Çok konuşan ve sadece kendini konuşan insanlar kafama sıkma isteği oluşturuyor

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
Benim hayatımda 2 insan var böyle saatlerce sadece kendini konuşan, asla sen ne yaptın nasılsın diye sormayan ve konuyu kendine getirsen bile bi şekilde dönüp dolaşıp yine kendi hayatını anlatmaya başlayan.

Biri lise arkadaşım. Arada telefonda konuşuyoruz başka şehirlerdeyiz çünkü. SAATLERCE sadece kendini anlatıyor. Nefes almadan ya nefes bile almadan. Bi nefes arası yakaladığım an “ya benim de annem arıyor arkada”, ya da “bu arada kapatayım ben yemek yiyeceğim” diyip kapatıyorum. Zaten çoğu zaman telefonunu açmıyorum sonra görmedim falan diyorum ama aslında çok iyi bir kız. Sadece çok konuşuyor ve ben kendimi anlatırken bile konuyu bi şekilde kendine bağlayabiliyor. Atıyorum, ben “sevgilimle kavga ettim” diye konuya girsem noldu diye sorar ve birkaç cümle sonra şöyle der; “ya papatya129 sen haklısın gerçekten bu erkekler neden böyle ya geçen bi erkekle tanıştım aynısını bana yaptı” sonra o erkeğin tınısının tınısına kadar hayatını anlatır

İkincisi daha da kötü, çünkü ikinci kişi benim ev arkadaşım. Durduk yere gelir saatlerce iş yerinden UMURSAMADIĞIM ve TANIMADIĞIM insanları anlatır. Ben dinlemem, dinlemediğimi belli ederim, tvye bakarım telefonuma bakarım. Sadece arada “aa, hmm” sesleri çıkarırım ve YİNE DE ANLATMAYA DEVAM EDER. Bana bugüne kadar bir soru sormuşluğu yoktur bakın ciddi söylüyorum soru sormuyor ya sadece gelip bugün…. diye cümleye girip saatlerce anlatıyor. Ben kendimle ilgili bir şey söylediğimde de cevap vermiyor.

O kadar doluyum ki anlatamam. Ben bu insanları hayatımdan s.ktir etmek istiyorum kafam asla almıyor. Belki bu yazı abartı gibi gelir ama artık o kadar delirtti ki bu kişiyle aynı evi paylaşmak.

Şu an evden çıkamam maalesef bu kişiyle bir süre daha kalmak zorundayım. Delirmemem için lütfen bana akıl verin.

Benim hayatımda 2 insan var böyle saatlerce sadece kendini konuşan, asla sen ne yaptın nasılsın diye sormayan ve konuyu kendine getirsen bile bi şekilde dönüp dolaşıp yine kendi hayatını anlatmaya başlayan.

Biri lise arkadaşım. Arada telefonda konuşuyoruz başka şehirlerdeyiz çünkü. SAATLERCE sadece kendini anlatıyor. Nefes almadan ya nefes bile almadan. Bi nefes arası yakaladığım an “ya benim de annem arıyor arkada”, ya da “bu arada kapatayım ben yemek yiyeceğim” diyip kapatıyorum. Zaten çoğu zaman telefonunu açmıyorum sonra görmedim falan diyorum ama aslında çok iyi bir kız. Sadece çok konuşuyor ve ben kendimi anlatırken bile konuyu bi şekilde kendine bağlayabiliyor. Atıyorum, ben “sevgilimle kavga ettim” diye konuya girsem noldu diye sorar ve birkaç cümle sonra şöyle der; “ya papatya129 sen haklısın gerçekten bu erkekler neden böyle ya geçen bi erkekle tanıştım aynısını bana yaptı” sonra o erkeğin tınısının tınısına kadar hayatını anlatır

İkincisi daha da kötü, çünkü ikinci kişi benim ev arkadaşım. Durduk yere gelir saatlerce iş yerinden UMURSAMADIĞIM ve TANIMADIĞIM insanları anlatır. Ben dinlemem, dinlemediğimi belli ederim, tvye bakarım telefonuma bakarım. Sadece arada “aa, hmm” sesleri çıkarırım ve YİNE DE ANLATMAYA DEVAM EDER. Bana bugüne kadar bir soru sormuşluğu yoktur bakın ciddi söylüyorum soru sormuyor ya sadece gelip bugün…. diye cümleye girip saatlerce anlatıyor. Ben kendimle ilgili bir şey söylediğimde de cevap vermiyor.

O kadar doluyum ki anlatamam. Ben bu insanları hayatımdan s.ktir etmek istiyorum kafam asla almıyor. Belki bu yazı abartı gibi gelir ama artık o kadar delirtti ki bu kişiyle aynı evi paylaşmak.

