E
ezel78
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
sevgili arkadaşım ben de bizlere nasıl davranmamız düşünmemiz gerektiği konusunda ders vermeni hoş bulmuyorum desem:dilcikar:
canikom ezelciğim, bahsettiğimiz hastalık panik yapılacak bir hastalık değil....tatlım ben öyle düşünüyorum...dediğim gibi ilk evrelerde tespit edilirse tedavisi var...benim bakış açıma göre paniklik bir durum olmadığı için yazdım:mymeka:Şeniz
canim,inan simdi gordum konunu,cok uzuldum annecigine...........seni o kadar iyi anliyorumki,benimde babam bi kac ay once zona teshisiyle acillik oldu,ne kadar iyiyim desede,ne kadar iyi deselerde ,uzakta olunca hep kotusunu dusunuyo insan...o kadar agladimki,anlatamam............:çok üzgünüm:
ve anneciginin korkusunu seninle paylastim ve bende korktum,,,,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Allahim seni annenden ,babanda, ablandan, sevdiklerinden bir an olsun ayirmasin......iyisallah...:Saruboceq::Saruboceq:.
umarim anneciginin bi seyi yoktur,,,,bazen insan korkudanda unutuveriyo herseyi....
ben gecenlerde soyadimi unuttum mesela,kadin bana bakiyo ben kadina ,dusunuyom benim soyadim neydiiii....
iyi haberlerini bekliyorum canim:1hug:
tmm hayatım anladım zati seni ama kafama vurma lütfen :çok üzgünüm: :1hug:
:asigim:canım benim konu kapandıŞeniz ŞenizŞeniz
belinaycığım tatlım eminim ki annen den daha çok sen korktun...beklemek daha beterdir bilirim
canım tedavisi olmayan bir rahatsızlığı olduğunu asla düşünmüyorum....bence son derece rahat ol ve anneciğine moral ver :teselli:
tekrar geçmiş olsun a.s.
sen fransada yaşadığın için konuya fransız kaldın herhalde git baş dön tekrar oku yazdıklarımı 53 yaşındaki şeker hastası bir kadından bahsediyorum ben lütfen biraz mantıklı şeyler yaz lütfen
Benim iyice zaten moralim bozuk iyice hassaslaşmışım birde böyle abuk sabuk dalga geçer gibi yazma arkadaşım bak arkadaşım diyorum hala sana inşallah bundan sonraki yorumların usturuplu olur canı yanan kişilerle daha fazla dalga geçmesen iyi olur yok eğer ben dalga geçicem kafam iyi diyorsan geyik bölümüne gir arkadaşım ben burda DOSTLARIMLA BENİ ANLAYAN İNSANLARLA DUYGULARIMI PAYLAŞIYORUM ONLARDA ANLIYORLAR VE BENİ SAKİNLEŞTİRYORLAR Dedim ya fransada yaşadığıni çin konuya fransız kalmış olabilirsin...
belinay, yarın yani bugün dr a gitmeden okur musun bilmiyorum ama ben şimdi okuyabildim. lütfen hiç panik olmayın.
1) annen o yaşa kadar özellikle karanlıkta yalnız dışarı çıkmadığı için çok normal yolunu şaşırması. biz bile gündüz geçtiğimiz yolları gece tanıyamayabiliyoruz.
bir de aklıma geldi, dr da yönlendirir belki ama görmeyle ilgili bir sorunu var mı annenin hani hava kararırken bulanık görme oluyor, tavuk karası diyorlardı sanırım.
2) insanın kafasında düşünceler olunca birden kendini hiç bilmediği bir yönde yürür bulması da olağandır. (bknz: ben)
3) 25-26 yaşlarında bir kızda (iş yerimde) eskiden olmayan bir unutma sorunu belirmişti artık işlerini çok kötü etkilemeye başlamıştı, kan tahlili istedi dr ve b12 vitamini eksikliği çıktı. gıdalarına da dikkat ederek ilaçlarını alarak hiç bir şeyciği kalmadı. "babam b12 vitamini verdi" diye yazmıştın galiba, neyse dr'a da danışırsınız zaten.
geçmiş olsun
canım ssaat 1'de evden çıkıcaz ilk kontrolü dahiliyede 2'de sonra nörolojide 3'de kontrolü var .. bu aradagörme gibi bi sorunu varmı demişssin evet canım annem uzak yakın gözlüğü kullanır ayrıca şeker hastasıdır annem inşallah tavuk karası yadab12 eksikliğidir ilaçla tedavi olan birşeydir ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ve sergüzeşt
Sendende:Saruboceq:
belinaycım,gözünü korkutmak kesinlikle değil amacım,yalnız hayat bu herşeye hazırlıklı olmalıyız,zaman ileriye işliyor geriye değil,onlarda yaşlandılartabi artık, bu problem bana alzheimer başlangıcı gibi geldi sanki, ilaçlarla ilerlemesini yavaşlatıyorlar,beyin tomografisi çekilinice detayı çıkıyor ortaya zaten, ben de babamda bu hastalıkla boğuştum senelerce,o yüzden tecrübem var,ama tabi olmaya dabilir,yalnız bu hastalıkta adres kaybetmek belirtiler içerisinde yer alıyor,bi de şöle diyim, eğer mesela anahtarı nereye koyduğunu unutuyorsa atıyorum bu normal,ama anahtar ne işe yarar derse işte bu bir belirti anlatabildimmi,sonuçları bildir olurmu
sardunya b vitamini pek sıklıkta kullanmıyorda şeker hastalığı içinbirde kolestrol için ilaçlarını kullanıyor