çok kötü bir şey oldu

çalışan biriyim durumum iyi o konuda hiçbir sorunum yok bunu bile düşünmen çok incelik teşekkür ederim

hayır ben isteyerek değil söyledim aslında ama çok ısrar etti o an karşı koyamadım zaten bir kelime dahi bir şey söylemedim aramadım aramam da artık
o kadar ısrar etti ki 2 aydır görüştüğüm kişiyle ilk ilişkimi yaşadım diyorsunuz
aynen dediğiniz bu
sesli bir şekilde kendinize bir tekrarlar mısınız bu cümleyi akla mantığa yatkın mı ? bu sitede bunu da okumadım demem artık

neyse sırf ısrar etti diye birlikte olduysanız hatırını kırmamak için tamam dediyseniz ki sizin sözünüz bu, bu saatden sonra hiçbirşey olmamış gibi devam edebilirsiniz. aramam da diyorsunuz sorun yok öyleyse

çok sağol desteğin için beni anlamışsın gerçekten evlilik aklımın ucundan bile geçmiyor ama bu muamele beni mahvetti
Evet anladım ben seni ,muhtemelen daha önce böyle bir yakınlaşman olmadı o an ne yapacağını şaşırdın. Keşke daha özel biri ile olsaydı ama bazı şeyleri geri çevirmek zor ,o yuzden yapacak bir şey kalmamış.30 yasindaymissin kendini üzme.Adam bakire olduğunu anlayınca sorumluluk almamak için kaçmış bu apaçık ortada.Bu durumda ona yazmak ya da aramak faydasız.Ama yaşadığın çöküntü duygusundan dolayı muhtemelen icinde bir yerde yüzleşmekte istiyorsun .Eger bu iradeyi gösterip uzak durursan kendin için daha iyisini yapmış olursun sen hiç tepki vermeyince bir şekilde tekrar zar atacaktır diye de düşünüyorum ama o zara da dönüp bakmaman en doğrusu olur.

Bu zamana kadar aramadiysaniz demek ki dayanabilmişsiniz.Bundan sonra da aramayın.Hatta kendisi arasa bile cevap vermeyin.Kendinizi değersiz hissetmeyin.Bisey yaşamışsınız pişman olmayın.onunuze bakın.Bir kadın için dünyanın en değerli şeyi değildir bir zar.Kendinizi sevin ve önünüze bakın.

aynen tecrübem yoktu daha önce yaşamadım anlayamadım hala şoktan çıkamadım

o bir daha benim ne sesimi duyacak ne yüzümü görecek,

İnsan arayıp bıldıgı butun kufurlerı etmek ıster ama degmez opislıge

ahh ne güzel bi yorum teşekkür ederim dayanabilirim sakin biriyim ben aramamak ve görüşmemek en doğrusu sanırım.. o sanırım benim bu durumu kullanacağımı sandı ama ben öyle biri değilim gerçekten

Olan olmuş, sizin için kötü bir tecrübe olmuş, ciddi bir iliski istemediği için tüymüş anlaşılan, adım atarsanız iliskiye devam eder, siz adım attığınız icin vicdani rahatb ir şekilde olmuş olur, ama sırf yatak arkadaşlığı için olur bunu unutmayın,
Size tavsiyem bu defteri kapatın ve önünüze bakın,

Adam sizinle cinsellik için birliktelik yasamis yani kan görünce şaşırmış demek ki önceden ilişkiye girdiniz saniyormus iş ciddiye binecek sandı demek ki o yüzden uzaklaşmış yani özet bu aslında. Sizde önünüze bakın hiç üzülmeyin

çok haklısın

merhaba. hıç canını uzme . sen bı zardan ıbaret degılsın. önüne bak, zaten gerçekten duyguları olsaydı mutlaka farklı bı donuş yapardı dıye düşünüyorum. kendısı kaybeder. ınsanlar neler neler yapıyor bi zarı koruyup lafta bakıreyım dıyor. bosver bakırelık kafada beyınde namus . uzulme hıç inşallah karşına değerını bılen sevgi dolu biri çıkar.

hiçbir şekilde iletişime geçmemek değil mi çünkü bugüne kadar duruşumu bozmadan asil bi şekilde bu sayfayu kapatmak istiyorum kendimi küçük düşürmeden yanlış anlaşılmaya meydan vermeden

merhaba teşekkür ederim desteğin için atlatacağım inşallah hiç iletişime geçmeden bitirmek doğru değil mi

hiçbir şekilde iletişime geçmemek değil mi çünkü bugüne kadar duruşumu bozmadan asil bi şekilde bu sayfayu kapatmak istiyorum kendimi küçük düşürmeden yanlış anlaşılmaya meydan vermeden
Aynen hiç bir şekilde muhattap olmayın hayatınıza bakın

merhaba teşekkür ederim desteğin için atlatacağım inşallah hiç iletişime geçmeden bitirmek doğru değil mi
ille de söyleceklerim var bi kaç cümle diyorsan yaz engellemek diye bişey var. ama tutupta senin duygularını kullanıp bunu bı yatak arkadaslıgına cevırmeye calısır senı kandırırsa, cok daha fazla uzulursun. buyuzden kendını cok iyi korumalısın.

ya ilişikiyi anlayamadım nasıl oldu ne oldu bi anda oldu sonucunda bu kadar değersiz bi muamele görmek beni çok üzdü
Değersiz muamele değil de ona mecbur kalmandan korktu sandı ki diğer yaptıkları gibi olur biter gider ama onun üstüne kalmasından kaçtı belli ki.
Aranızda ilişki yaşadın yaşamadım muhabbeti geçeceğine ayrılsaydınız keşke belli etmiş zaten kendini olan olmuş artık önünüze bakın üzülmenin anlamı yok yobaz erkeklerden uzak durun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…