyamam ya canım üzülmen çok normal anlayabiliyorum. Ama şöyle düşün 30 yaşındasın, evlilik öncesi cinselliği uygun buluyorsun, zaten yaşayacağın bir şeydi cinsellik ha şimdi oldu ha 2-3 sene sonra. Evet keşke güvendiğin, sağlam biriyle olsaydı ama olmadı hayatta her şey tecrübe. Zaten bu adam şimdi sana yazsa bile o 1 buçuk aylık sırt çevirmenin ve istemeyen kadına psikolojik baskı yapmanın telafisini yapamaz. Ağzıyla kuş tutsa bu adamdan bi cacık olmaz yani. Sessiz kalmaya devam et önüne bakmaya çalış.

Siz de arzu etmişsiniz yani bir zorlama kandırma yok bu durumda sefam olsun deyin geçin 😄 üzmeyin kendinizi boş yere, bir erkek olsa mesela hiç kafasına takmazdı. Hata olduğunu düşünüyorsanız da herkes hata yapar eğer böylesi size uygun değilse bir daha tekrarlamazsınız olur biter

Ya ben belki cahilim bilmiyorum. Bu ilk ilişki zorlu değil mi? Kimseyi korkutmak istemem ama öyle ha deyince hemen olmuyor yani. Sevmediğin güvende hissetmediğin adamla hele ki o vajina kasları nasıl gevşiyor ben çözemedim.

Ya ben belki cahilim bilmiyorum. Bu ilk ilişki zorlu değil mi? Kimseyi korkutmak istemem ama öyle ha deyince hemen olmuyor yani. Sevmediğin güvende hissetmediğin adamla hele ki o vajina kasları nasıl gevşiyor ben çözemedim.
Yoo değil 😄 yani karşındakini çekici buluyorsan

Kıyamam ya canım üzülmen çok normal anlayabiliyorum. Ama şöyle düşün 30 yaşındasın, evlilik öncesi cinselliği uygun buluyorsun, zaten yaşayacağın bir şeydi cinsellik ha şimdi oldu ha 2-3 sene sonra. Evet keşke güvendiğin, sağlam biriyle olsaydı ama olmadı hayatta her şey tecrübe. Zaten bu adam şimdi sana yazsa bile o 1 buçuk aylık sırt çevirmenin ve istemeyen kadına psikolojik baskı yapmanın telafisini yapamaz. Ağzıyla kuş tutsa bu adamdan bi cacık olmaz yani. Sessiz kalmaya devam et önüne bakmaya çalış.
zaten böyle bi insanla olmasına çok üzülüyorum keşke değen biriyle olsaydı ama çok doğru tespit etmişsin şimdi gelse bile 1 aydır neler çektim ızdırap çektim resmen işe gidemedim evden çıkamadım hep kabuslarla uyudum uyandım bunu bir telafisi artık olamaz.. sessizlik en güzel cevaptır.. üzüntümü paylaştığın için teşekkür ediyorum

Üzmek istemem ama. 35-40lı yaşlarda ve bakireyseniz (yaşla alakalı yazan arkadaşlardan bunu çıkardım) ben de tüyerdim adam gibi. Madem bu kadar önemsizdi yani 2 ay görüştüğünüz biriyle birlikte olacak kadar önemsizse bu yaşa kadar neden olmadı mesela? Önemliyse de adam kabak başıma patlamasın diyip tüymüş. Zaten 35+ Olup bakire olacağınıza da inanmamış.

X