bana geckme var gıbı gelmedı acıkcası oncekı ayın 25 ınde bıttı ıse 20 si ya da 19 unda regl olmussundur tahmınen
bugun de ayın 19 u yuksek ıhtımalle bugun yarın regl olursun dıcem ama sımdı kafaya taktın ya o yuzden gecıkme olur olursa, henuz gecıkmen yok yanı.
sagol sagol sagol canım ınanın rahatlatıyosunuz ıcımı bı daha asla zaten sürtünme dedıgın nası oluyo hanı bosalırkenmı sürtünme dıyosunbilmiyorumkismile
ay yok elıyle boşaldıda hanı ne bılım iç çamaşırım hanı sıyrılırda bosalırken gelırse yada ne bılım ıc camasırımda kalırda ıcıme gıderse dıyebilmiyorumkismile
öyle olmazsın hamile merak etme
sen korkudan adetin geçti sanıosundur
bukadar telaş korku panik gecikmeyen adeti bile geciktirr de
buarada senin sevgili sevgilin napıo
umrunda mı senin sıkıntıların
o atlarsa bi daha bence it kaç bişi yap
o ne öyle ya elle yanında yapmalar falan
vay be ugrasan arkadaslarda var anormallık yada senın gıbılerde böyle hamıle kalırsan diğer arkadaslarada anlattda onlarda ugrasmasn bu kadarkaydirigubbakcemile3
kedimi? ki kacsın bi yerlere
boşa stres yapıyosun kendine...
gülermisin ağlarmısın ! korunmasız ilişkiye gir hemde evli bile olmadan sonrada acaba içimemi kaçtıklava: ne bekliyorsunuz nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamıyorumki. modern dünyanın heryanı ellenmiş ama bakireliği duran sahte masumlarıkötükedihüso çok afedersin ama bu haltı yemeden soruyomusunuz yapayımmı diye? hayır. o zaman herşey bitincede sormayın bence. bi kadınla erkek birleşince civciv çıkmaz çünkü! bilmem anlatabildimmi.
gülermisin ağlarmısın ! korunmasız ilişkiye gir hemde evli bile olmadan sonrada acaba içimemi kaçtıklava: ne bekliyorsunuz nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamıyorumki. modern dünyanın heryanı ellenmiş ama bakireliği duran sahte masumlarıkötükedihüso çok afedersin ama bu haltı yemeden soruyomusunuz yapayımmı diye? hayır. o zaman herşey bitincede sormayın bence. bi kadınla erkek birleşince civciv çıkmaz çünkü! bilmem anlatabildimmi.
ben onu sorguladımsa sizde beni sorgulaşmışsınız buda garip bi çelişki. ayrıca hergün çıkıp birileri çok normalmiş gibi bunlardan bahsettiğinde emin olunuzki biraz daha normalleşiyor toplumun gözünde tüm bu olanlar. hiç kimse bana yapılanların doğru olduğunu ve özgürlükle ilgili olduğunu söyleme cahilliğinde bulunmasın lütfen. zira sokaklar ve çocuk yuvaları bu özgürlüğün tohumları ile dolu bu ülkede. taktir edeceğiniz konular size kalmış ancak neyi ahlaksızca bulacağımada bırakın ben karar vereyim...
inşallah yaaaa inşallah boş yere telaş yapıyorumdur sıcaklardan falan gecıkmiştir inşallah adetim..
ıc camasırıma bıle boşalmadı yanı boşalırken gelmiş olabılır bıraz dıye aklıma takıldı.. Allahım ne kotu bısey bu yaaa Allah korusun Allah akıl fıkır versın hepımıze bekarlara bız 3 yıldır beraberız ılk kez boyle bısey oldu bı dahada aslaaaaaaaa ki ben bıde bakıreyım hamıle olsam kürtaj falan kızlıgımda gıder Allahım sen koru yaa
fikir soruyorsa böyleside bi fikirdir bir dahakine düşünür yapmaz en azından ne rahat bi millet olmuşz yaa gayr-i meşru ilişki adı üstünde haram! haram! hamile olsa nolcak gidip çocuğu aldıracak cinayet değil mi çocuk aldırmak ha karşında duran sapa sağlam birini öldürmüşün ha anne rahmine düşümüş masum bi yavruyu
yazık değilmi baska şeyler düşünmen gerekirken hamile olup olmadığını düşünüyorsun Allah ıslah etsin