Şu an evden çıkamam maalesef bu kişiyle bir süre daha kalmak zorundayım. Delirmemem için lütfen bana akıl verin.
Benimde var yakinimda biri resmen kose bucak kaciyorum denk gelmeyelim diye dedigin gibi dinlemiyorum belli ediyorum basim agridi bile diyorum ay kusura bakma der iki dkk surmez yine baslar. Bu gibi insanlar sikintilidir bencildir uzak durmak gerek ben artik cok mesafeliym hic evime gel bile demiyorum veya bnde gitmiyorum. Ev arkadasinin böyle olmasi felaket dayanabilirsen dayan ali cabbar 😂😂

Benim de vardı böyle arkadaşım. Herkes ona aşık, herkes ona hayran. Dünyadaki en bok olayları bi o yaşar, öğrencileri ona tapar, ondan iyi evlat, kardeş ve arkadaş hatta öğretmen yoktur. En iyisi o dur falan. Şu an hayatımda yok. Ben defettim şükür. Beynim yenilendi. Nöronlarım arttı. Keşke ev değiştirme imkanınız olsa

Benim de vardı böyle arkadaşım. Herkes ona aşık, herkes ona hayran. Dünyadaki en bok olayları bi o yaşar, öğrencileri ona tapar, ondan iyi evlat, kardeş ve arkadaş hatta öğretmen yoktur. En iyisi o dur falan. Şu an hayatımda yok. Ben defettim şükür. Beynim yeniledi. Nöronlarım arttı. Keşke ev değiştirme imkanınız olsa

Offf o kadar iyi anlıyorum ki sizi
Param olsa yarın gidicem ya arkama bakmadan

Offf o kadar iyi anlıyorum ki sizi
Param olsa yarın gidicem ya arkama bakmadan
Çok zor ya. Onlar insanın Bütün enerjisini emer. Hasta olurlar, zannedersin kanser. Biri sokakta bi bakar, zannedersin ona deli divane aşık. Allah’ım yazınca bile geçmiş aklıma geldi. Aşırı sinir oldum. Bence o konuşmadan siz başlayın. Öyle bir konuşun ki onun içi bi bayılsın. Ama biz öyle değiliz işte. Ben bi kere o kadar bunalmıştım ki, X lütfen ağzınla konuş, hızına yetişemiyorum. Migrenim tuttu demiştim. Bi süre susmuştu. Ya da çok hastayım yhaaa dediğinde ve bunu sürekli söylediğinde ya kanser olduysan eyvaaaah falan diye iyice canını sıkmışım. Bir süre anlatmadı falan. Ama bunlar geçici işte. Emin olun evleniriz ayrılsın, ev arkadaşınızı bir daha görmeyecek, numarasını bile sileceksiniz 😂

Aslında uyarsanız, ben de bir şeyler anlatmak paylaşmak istiyorum ama konuyu kendine çeviriyorsun laf ağzımda kalıyor üzülüyorum vs deseniz belki fark ederler. Dikkat ederler. Öbür türlü hiç konuşmayın daha iyi talk show mu izliyorsunuz yani hep onlar mı konuşacak

off bu çok kötü ya
bi de manyak gibi detay verirler
detay verme yetenekleri über gelişmiştir
geçen biriyle date'e çıktım yarım saat sonra sıkıldım sohbetinden
çünkü çok anlamsız detaylar veriyordu
dıydısının dıydısına giriyor ve sadece kendisi konuşuyor
bana ne senin babanın yaşadığı çocukluk travmasından
annenin ergenken girdiği bunalımdan
20 sene önce başına gelen önemsiz bir durumdan
içim sıkılıyor içim
baktım anlatmaya devam ediyor, fazla uzatmadım benim kalkmam lazım dedim
tekrar görüşmek istedi ama yok
deli ederler insanı

Evde kulaklık taksanız? müzik, podcast vs dinliyorum bölemem kusura bakma dersiniz?

Sürekli nasıl takacağım ki :KK43:
Onun odası kocaman benimki küçücük o yüzfen ben hep bunalım ortak alanda takılıyorum
Odasından istediği zaman çıkıp yüz saat konuşup geri köşesine çekiliyor
Bu arada erkek ev arkadaşım. Yurtdışındayım burada ev paylsşımı çok yaygın

Böyle bir kaç insan vardı hayatımda benim de, hepsiyle ilişkimi kestim. Yengem aynı. Sürekli kendini, arkadaşlarını, onu bunu anlatır detaylarıyla, anlattığı kişileri instagramdan bilmemnerden takip et der tutturur, bir cümle kuracak olsan konuşturmaz bile, derdin olsa bir cümlesini dinledikten sonra benzer kendi başına gelen anısını falan anlatır, telefonu kapatmam gerek dersin duymazdan gelir carcarcar devam eder AAYYYHHHHHH anlatırken fenalık geldi yine.
Bol sabır diliyorum size. Umarım en kısa zamanda imkan bulup böyle istemediğiniz insanları çıkarabilirsiniz hayatınızdan.

Herkes çok stresli derdini anlatsın da ister dinlesin ister dinlemesin diye düşünüyorlar :KK70: Çünkü eskiden karşılıklı konuşulurdu bunlar şimdi herkes o kadar dolu ki psikologlar da pahalı asdf bari birine dökeyim içimi diyorlar işte. Bime bile psikolog gelmesi hep bu psikoloji bozulanların sayısının artmasından Bim bile fark etmişti zamanında :KK45:

X