Yaşınız nedir?maalesef benim tecrübesizliğim oldu keşke daha dikkatli olsaydım
ben öyle biri değilim kimsenin peşinden gitmem böyle bir şey bile yaşanmış olsa eğer konuşmuş olsaydık ben onun üzerindeki yükü de almak isterdimUzerinden bir ay gecmis. Artik verilecek akillarin bu iliskiye faydasi yok. Inanmadiysa guzel vakit geciririz biraz takiliriz diye dusuustur. Bakire oldugunu anlayinca da bu benim ustume! Kalir diye dusunup kacmistir salak. Sanki kafasina silah dayyican. Yeni asklara yelken ac yapicak bisey yok. Korunmadiysan da cinsel hastaliklari iceren bi test yaptirsan iyi olur
Zorlama ve rızanız dışında yaşandığını anlıyorum doğru mu? Şayet öyleyse burada çok ciddi bir durum söz konusu. Yaşınız kaç?hayır ben isteyerek değil söyledim aslında ama çok ısrar etti o an karşı koyamadım zaten bir kelime dahi bir şey söylemedim aramadım aramam da artık
Yaşınız ne
hayır zorla değil ama ben o anı anlayamadım 30 yaşındayımZorlama ve rızanız dışında yaşandığını anlıyorum doğru mu? Şayet öyleyse burada çok ciddi bir durum söz konusu. Yaşınız kaç?
çok takmayın bence ama aramazsa da sizi aramayın muhtemelen ya pişman ya da zaman tanıyor kendine bilmiyorum ama ciddi olan da zaten aksine hoşuna gider bu durum genelde daha çok ilgi gösterirdi bu neyin tribine girmiş anlamadımmaalesef benim tecrübesizliğim oldu keşke daha dikkatli olsaydım
teşekkür ederim yorumun için bazen bi mesaj atsam diyorum ama sonra vazgeçiyorumçok takmayın bence ama aramazsa da sizi aramayın muhtemelen ya pişman ya da zaman tanıyor kendine bilmiyorum ama ciddi olan da zaten aksine hoşuna gider bu durum genelde daha çok ilgi gösterirdi bu neyin tribine girmiş anlamadım
Derdinin ne oldugunu sor görüşmek istemiyorsa yoluna bakarsın böyle arada kalıp aklını karıştırmasından iyidiryaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
Üzülme ve ayağa kalk ve hayatına devam et. Yıkılmaya değmez. Bu sebepten evlilik için senin omıyaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
+1Bir gecelik ilişki gibi anlatmissiniz yasadiginizi ama önceden ilişki yasamamissiniz .
Evlenmeden önce iliski yaşamayı normal gormussunuz ki birliktelik olmuş ama şuan bekaretinizin gittiğine de üzülüyor gibisiniz.
Tam olarak neye uzuldunuz adamla ciddi olmamasına mi?
Bekaretin gitmesine mi?
Bu adamla evlilik hayali mi vardı?
Ben hislerinizi tam anlamadim.
çok sağol desteğin için beni anlamışsın gerçekten evlilik aklımın ucundan bile geçmiyor ama bu muamele beni mahvettiÜzüldüm, anladığım kadarı ile ilk deneyim sizin için önemliydi ki benim için de önemlidir.Evlilik olup olmaması ayrı bir tartışma konusu.
Lakin olan olmuş bu saatten sonra adamı aramak ya da peşine düşmek sizi sadece küçük düşürür. Ancak sizi de anlıyorum ben ruh halinizi ,muhtemelen ne oldu simdi bana diye boşluğa düştünüz
.Umarim belli bir yaşa gelmiş ve ayaklarının üstünde duran birisinizdir.Erkeklerin hormonları belli bir aşamaya gelince laftan sözden anlamazlar maalesef ki çoğu da bu erdeme zaten sahip değildir.
Şunuda söylemek isterim, bekaret konusu cok kompleks bir konu ama artık eskisi kadar önemli değil, bu konuda geri dönüş mümkün olmadığına göre, önünüze bakıp yaşanmamış saymanizi tavsiye ederim.Hayat üzülmek için çok kısa her şeyin başı sağlık, onunda başı ruh sağlığı
Anlaşılmayacak bir an değil kihayır zorla değil ama ben o anı anlayamadım 30 yaşındayım
Üzülme v, ayağa kalk ve hayatına devam et. Seninle artık devam etmeyecekse de bir açıklamayı hakediyordu bu ilişki. Gidecekse de gidiyorum demeliydi. Zerre üzülmeye değmez. Sen hayatına odaklan.yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım