E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
canım benim hiç korkma bence bi anlık stress ve panikle olan bişeydir diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin anacığına ve analarımıza onları başımızdan eksik etmesin. dilerim herşey güzel çıkar tüm tahlilleri yerinde çıkar. çok çok geçmiş olsun bitanem hiç canını sıkma sende herşey düzelecek inşallah
Sardunya_Zakkum sen varyabana ilaçgibi geldin bitanem şu yazılarını okuyunca nasıl rahatlıyorum bilemessin, şunu söylim annemin şeker hastalığ ıilerlemiş değil yani yakın bi akrabamızla gitmilşlerdi doktora ona iğne yani ünsilin vermişler annemeyse ilaç verişler bugünde ben götürcem ben herşeyi söylicem doktora yanında bende giricem tontişimin.. şuan kendisi içerde tv izliyor ben bir yandan sizin yazılarınızı okuyorum bilgilenmek için diğer yandansa hazırlanıyorum
cnım benim ağzı nbal yesin çok teşekkür ederimm yanımda olduğunuzu bilmek benimle bu korkumu paylaşmanız beni sakinleştirmeniz inanın beni çok mutlu ediyor evde şuan annemle tekim bu yüzden onada belli edemiyorum yanında şenşakrakım üzülmesin diye burda sizlerle paylaşıyorum işte tüm korkumu, şimdi biz bugün yani birazdan gidicez bakırköy osmaniye ssk'ya önce dahiliye ardından nöroloji, dahiliye büyük bir ihtimal kan ve idrar tahlili ister onlarıda kesin yarın sabah yaptırabilriiz, nörolojiyse film ister mr isterlerse ancak 1 ay sonrasına randevu veriliyor diye duydum bu doğrumudur?
belinay, mr isterlerse eğer aklında olsun, anlaşmalı özel görüntüleme merkezleri ya da kızılay tıp merkezlerinde fazla sıra olmuyor.bazı ssk hastanelerinde daha hızlı oluyor mesela göztepe skk da 1 hafta sonraya veriyorlardı geçen sene.
belinay, mr isterlerse eğer aklında olsun, anlaşmalı özel görüntüleme merkezleri ya da kızılay tıp merkezlerinde fazla sıra olmuyor.bazı ssk hastanelerinde daha hızlı oluyor mesela göztepe skk da 1 hafta sonraya veriyorlardı geçen sene.
ben sin hakkınızı nasıl ödicem yaa yanımdasınız bana fikirler veriyorsunuz taa ordan bana yardımcı oluyorsunuz yüreklerinizi açıyorsunuz çok çok teşekkür ederim size
ben sin hakkınızı nasıl ödicem yaa yanımdasınız bana fikirler veriyorsunuz taa ordan bana yardımcı oluyorsunuz yüreklerinizi açıyorsunuz çok çok teşekkür ederim size
mükemmel bir ilgi alaka...çok şaşırdım ve sizin adınıza çok sevindim tatlım
beyin tomogrofisinin hemen alınacağını sanmam...eğer çok özel bir durum yoksa şişli etfalden biz babamın 20 gün sonra alabilecektik...fakat babamı acilen yatırmak zorunda kalınca servis doktorumuz hemen aldırmıştı