çok kötü bir şey oldu

ben öyle biri değilim kimsenin peşinden gitmem böyle bir şey bile yaşanmış olsa eğer konuşmuş olsaydık ben onun üzerindeki yükü de almak isterdim

hayır ben isteyerek değil söyledim aslında ama çok ısrar etti o an karşı koyamadım zaten bir kelime dahi bir şey söylemedim aramadım aramam da artık
Zorlama ve rızanız dışında yaşandığını anlıyorum doğru mu? Şayet öyleyse burada çok ciddi bir durum söz konusu. Yaşınız kaç?

maalesef benim tecrübesizliğim oldu keşke daha dikkatli olsaydım
çok takmayın bence ama aramazsa da sizi aramayın muhtemelen ya pişman ya da zaman tanıyor kendine bilmiyorum ama ciddi olan da zaten aksine hoşuna gider bu durum genelde daha çok ilgi gösterirdi bu neyin tribine girmiş anlamadım

teşekkür ederim yorumun için bazen bi mesaj atsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum

Bu saatten sonra ararsa da görüşmemelisiniz. Bence düşünmeyi bırakın artık yaşanmış bitmiş düşündükçe elinize birşey geçmez.

Üzüldüm, anladığım kadarı ile ilk deneyim sizin için önemliydi ki benim için de önemlidir.Evlilik olup olmaması ayrı bir tartışma konusu.
Lakin olan olmuş bu saatten sonra adamı aramak ya da peşine düşmek sizi sadece küçük düşürür. Ancak sizi de anlıyorum ben ruh halinizi ,muhtemelen ne oldu simdi bana diye boşluğa düştünüz
.Umarim belli bir yaşa gelmiş ve ayaklarının üstünde duran birisinizdir.Erkeklerin hormonları belli bir aşamaya gelince laftan sözden anlamazlar maalesef ki çoğu da bu erdeme zaten sahip değildir.
Şunuda söylemek isterim, bekaret konusu cok kompleks bir konu ama artık eskisi kadar önemli değil, bu konuda geri dönüş mümkün olmadığına göre, önünüze bakıp yaşanmamış saymanizi tavsiye ederim.Hayat üzülmek için çok kısa her şeyin başı sağlık, onunda başı ruh sağlığı

Derdinin ne oldugunu sor görüşmek istemiyorsa yoluna bakarsın böyle arada kalıp aklını karıştırmasından iyidir

Üzülme ve ayağa kalk ve hayatına devam et. Yıkılmaya değmez. Bu sebepten evlilik için senin omı

Yapacak bir şey yok muhtemelen böyle bir sorumluluktan korktu. Sırf bekaretinizi ona verdiniz diye onunla evlenmek zorunda değilsiniz aynı şey onun için de geçerli. Bundan sonra yolunuza bakıp yeni kişiler tanımaya bakacaksınız.

+1

çok sağol desteğin için beni anlamışsın gerçekten evlilik aklımın ucundan bile geçmiyor ama bu muamele beni mahvetti

Yoluna bakıcaksın .Adi karaktersızmiş

hayır zorla değil ama ben o anı anlayamadım 30 yaşındayım
Anlaşılmayacak bir an değil ki basiretiniz bağlanmış sanki ama bile isteye yasamissiniz önce bunu kabul edin. Sonra da önünüze bakın adam ölü taklidi yapıyor. Görüşmek isteseydi adım atardi. Şu an yaşadığınız durumu az çok tahmin ediyordur diye düşünüyorum.

Üzülme v, ayağa kalk ve hayatına devam et. Seninle artık devam etmeyecekse de bir açıklamayı hakediyordu bu ilişki. Gidecekse de gidiyorum demeliydi. Zerre üzülmeye değmez. Sen hayatına odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…