hiçbir şey yazmayım mı hiçbir şey söylemeden mi zaten bir şey söyleyecek dermanımda yok
hiçbir şey yazmayım mı hiçbir şey söylemeden mi zaten bir şey söyleyecek dermanımda yok
değil mi kendini küçültmenin ne anlamı varYapacak bir şey yok. İki reşit insan kendi isteğinizle yasamissiniz bir şeyler. Adam da görüşmek istemiyor belli ki. Önünüze bakacaksiniz. Söyleseniz ne değişir ki? Zorlayamazsiniz ki
ya ilişikiyi anlayamadım nasıl oldu ne oldu bi anda oldu sonucunda bu kadar değersiz bi muamele görmek beni çok üzdüBir gecelik ilişki gibi anlatmissiniz yasadiginizi ama önceden ilişki yasamamissiniz .
Evlenmeden önce iliski yaşamayı normal gormussunuz ki birliktelik olmuş ama şuan bekaretinizin gittiğine de üzülüyor gibisiniz.
Tam olarak neye uzuldunuz adamla ciddi olmamasına mi?
Bekaretin gitmesine mi?
Bu adamla evlilik hayali mi vardı?
Ben hislerinizi tam anlamadim.
Evet. Bir de adam sizin bakire olduğunuza inanmamış falan. Sanırım baştan cinsellik için istemiş bu ilişkiyi. Üzülmek gereksiz. Sizin verdiğiniz değeri vermemiş.değil mi kendini küçültmenin ne anlamı var
sanırım benim bu durumu kullanacağımı düşünüyor ama ben öyle biri değilimEvlenmek zorunda kalmamak için aramaz, çünkü devam ederseniz iş evliliğe doğru gideceğinden korkuyordur. Yapacak bir şey yok, yaşınız tutuyor ve kendi isteğinizle birlikte olduysanız sorun yok.
teşekkür ederim yorumun için atlatmaya çalışıyorumEvet. Bir de adam sizin bakire olduğunuza inanmamış falan. Sanırım baştan cinsellik için istemiş bu ilişkiyi. Üzülmek gereksiz. Sizin verdiğiniz değeri vermemiş.
Zar gitti diye evlenmesi gerekmiyor ki zaten kuzuyaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
hayır ben isteyerek değil söyledim aslında ama çok ısrar etti o an karşı koyamadım zaten bir kelime dahi bir şey söylemedim aramadım aramam da artıkMerhabalar
Siz isteyerek mi ilişkiye girdiniz yoksa size bu konuda isteyip istemediğinizi sormadan karşı tarafın ani bir hareketiyle mi cinsel birleşme yaşandı? Bu detay çok önemli.
Bir de keşke karşınızdakini tam tanımadan aynı yatağa girmeseydiniz. Her gün saatlerce görüşmüyorsanız 2 ay tanıyabilmek adına çok da uzun bir süre değil. Hele daha önce hiç ilişkiye girmeyen biri olarak bir tık daha özen gösterseydiniz keşke. Çünkü pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ki öyle de olmuşsunuz. Ama dünyanın sonu değil. Boşverin, önünüze bakın. O kişiyi de asla arayıp sormayın hatta şu saatten sonra sizi ararsa bile geri dönmeyin aramalarına. Sırf ilişkiye girdiniz diye kendinizi böyle bir insan karşısında küçük düşürmeyin.
ben zaten evlenelim demedim beni hiç aramadı bu beni incitti dedimZar gitti diye evlenmesi gerekmiyor ki zaten kuzu
Madem bekaretinizi kaybettiğiniz veya kaybedeceğinizi düşünüyordunuz neden 2 aydır birlikte olduğunuz biri için yaptınız bunu kusura bakmayın ama tamamen sizin suçunuz oluyor. Bu arada asla yargılamıyorum lütfen yanlış anlamayın tabi ki sevdiğiniz insanla birlikte olabilirsiniz bu normal bir şey isteyerek olduktan sonra kimse yargılayamaz ben o kısmında değilim. Fakat siz daha doğru düzgün tanıyıp güvenemediğiniz birinden bahsediyorsunuz insanlar 2 yıllık ilişkisine zor güveniyor. Hiç aramasa bile niye aramıyorsun diyemezsin evet çocuk açıklama yapacak seviyede yakınlaşmamış ki sizinle.yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
Şimdi, evlenmeden önce cinsellik yaşamak size uygun değildiyse veya tereddütleriniz vardıysa, neden sanki adam sevişmek istedi siz de kıramadınız bir anda olan oldu gibi davrandınız?yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
maalesef benim tecrübesizliğim oldu keşke daha dikkatli olsaydımMadem bekaretinizi kaybettiğiniz veya kaybedeceğinizi düşünüyordunuz neden 2 aydır birlikte olduğunuz biri için yaptınız bunu kusura bakmayın ama tamamen sizin suçunuz oluyor. Bu arada asla yargılamıyorum lütfen yanlış anlamayın tabi ki sevdiğiniz insanla birlikte olabilirsiniz bu normal bir şey isteyerek olduktan sonra kimse yargılayamaz ben o kısmında değilim. Fakat siz daha doğru düzgün tanıyıp güvenemediğiniz birinden bahsediyorsunuz insanlar 2 yıllık ilişkisine zor güveniyor. Hiç aramasa bile niye aramıyorsun diyemezsin evet çocuk açıklama yapacak seviyede yakınlaşmamış ki sizinle.
Uzerinden bir ay gecmis. Artik verilecek akillarin bu iliskiye faydasi yok. Inanmadiysa guzel vakit geciririz biraz takiliriz diye dusuustur. Bakire oldugunu anlayinca da bu benim ustume! Kalir diye dusunup kacmistir salak. Sanki kafasina silah dayyican. Yeni asklara yelken ac yapicak bisey yok. Korunmadiysan da cinsel hastaliklari iceren bi test yaptirsan iyi oluryaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım