çok kötü bir şey oldu

Sanaldan tanışmışsınız ve daha önce adamla pek fazla görüşülmemiş gibi hissettim.

Sırf onu kaybetmemek için ilişkiye girdiniz sanırım. Yalnız kalmamak için yani. Biri sizi cinsellik yapmadığınız için terk edecekse zaten sevmiyodur.

Uzun süre tanıdığınız ve gerçek hayattan bildiğiniz biriyle cinsellik yaşayın derim, yine siz bilirsiniz. Çünkü öteki türlüsünde erkekler cinsellik odaklı yaklaşıp sıkılınca bırakıyor. Hatta aslında evli nişanlı çıkanlar bile çok.

Sanaldan tanışmışsınız ve daha önce adamla pek fazla görüşülmemiş gibi hissettim.

Sırf onu kaybetmemek için ilişkiye girdiniz sanırım. Yalnız kalmamak için yani. Biri sizi cinsellik yapmadığınız için terk edecekse zaten sevmiyodur.

Uzun süre tanıdığınız ve gerçek hayattan bildiğiniz biriyle cinsellik yaşayın derim, yine siz bilirsiniz. Çünkü öteki türlüsünde erkekler cinsellik odaklı yaklaşıp sıkılınca bırakıyor. Hatta aslında evli nişanlı çıkanlar bile çok.
tecrübesizliğim anlayamadım inanın öyle kaybetmemek gibi bi durumumda yoktu

Yani haklısınız meselenin bekaretten çok ilişki sonrasında sanki ona yapışacakmışsınız gibi arayıp sormaması olduğunu anladım. İlk ilişki de olmak zorunda değil illa ama birlikte olduktan sonra nezaketen yazabilirdi ondan sonra iletişimi keserdi öküz olmasaydı.

Canınızı sıkmaya değer bir konu değil bence, önünüze bakın. Erkeklerin her selamlaştığı kızın onu hemen nikâh masasına oturtmaya çalışacağını sanması da komik olmaya başladı zaten.

Yani haklısınız meselenin bekaretten çok ilişki sonrasında sanki ona yapışacakmışsınız gibi arayıp sormaması olduğunu anladım. İlk ilişki de olmak zorunda değil illa ama birlikte olduktan sonra nezaketen yazabilirdi ondan sonra iletişimi keserdi öküz olmasaydı.

Canınızı sıkmaya değer bir konu değil bence, önünüze bakın. Erkeklerin her selamlaştığı kızın onu hemen nikâh masasına oturtmaya çalışacağını sanması da komik olmaya başladı zaten.
sizce engelleyeyim mi yoksa öyle ınstagramdan çıkardım numarasını da sildim bunları bile 20 gün sonra yaptım 20 gün sessice bekledim şimdi engelleyim mi sizce

ya ilişikiyi anlayamadım nasıl oldu ne oldu bi anda oldu sonucunda bu kadar değersiz bi muamele görmek beni çok üzdü
sarhoşmuydun,nasıl anlasılmaz.Sen bşleylerı kaybetmeyi goze alarak baslamıssın sonunda bekaretınıde adamıda kaybetmıssın,geçmiş olsun.

Özür dilerim, normalde yapmam ama bana biraz tuhaf geldi konunuz ve biraz baktım. Şunları buldum
umarım erkek arkadşaının adı mustafa değildir.
Bunu yazan bir üyeye, hayır demişsiniz ama aşağıda silmenize rağmen başlıkları aynı duran konunuzdan anlaşılacağı üzere, mustafaymış gerçekten de adı.

Teker teker konularınızı silmişsiniz ama bundan önceki konunuzda da 2 aylık bir ilişkiden bahsediyorsunuz. Neyse ki birisi alıntılamış da okudum.

Profilinizde de evliyim yazıyor. Ben sizi anlamadım.

Konularına komple bakılınca ya nerede nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz, ya da bir şeyleri değiştirip anlatıyorsunuz gibi duruyor. Sildiğiniz konu:

Eklentiler

• 2ACABD8D-ABAC-44F4-B0CE-1C3811B4B074.jpeg
    2ACABD8D-ABAC-44F4-B0CE-1C3811B4B074.jpeg
    227,5 KB · Görüntüleme: 146
  • 95804F0A-43B7-4566-86BA-3FD0520F0829.jpeg
    95804F0A-43B7-4566-86BA-3FD0520F0829.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 145
rızan olmuş yaşamışsın bitmiş gitmiş, ilklere önem verme bence yoksa üzülen sen olursun talihsiz bi ilişki olmuş. salla gitsin daha iyilerine layıksın

Özür dilerim, normalde yapmam ama bana biraz tuhaf geldi konunuz ve biraz baktım. Şunları buldum

Bunu yazan bir üyeye, hayır demişsiniz ama aşağıda silmenize rağmen başlıkları aynı duran konunuzdan anlaşılacağı üzere, mustafaymış gerçekten de adı.

Teker teker konularınızı silmişsiniz ama bundan önceki konunuzda da 2 aylık bir ilişkiden bahsediyorsunuz. Neyse ki birisi alıntılamış da okudum.

Profilinizde de evliyim yazıyor. Ben sizi anlamadım.

Konularına komple bakılınca ya nerede nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz, ya da bir şeyleri değiştirip anlatıyorsunuz gibi duruyor. Sildiğiniz konu:
o benim 12 yıl önceki ilk sevgilimdi ne aradınız neyi bulduğunuzu sandınız anlamıyorum

Kusura bakmayın ama, 30 yaşına gelip nasıl olurda adamın niyetinin sadece sevişmek olduğunu anlamazsiniz, aklım almadı. İnsan anlar ya.

Bir de şu sevişmek için ısrar edenlerden hemen kaçın. Gerçekten seven erkek hazır olmanızı bekler, hemen sevişelim kaçayım moduna girip ikna etmeye uğraşmaz.

Artık olan olmuş. Evet siz de isterdiniz ilk sevismenizi size değer veren biriyle yaşamayı ama burada hatalı olan kişi en başta sizsiniz. Yanlış insani seçip yanlış beklentiye girmissiniz. Aramasını falan da beklemeyin bu saatten sonra. O şimdi kim bilir kimleri ikna ediyordur?

Kusura bakmayın ama, 30 yaşına gelip nasıl olurda adamın niyetinin sadece sevişmek olduğunu anlamazsiniz, aklım almadı. İnsan anlar ya.

Bir de şu sevişmek için ısrar edenlerden hemen kaçın. Gerçekten seven erkek hazır olmanızı bekler, hemen sevişelim kaçayım moduna girip ikna etmeye uğraşmaz.

Artık olan olmuş. Evet siz de isterdiniz ilk sevismenizi size değer veren biriyle yaşamayı ama burada hatalı olan kişi en başta sizsiniz. Yanlış insani seçip yanlış beklentiye girmissiniz. Aramasını falan da beklemeyin bu saatten sonra. O şimdi kim bilir kimleri ikna ediyor

ben engellemezdim sanırım ama sizin bileceğiniz iş
neden peki aradığını görmek için mi

X