valla ben de 17+0 hamiş olarak normal doğum istiyorum daha bir şey belli değil dr.la konuşmadık bile gerek görmedik ikimiz de sanırım ben hamile olmanın sevincini doya doya yaşıyorum bu aralar.
ama sizi anlıyorum ben kendi adım korkmadığımı söyleyebilirim tek korkum bebeğim sağlıklı mı doğar diye. kendim için korkmuyorum nedense.
her kadın hamileliği farklı yaşıyor o halde doğum da farklı olacak bana söylenen hiçbir eşy bugüne dek tutmadı doğum hikayelerinin de tutacağını sanmıyorum. evlendiğim gece için neler söylediler hiçbir acı yaşamadım, hamilelik zor geç,yor dediler şu ana dek bir zorluk çekmedim, inş doğumum da bana has bana özel olacak.
sancıları çekmek istiyorum çünkü sancı çekerken bebeğe giden oksijen kesiliyor ve bebek kendi ciğerleriyle nefes almaya çalıştığı için dış dünyaya biraz daha hazırlanıyormuş ayrıca epidural filan da düşünmüyorum çünkü epiduralle belden aşağını hissetmediğin için dr senden ıkınmanı istediğinde yeterince ıkınamıyormuşsun bu da doğumu uzatıyor veya güçleştiriyormuş ben hali muhlis annem gibi doğurmak istiyorum sözün özü. nasipse tabii...
korkma.. bol bol dua et. doğuma az kala bir hurma türü yeniyordu 1 hafta kala o hurma sancıları sıklaştırıyormuş ama hatırlamıyorum nasıl bir şey olduğunu ablam vermişti bana.
Allah hrkese hayırlı ve sağlılı doğum nasip etsin inş.