Kiziyla bagi malesef cok kötü. Bu yüzdende kizimin asiri öfkesi var hayata karsi.Babasi hayatinizda mi?
Babanin neden dusman oldugu bir aile var?
Niye hayati batsin 19 yasinda bir kizin flortu olmasi cok normal?
öyle tabikide ama benim korkum suki. Su anki bu boslukta verdigi kararla cok mutsuz olucak. Cevremde duyulmus bile yakinda ....yi istemeye gidicez diye anlatiyorlarmis. (yani o aile)Şu an ne deseniz geri teper, bence hiç açmayın o konuları. Kendi zaman içinde uzaklaşır diye düşünüyorum. Gençken herkes asi, sonra başlarına gelenlerden ders alıp duruluyorlar. Siz sadece desteğinizi esirgemeyin.
ekledim biraziniNeden hayatını batıracak?
Yani tam olarak tehlikeli olan ne?
Kızınız babasına inat gidip o oğlana çatmış. Sakın gitmeyin üstüne. Uzaktan izleyin. Bırakın bişeyleri kendi görsün. Başına iş alacağı zaman devreye girersiniz. Zamansız bir ters hareketinizde her şey mahvolur.Kiziyla bagi malesef cok kötü. Bu yüzdende kizimin asiri öfkesi var hayata karsi.
Babasinin amca kizi ve sülalesiyle büyük husumetleri olmus. 2 sene önce hastanelik edilene dövdürmüsler onu.
Bu gencte onlarin oglu.
Hayati batsin su manada diyorum. Aile yapiylari copk farkli. Ben cocuklarimi düzgün yetistirmek icin 11 yildir kendimi addaim.
Düzgün insanlar degiller. Ysadimiz bu yerde kime sorsaniz yaka silker onlardan.
O genci kendim tanimiyorum. Kizim o öyle degil anne diyor. Ama o yasta biliyoruz hersey cok farkli gözüküyor. Cogugun cok kavgaci biri oldugunu ve madde kullandigini da duydum.
Caresizim.
Kizimin üstüne su an gitsem bikliyorumki kapiyi carpar gider
öyle tabikide ama benim korkum suki. Su anki bu boslukta verdigi kararla cok mutsuz olucak. Cevremde duyulmus bile yakinda ....yi istemeye gidicez diye anlatiyorlarmis. (yani o aile)
Ya kizim böyle bi adim atarsa naparim ben
Nasil dogruyu yanlisi görmesini saglayabilirim. Bi anda aramiza duvarlar ördü.
onuda düsündüm.Kanlı bıçaklı olan taraf baba tarafı değil mi? Gider baba tarafına söylersiniz onlar da kavga eder, birbirlerine girerler muhtemelen diğer aile de istemez zaten. Bçylece olayı baba tarafına ve diğer aile tarafına atar, siz de sıyrılırsınız. En azından babası bir işe yaramış olur.
onuda düsündüm.
ama zaten olayda bu ya. Bak kizini biz aldik diye bi galibiyetlik saglamyaa calisiyor büyük ihtimal. ve benim kizim bu durumlari bildigi halde hic umursamiyor.
Ben kontaga girdigini ögrendigimde konustum kizimla. Nasil insanlar olduklarini anlattim. Sirf babandan nefret ettikleri icin sana yanasiyorlar belkide dedim.
Oda anne ben aptal degilim ne yapabilrler bana diyor. Bilmiyor kuzum.
Nerden bulasti onlara ya..
kızın babasıyla konus haberi bilsin sen basa cıkamadın babasına söylemeyecegine o kadar emin ki bu rahatlık davranısları var. Erkek arkadaşı olabilir bari secimleri yanlıs yapmasın ya uyusturucu icen biriyle ne işi var kendi kullanıyor mu?onuda düsündüm.
ama zaten olayda bu ya. Bak kizini biz aldik diye bi galibiyetlik saglamyaa calisiyor büyük ihtimal. ve benim kizim bu durumlari bildigi halde hic umursamiyor.
Ben kontaga girdigini ögrendigimde konustum kizimla. Nasil insanlar olduklarini anlattim. Sirf babandan nefret ettikleri icin sana yanasiyorlar belkide dedim.
Oda anne ben aptal degilim ne yapabilrler bana diyor. Bilmiyor kuzum.
Nerden bulasti onlara ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?