canım stres yaptığın için adetin gecikiyordur 2haftada belli olurmu demişsin kan testi yaptırırsan gebeliğin varmı yokmu ortaya çıkar stres yapma ben evlilik öncesi cinselliği pek tasvip etmiyorum açıkçası 2dakikalık zevk için günlerdir nasıl sıkıntı çekiyorsundur ve erkek arkadaşının senin kadar umrundada değildir çektiğin bu sıkıntıya değmez kendine yazık etme kendini harap etme ne diyim...
böyle hamile kalanlara şaşıyorum ben beş yıl bekledim hamile kalabilmek için.ama kalma şansınızda var burda çok okudum bu şekilde hamile kalanı
bence olma ihtimali cok dusuk..genelde camasırın uzerine bosalma dahi olsa ihtimalin az oldugunu soyler doktorlar bencede degilsindir fazla stres yapma
eh sende abartma ozaman hicbir sorun yok test bile yaptırma ya boyle bir hamile kalma olasılıgı varmıdır:) kuruntu yapıyosun takıntı haline getirmissin hem bakiresin hem surtunem bile yok camasıra falan bosalma yok:) nasıl kalacan..arada gecikir adet normaldir
inşallah yaaaa inşallah boş yere telaş yapıyorumdur sıcaklardan falan gecıkmiştir inşallah adetim..
ıc camasırıma bıle boşalmadı yanı boşalırken gelmiş olabılır bıraz dıye aklıma takıldı.. Allahım ne kotu bısey bu yaaa Allah korusun Allah akıl fıkır versın hepımıze bekarlara bız 3 yıldır beraberız ılk kez boyle bısey oldu bı dahada aslaaaaaaaa ki ben bıde bakıreyım hamıle olsam kürtaj falan kızlıgımda gıder Allahım sen koru yaa
gülermisin ağlarmısın ! korunmasız ilişkiye gir hemde evli bile olmadan sonrada acaba içimemi kaçtıklava: ne bekliyorsunuz nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamıyorumki. modern dünyanın heryanı ellenmiş ama bakireliği duran sahte masumlarıkötükedihüso çok afedersin ama bu haltı yemeden soruyomusunuz yapayımmı diye? hayır. o zaman herşey bitincede sormayın bence. bi kadınla erkek birleşince civciv çıkmaz çünkü! bilmem anlatabildimmi.
gülermisin ağlarmısın ! korunmasız ilişkiye gir hemde evli bile olmadan sonrada acaba içimemi kaçtıklava: ne bekliyorsunuz nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamıyorumki. modern dünyanın heryanı ellenmiş ama bakireliği duran sahte masumlarıkötükedihüso çok afedersin ama bu haltı yemeden soruyomusunuz yapayımmı diye? hayır. o zaman herşey bitincede sormayın bence. bi kadınla erkek birleşince civciv çıkmaz çünkü! bilmem anlatabildimmi.
biz nasıl sorgulamadan cevap veriyoruz sizde oyle verin kimse kimseyi bu konuda sorgulayamaz sizene yaptıysa yaptı canım aaaa sizemi kaldı derdi soru sormus cevap veren verir vermek istemeyen vermez ama bu tarz konularda niye illa birileri cıkar boyle konusur..bide kızıyonuz yani cok tuhaf ya
biz nasıl sorgulamadan cevap veriyoruz sizde oyle verin kimse kimseyi bu konuda sorgulayamaz sizene yaptıysa yaptı canım aaaa sizemi kaldı derdi soru sormus cevap veren verir vermek istemeyen vermez ama bu tarz konularda niye illa birileri cıkar boyle konusur..bide kızıyonuz yani cok tuhaf ya