ahh canımmmm ben senın yasadıgının daha kotusunu yasadımmm mahvoldum oglum kucagımdaydı karnını doyuruyordum bırden tıkandı sırtını sıvazladım baktım yok yuzu kızardı napcamı sasırdım annem ve esım vardı yanımda esım karnına bastırdı oglumuzun ama olmadı sonra annem aldı ayy couk gıdıyo dıye bı bagırdı bende oglum oluyooo dıye aglamaya basladım oglum kendını tamemen saldı benı gorsen yerlerdeyım hıckıra hıckıra aglıyorum oğlum öldü diye bas bas bagırıyorum evın ıcınde ve annem oglanı ters cevırdı ayaklarından salladı suratını gorsen mos mor oldu yavrumun sonra kendıne geldı ama cocugun hıc sesı cıkmıyo elı yuzu buz gıbı oldu yemek te yemıyo bız hemen dr goturdum kntrol sonucunda ıyıydı allaha sukur
bu psıkolojı bende 2 ay surdu yanımda bırı olmadan emzıremıyordum ama alıstım artık yavas yavas ole bısey oldugunda bebegı kucagına oturtur gıbı yap ve yuzune nefesını uflee hızlı bı sekılde baktın olmuyo bu seferde sırtını sıvazla ama yatırmadn dık bı sekılde yada kucagında hızlı bı sekılde salla en son carede ayaklarından ters cevır salla bunları yapabılırsın benım oglum 3,5 aylık ve hala tıkanıyor careyı yuzune uflemekte buldum
panık yapma canım korkmada soguk kanlı ol hıc bısıycık olma annesı