çok kötü bir şey oldu

sarhoş değildim
konu şu şekilde ilerliyor
...
öyle ısrar etti ki hatırı için ilişki yaşadım
nasıl oldu anlamadım
asla zorlamadı ama çok ısrarcı oldu ve bir anda oldu, asla anlamadım nasıl oldu...

bende anlamadım valla konu sahibi nasıl oldu öyle bir anda habersiz çat kapı gelen misafir gibi ?
ama zorla ısrarla ama değil ?
yaşınız 30 mu 35 mi o da belli değil ?
sürekli bir leyla hali benim haberim yoktu anlamadım anlayamadım şeklinde
neyi anlayamadınız pardon ?

adam ilişkiye girmek için ısrar etmiş sizde tamam demişsiniz olmuş olunca da gitmiş neyin şokunu yaşadınız ki ? altı üstü 2 aydır tanığıdınız biri üstelik... sizi videoya falan çekmediğine veya daha kötü şeyler yapmadığına şükredin bence. Birde hamile kalma ihtimalinizde var önlem almışsınızdır umarım.

İlk tecrübeniz bir odunla yaşanmış oldu. Yapacak bir şey yok önünüze bakacaksınız. Sizi aramaması sizi kendinize değersiz hissettirmesin. O karşınızdaki insanın karaktersizliği.

konu şu şekilde ilerliyor
...
öyle ısrar etti ki hatırı için ilişki yaşadım
nasıl oldu anlamadım
asla zorlamadı ama çok ısrarcı oldu ve bir anda oldu, asla anlamadım nasıl oldu...

bende anlamadım valla konu sahibi nasıl oldu öyle bir anda habersiz çat kapı gelen misafir gibi ?
ama zorla ısrarla ama değil ?
yaşınız 30 mu 35 mi o da belli değil ?
sürekli bir leyla hali benim haberim yoktu anlamadım anlayamadım şeklinde
neyi anlayamadınız pardon ?

adam ilişkiye girmek için ısrar etmiş sizde tamam demişsiniz olmuş olunca da gitmiş neyin şokunu yaşadınız ki ? altı üstü 2 aydır tanığıdınız biri üstelik... sizi videoya falan çekmediğine veya daha kötü şeyler yapmadığına şükredin bence. Birde hamile kalma ihtimalinizde var önlem almışsınızdır umarım.
Tamam adam tecavüz etmemiş ama belli ki psikolojik baskı yapmış kız da hayır diyemem iş bazen basireti bağlanıyor insanın.. bide çok ağırdan satıyo gibi gorunmiyim demek istemiştir. Tecrubesizlik

Bazi erkekler ilk olmaktan korkar, cunku kizin basina kalacagini dusunur.. iste kizda bekaretim gitti filan derse sorumlu hissederler. Ki bazi kadinlar zaten yapiyo bunu..iste bakire numarasi yapan var.

Bence arama sorma, ayni yatakta ne olmasini bekliyordun zaten? Gecmis artik onune bak

Tamam adam tecavüz etmemiş ama belli ki psikolojik baskı yapmış kız da hayır diyemem iş bazen basireti bağlanıyor insanın.. bide çok ağırdan satıyo gibi gorunmiyim demek istemiştir. Tecrubesizlik
:KK70: :KK70: :KK70: kendisini ağırdan satıyor gibi görünmek istememişmidir :KK70:
hayır diyememiş midir :KK70: alemsiniz gerçekten

yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
herşey bakirelik değil insanların hayatta daha büyük dertleri daha büyük sıkıntıları var.insanın kalbi bozuk olmasın yüreği kötü olmasın.

