Ben sizi anlıyorum ama böyle zamanlarda sakin olup,ben o yaşta olsam ne yapardım diye düşününce,yaşının gereği diye düşünebiliyorsunuz zaman zaman.İllaki hata yapacaklar kim yapmadıki
Ama bile bile yapmasın
Bizi rahaytsız edeb buydu
Aklı sıra kadına ders verecek
Eve gelsin sakince kunuşuruz
Dün hepimiz için zordu
Ablası onun nelerini altan alıyor bir bilseniz hiç böyle değerlendirmeyeceksiniz
Ablasıyla yemeğe gitmişler daha dönmediler
Ablası çok olgundur
Çok içerlemiş
Öğlen arası mutlaka arardı anne nasılsın diye
Aramadı
Annelik zor vesselam
Sen tecrübeli bir annesinKızında hem üzgün hem kızgın sana.
Olur böyle şeyler anne kız arasında.
Kızınız daha 7.5 yaşında uzun ömürlü olsun ve ömrü boyunca mutlu ve sağlıklı yaşasınBen sizi anlıyorum ama böyle zamanlarda sakin olup,ben o yaşta olsam ne yapardım diye düşününce,yaşının gereği diye düşünebiliyorsunuz zaman zaman.
Ben kızımda böyle yapiyorum,çogu zaman daha 7.5 yaşında yahu çokta beklentiye girmemek gerek ,en nihayetinde çocuk deyip geri çekiliyorum.
Apartmanda gürültü yapılmaz evet ama daha çocuk kızınız. Birde aile boyu bu konuşmayı yapmak gereksiz, kızim 7.5 yaşında çoğu zaman anne kız konuşup hallediyoruz,babasının haberi bile olmuyor,ilerlerse devam ettirirse baba otoritesi devreye girer ki kızımda bunu bilir.
Maaile üzerine gidilmesi gerekecek kadar büyük bir sorun inanın yokmuş.
Sen tecrübeli bir annesin
Bu dönemleri nasıl atlattın
Annelik hayatımın en zor dönemi ergenlik
Birde bende iki tane var
Görüntülerine takıyorlar
Karşı cinsle ilişkileri oda ayrı bir mevzu
Kimliklerini bulma çabaları
Eğitimleri
Dışardan gelen baskılar
Eki Görüntüle 2597111
Bazen kendimi bu ruh halinde buluyorum
Kıyamam bence gönlünü alın nolacak sanki iyide yapmış kapıyı açmayarak sanki açıp kavga mı etmiş akıllıca davranmışBizimle küsmüş konuşmuyor
Kahvaltı hazırladım yemeden gitmiş
Ama hatalıydı inanın müziğin basını açmış pitbull dinletmiş kadına
Bide kadın kapıya gelince açmamış
Dün çok üzülmüş kızmıştım
Şimdi düşününce gülüyorum
Bunu belirtmeyi unutmuşum aynen yorumlar şaşırtıcı.ister gündüz ister gece kimse komşuya müzik dinletme hakkını kendinde bulmamalı.Onunla ben konuşurum deyip özür diletmeseniz iyi olurdu.Sadece müzik dinlemiş diyenlere de katılmıyorum.Komşunun duyacağı yükseklikte dinleyemez.Kulaklık denen bişey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?