çok kötü bir şey oldu

:KK70: şaka tabi çok uğraştım baştan çıkarmaya o zamanlar ama olmadı sarhoşken bile sarhoşluğumun arkasına sığındım yine oladı zaten nikah masasına da öle oturdum çok sevişmek istiyorsan hemen evlenelim olayına girdik :KK70: adam namaz kılıyo dışardan görsen dine bağlı demezsin reddedilmek o zamanlar incitmişti
Eşinizi tebrik ettim kendine ve imanına dürüst insanlardanmış.
Mutluluğunuz daim olsun, MaşaALLAH.

Eşinizi tebrik ettim kendine ve imanına dürüst insanlardanmış.
Mutluluğunuz daim olsun, MaşaALLAH.
teşekkür ederim :KK70: AMA evlenince namaz filan kılma işi seyrekleşmişti bebek olunca tamamen kapandı :KK70: bazen şeytan mıyım ben adam benden önce namazında niyazındaydı şimdi sadece cumaları :KK70:

annesi babası namazında niyazında insanlar onların da etkisi sanırım iman gücü :)

konu şu şekilde ilerliyor
...
öyle ısrar etti ki hatırı için ilişki yaşadım
nasıl oldu anlamadım
asla zorlamadı ama çok ısrarcı oldu ve bir anda oldu, asla anlamadım nasıl oldu...

bende anlamadım valla konu sahibi nasıl oldu öyle bir anda habersiz çat kapı gelen misafir gibi ?
ama zorla ısrarla ama değil ?
yaşınız 30 mu 35 mi o da belli değil ?
sürekli bir leyla hali benim haberim yoktu anlamadım anlayamadım şeklinde
neyi anlayamadınız pardon ?

adam ilişkiye girmek için ısrar etmiş sizde tamam demişsiniz olmuş olunca da gitmiş neyin şokunu yaşadınız ki ? altı üstü 2 aydır tanığıdınız biri üstelik... sizi videoya falan çekmediğine veya daha kötü şeyler yapmadığına şükredin bence. Birde hamile kalma ihtimalinizde var önlem almışsınızdır umarım.
Video deyince benim lisedeyken bir arkadaşım vardı belalı bir sevgilisi vardı. Arkadaşım bir anda okula gelmez oldu arkadaşlarla toplanıp evine gittik hasta falan sandık sonra kız bize çocuktan ayrılmak istedigini çocuğun kabul etmediğini kızı dövdüğünü hatta daha öncesinden kızla birlikte olurken gizli kamerayla videoya çekmiş babana gösterecem internette paylaşacam diye tehdit de etmiş 😔 kız da bir süre okula gelememişti sonra o çocuktan kurtuldu ama nasıl kurtuldu hatırlamıyorum...

Evet bu tür durumlarda temkinli olmak gerekiyor kimseye guvenilmiyor artık... Buradaki adam da umarım sadece birlikte olup ortadan kaybolmuştur video olayları yoktur...

Video deyince benim lisedeyken bir arkadaşım vardı belalı bir sevgilisi vardı. Arkadaşım bir anda okula gelmez oldu arkadaşlarla toplanıp evine gittik hasta falan sandık sonra kız bize çocuktan ayrılmak istedigini çocuğun kabul etmediğini kızı dövdüğünü hatta daha öncesinden kızla birlikte olurken gizli kamerayla videoya çekmiş babana gösterecem internette paylaşacam diye tehdit de etmiş 😔 kız da bir süre okula gelememişti sonra o çocuktan kurtuldu ama nasıl kurtuldu hatırlamıyorum...

Evet bu tür durumlarda temkinli olmak gerekiyor kimseye guvenilmiyor artık... Buradaki adam da umarım sadece birlikte olup ortadan kaybolmuştur video olayları yoktur...
abartmayın sizde. her ilişkide herkes videoya almıyor hemen:)

kendim istediğimden değilde sizin tabirinizle sırf beni ''kezban'' sanmasın diye birlikte olacağıma kezban sanılmayı tercih ederim
veya 40 yıllık kocam değil ki hatırını düşüneyim de birlikte olayım daha neler duyacağız şu forumda acaba ...

birinin gerizekalı dememesi için ilişkiye girilmez. kendisini ispat etmek için ilişkiye girilmez ,sırf karşı taraf ilişki istiyor diye de ilişkiye girilmez, deminki yorumunuz beni güldürmüştü ama bu yorumunuz endişelendirdi .
Sizinle tabiki aynı fikirdeyim ama o zaman küçüktüm ve demek ki yeterince kişiliğim gelismemisti. Zaten ne istediğini bilen biri bu ikileme düşmez. Ama bazen genç kızlar karşı tarafın baskısı ile istemediği şeyler yapabiliyor..

Bu olay sonrasında depresyon yaraticaksa beraber vakit geçirdiğiniz insanları iyi tanıyın .Ben dedim bana inanmadı diyorsunuz zaten kendini belli etmis

abartmayın sizde. her ilişkide herkes videoya almıyor hemen:)
Ben herkes öyle yapacak diye birşey yazdım mı? Yazdiysam lütfen gösterin.

Gösteremeyecekseniz boş yere konuşmuş olmak için konuşmayın lütfen!!!

Herkes yapacak diye birşey yok evet. Ama konu sahibi kendisini çok kötü hissediyor madem kötü hissedeceği bir şeydi ozaman adamı tamamen tanımadan böyle bişey yaşamasaydi. Ayrıca olabilecek birşey, ve çevremden de böyle birşeyin olduğunu örnek vererek anlattım. İnsanlara temkinli ol diye uyarmak da abartı oldu 😂

Ben herkes öyle yapacak diye birşey yazdım mı? Yazdiysam lütfen gösterin.

Gösteremeyecekseniz boş yere konuşmuş olmak için konuşmayın lütfen!!!

Herkes yapacak diye birşey yok evet. Ama konu sahibi kendisini çok kötü hissediyor madem kötü hissedeceği bir şeydi ozaman adamı tamamen tanımadan böyle bişey yaşamasaydi. Ayrıca olabilecek birşey, ve çevremden de böyle birşeyin olduğunu örnek vererek anlattım. İnsanlara temkinli ol diye uyarmak da abartı oldu 😂
kız zaten zor durumda.birde video falan diyip iyice bunalıma sokalım tabi. kötü senaryolara gerek yok olan olmuş. önüne bakacak artık

Madem sonucu kaldıramayacaktınız, neden aynı yatağa girdiniz?

İyi de ne alakası var, biriyle ilişki yaşamanın sonucu o kişinin ertesi gün durup dururken seninle iletişimi kesip ölü taklidi yapması değil ki. Kadın erkek herkesin azıcık sorumluluk almayı bilmesi gerekiyor ilişkilerde. Bir sebepten artık yapamıyorsa bir zahmet iletişime geçip söylemeliydi konu sahibine görüştüğü adam.

Karşı taraf kızdan gelecek cevap onu rencide edebilir diye bir ayrılık mesajı dahi atmaya cesaret edemiyor. Kendi sonuçlarıyla yüzleşmekten bu kadar korkan toy bir adam. Siz adamın tavrı aşırı normalmişçesine kızı eleştiriyorsunuz.

Tamam kimse kimseyle ilk kez birlikte oldu diye sonsuza kadar yanında kalmak zorunda değil ama hemcinsinin karşılaştığı bu kadar bariz bir terbiyesizliği yoksaymayı da ne size ne mesajınızı beğenenlere yakıştıramadım ben.

İyi de ne alakası var, biriyle ilişki yaşamanın sonucu o kişinin ertesi gün durup dururken seninle iletişimi kesip ölü taklidi yapması değil ki. Kadın erkek herkesin azıcık sorumluluk almayı bilmesi gerekiyor ilişkilerde. Bir sebepten artık yapamıyorsa bir zahmet iletişime geçip söylemeliydi konu sahibine görüştüğü adam.

Karşı taraf kızdan gelecek cevap onu rencide edebilir diye bir ayrılık mesajı dahi atmaya cesaret edemiyor. Kendi sonuçlarıyla yüzleşmekten bu kadar korkan toy bir adam. Siz adamın tavrı aşırı normalmişçesine kızı eleştiriyorsunuz.

Tamam kimse kimseyle ilk kez birlikte oldu diye sonsuza kadar yanında kalmak zorunda değil ama hemcinsinin karşılaştığı bu kadar bariz bir terbiyesizliği yoksaymayı da ne size ne mesajınızı beğenenlere yakıştıramadım ben.
Adam edepsiz, adam toy, adam sorumsuz, lakin dediğiniz gibi kimsenin yanımızda kalacağının garantisi yok, insanlar 30 yıllık kocadan boşanıyor 2 günlük el adamı da kim güvenilecek, o yüzden birşey yapacağı zaman kendi istiyor mu, aksi durumda sonuçları kaldırabilecek mi onu düşünmeli. Şimdi ise olan olmuş, ah vah etmenin faydası yok. Canım istedi seviştim diyecek, buna bir ihtiyaç olarak bakacak ki zaten öyle, anlam yüklemeyi bıraktığı zaman kafası rahat eder.

yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
Bir zardan ibaret olmadığınızı, sırf beraber oldunuz diye yanınızda olacak bir insandan bir şeyde olamayacağını ne zaman anlayacaksınız..??:KK43:(

Sadece 2 aydır birbirinizi tanıyorsunuz.haliyle adam size karşı bir sorumluluk hissetmiyor bu yüzden aramiyor

Seni bundan sonra arasa bile yine birlikte olup olmayacaginizi yoklamak icin arar.
Zaten niyeti de buymus, evlilik falan degil yani

Ay lütfen üzme kendini, kaybettiğin bir şey yok. Senin bir suçun da yok. Karşındaki sorumsuz, ödlek biriymiş. Daha uzun sürse bağ kursanız kötü olurmuş. Yazarsa, ararsa asla muhatap olma.

yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
Yoluna bak bebişim. Korkmuş topuklamış.. arayıp sorma. Hayatına bak..

Başına kalirsiniz diye kacmiş

Ciddi bir ilişki düşünse aksine daha çok arardı muhtemelen korkmuş hamile kalmanızdan ya da evlilikten. Sizinde ilk ilişkiniz olduğundan bunu çok ciddiye almanızdan çekinmiş olabilir. İsteyerek olmuşsunuz sonuçta çokta pişmanlık duyarak kendinizi yıpratmayın bence.

X