Madem sonucu kaldıramayacaktınız, neden aynı yatağa girdiniz?
Bu yoruma çok çok katılıyorum. Bir şeyler yaşayıp yaşamamak konusunda herkesi fikri kendinedir amaaaaa "sonunu düşünen kahraman olamaz" mantığıyla ilerlememek gerek. Kaldırabilecekseniz yapmalısınız bazı şeyleri.

yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
biliyosun g...tün huyunu niye içiyosun turşu suyunu derler önüne bakacaksın

:KK70: :KK70: :KK70: kendisini ağırdan satıyor gibi görünmek istememişmidir :KK70:
hayır diyememiş midir :KK70: alemsiniz gerçekten
Çok ısrar etti naisl oldu anlamadım diyor işte , benim öyle bı erkek arkadaşım vardı bu konuda çok baskı yapmıştı ve sen iyi aile kizisin bana göre değilsin , sen git geri kafalı insanlarla ol ben modernim tarzında çok ugrasmisti o zaman Allah'tan kanmadim arkadaşlarım sayesinde ayrılığı çabuk atlattım ama insan kendini gerçekten çok kötü hissediyor, gerizekali köylü kız yerine konuyorsun yada çok değerli biseyi sakiniyosun kezbanlik yapiyosun gibi , belki öyle olmadığını ispat etmek için boyun egmistir bilemedim

Bacım ara açık açık sor. Bu durumun seni çok üzdüğünü söyle. Gönlü yoksa söylesin devam edecekse niye aramıyor onu da söylesin. Sizin bakire olduğunuzu biliyordu sonuçta, ona rağmen ısrar etmiş. Ne terbiyesiz adamlar var

canım benim bu adamla sakın görüşme ,fikrimce bir süre sonra arayacak ve görüşmek isteyecek lütfen yüz verme ,ne nasıl sessiz kaldın anlamıyorum ben dayanamaz ağzına s... .içine atma ne demek istiyorsan de ,ve önüne bak her şey bekaret demek değil merak etme

ahahaha şaka yaptım ciddiye alma baştan çıkarmaya çok uğraştım ama olmamıştı yahu

:KK70: şaka tabi çok uğraştım baştan çıkarmaya o zamanlar ama olmadı sarhoşken bile sarhoşluğumun arkasına sığındım yine oladı zaten nikah masasına da öle oturdum çok sevişmek istiyorsan hemen evlenelim olayına girdik :KK70: adam namaz kılıyo dışardan görsen dine bağlı demezsin reddedilmek o zamanlar incitmişti

Çok ısrar etti naisl oldu anlamadım diyor işte , benim öyle bı erkek arkadaşım vardı bu konuda çok baskı yapmıştı ve sen iyi aile kizisin bana göre değilsin , sen git geri kafalı insanlarla ol ben modernim tarzında çok ugrasmisti o zaman Allah'tan kanmadim arkadaşlarım sayesinde ayrılığı çabuk atlattım ama insan kendini gerçekten çok kötü hissediyor, gerizekali köylü kız yerine konuyorsun yada çok değerli biseyi sakiniyosun kezbanlik yapiyosun gibi , belki öyle olmadığını ispat etmek için boyun egmistir bilemedim
kendim istediğimden değilde sizin tabirinizle sırf beni ''kezban'' sanmasın diye birlikte olacağıma kezban sanılmayı tercih ederim
veya 40 yıllık kocam değil ki hatırını düşüneyim de birlikte olayım daha neler duyacağız şu forumda acaba ...

birinin gerizekalı dememesi için ilişkiye girilmez. kendisini ispat etmek için ilişkiye girilmez ,sırf karşı taraf ilişki istiyor diye de ilişkiye girilmez, deminki yorumunuz beni güldürmüştü ama bu yorumunuz endişelendirdi .

hayır ben isteyerek değil söyledim aslında ama çok ısrar etti o an karşı koyamadım zaten bir kelime dahi bir şey söylemedim aramadım aramam da artık
Israr etmesinin nedeni ilk olabilmekti bence. Belki o da daha önce bakire bir kızla birlikte olmamıştı...

2 ay gibi çok kısa bir sürede olmuş. Madem pişman oluyorsunuz bir dahakine karşınızdaki insanı daha uzun süre de tanımanızı ondan sonra birliktelik yaşamanızı tavsiye etmekten başka bişey diyemem 🤷🏻‍♀️

X