• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkup çığlıkla ağlamak bebeğe zarar verirmi

mlkhds

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
324
218
323
Merhabalar. Umarım konuyu doğru yerde açmışımdır. 4aylık bebeğim var. Yüksek seslerden çok korkuyor. Mesela uyurken bi ses olsa hemen ürkerek gozlerini açıyor kollarını açıyor falan.
Bugün bir yakınımızı ziyarete gittik. Kendisinin sesi çok kalındır erkek gibi. Ve bebekleri yüksek sesle sever ve heryerini sıkarak mıncıklayarak sever. Ben kapıdan girer girmez uyardım lütfen bebeğimi sıkma diye. Ama o dinlemedi , bebeğim kucağımda ve yüzü bana dönüktü. O arkadan hızlıca bebeğimin kollarını sıkarak yüksek sesle bağırarak sevmeye kalktı. O an oğlum çok korktu neye uğradığını şaşırdı. Hemen ağlamaya başladı ama öyle böyle değil resmen çığlık çığlığa agladı bitürlü kendine gelemedi yavrum, zor sakinleştirdim. Şimdi uyuyor herhangi bir seste titreyerek gözlerini açıyor. Uykusunda ağlıyor, hemen sallıyorum beşiği ama heralde hala atamadı üstünden o korkuyu. Gözleri de kan çanağına dönmüş bunnun sebebini anlayamadım. Ağladığında kızarmamıştı.
Çok korkuyorum acaba bişey olmuşmudur, travma falan. Çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlumu bile bile oraya götürdüm, keşke gitmeseydim diye diye yedim kendimi. Lütfen görenler bu konuda bilgisi olanlar cevap yazsın.

Son düzenleme:
Back