Bekaret olayı garip bir konu. Yani tabu bence.yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
İlk kez bi elbiseni giyince eski demiyorsun, ilk kez bi yemeği yiyince kutlamıyorsun, ilk kez saçını kestirdiğinde kıymet kopmadı. Değersizleştirme kendini bi şey kaybettim diye.
Adam sorumluluk almamış, ciddi istememiş o ayrı. Aramamaya devam et bence. Ve hayatına da devam et. Bunu da bi kayıp gibi üstünde taşıma.
Bu sadece güzel bi elbiseni özenli bi yere giymek istemek gibi olmalı.
İlk kezi bence artık hayatında olmasa da ya da evlenmesen bile bunu paylaşmak istediğin biri olmalıydı hepsi bu.
İnanmadı demişsin..
Niye inandırmak yükü üzerinde? Ne münasebet?