Çok konuşan koca

benvekendim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2018
3
6
Merhaba arkadaşlar, benim problemim eşimin çok konuşması, 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir evladım var eşim iyi biri
ama nişanlandık evlendik, bir hafta sonu hiç bir arkadaşıyla buluşup konuşmaz ofisinde ise pek konuşup muhabbet ettiği kimse yok gün içinde elli kere beni arıyor, işten eve gidiyoruz sürekli konuşuyor çocuk bir taraftan ilgi istiyor eşim bir taraftan…
gerçekten çıldırmak üzereyim etrafımda beni anlayan hiç kimse yok, eşimin ailesinin yanında bir kere söyledim hiç arkadaşı yok çocuk bir taraftan eşim bir taraftan konuşuyor beynim almıyor kayınpeder evine bağlı erkeği yanlış şeylere yönlendiriyorsun diyor, sanki arkadaş edinince hemen aldatacak, delirecek gibi oluyorum, hiç bir şekilde dinlenemiyorum, işte ayrı mesai evde ayrı mesai, bazen Allah’a isyan edesim geliyor beni niye yarattın diye… çok mutsuzum yaşama isteğim kalmadı, İstanbul’un keşmekeşi ayrı yordu beni, yıllarca iş aradım o durum zaten beni mahvetti… eşimle en ufak bir ortak noktamız yok ben entellektüel kültürel şeyler okuyup seyretmeyi seviyorum o TikTok izliyor, o küfürlü komedi filmlerine gidelim diyor ben bilim kurgu fantastik türü sinemaları seviyorum, ben namaz kılıyordum bin kere söyledim duştan çıkınca ayağına terlik giy diye giymez artık kendi evimde namaz kılasım gelmiyor,
çocukla konuş hem kişisel gelişimine de faydan olsun diyorum onu da yapmıyor, kabuslarımda eşim konuşuyor ben ağlıyorum artık sus başım ağrıyor diye Allah aşkına bana yardım edin çok yoruldum artık evladıma zaman ayıramıyorum gülümseyemiyorum artık…

Ben evden çalıştığım için insanlarla sadece yazışıyorum toplantıları saymazsak. O yüzden eşiniz gibiyim, sürekli eşimle konuşuyorum. E o iş yerinde de insanlarla muhatap olduğu için ben kadar konuşmaya açık olmuyor. O da benim hakkımda böyle düşünüyor demek ki 🥺

Bu konuda bence tek yapılacak şey çevresini genişletmek. Ama ortak noktaya yapılacak pek bi şey yok eğer birbirinizin ilgi alanına dahil olmak istemiyorsanız.

Bence sorun eşinizin konuşması değil şu sıra kendinize vakit ayırmamış gibi duruyorsunuz sürekli çocukla ilgilenmekten kendinizle ilgilenmemişsiniz her şey batar olmuş biz de eşimle farklı film türleri izleriz ama arada ortak noktada buluşuruz. O farklı tarz video izler ben farklı tarz ama buna sinir olmam diyorum ya şu sıra her şey gözünüze batmaya başlamış sorun eş konuşması değil çocuğu ona bırakın siz kendinizle vakit geçirmek için dışarı çıkın gezin

Biz nasıl yardım edelim gelip kocanızın ağzını mı bantlayalım? Bu kadar farklılığa rağmen nasıl evlendiniz şaşırdım doğrusu. Adamın hayat tarzı bu karakteri bu. Şikayet ettiğiniz her şeyde çok haklısınız ama muhtemelen eşiniz hep böyleydi. Bu zamana kadar sizi rahatsız etmeyen şeyler şimdi neden rahatsız ediyor bunu bulmalısınız

Eşim işi gereği akşama kadar telefonda konuşur. Akşam gelince bana bugünkü kelime kotam doldu diyor 😂

Esinizle hic ortak noktaniz yoksa nasil evlendiniz diye sormak istedim 🤷‍♀️
Adamin enerjisini atacagi bi alan yok cenesine vuruyor demek ki
Bende sevmem cok konusan erkek
Ve cok konusan biriyle de evlenmeyi dusunmedim sahsen
Siz beni neden yarattin kivamina kadar bunaldiysaniz bi once kendinizi sorgulayin ben bu adamla neden evlendim diye

Merhaba arkadaşlar, benim problemim eşimin çok konuşması, 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir evladım var eşim iyi biri
ama nişanlandık evlendik, bir hafta sonu hiç bir arkadaşıyla buluşup konuşmaz ofisinde ise pek konuşup muhabbet ettiği kimse yok gün içinde elli kere beni arıyor, işten eve gidiyoruz sürekli konuşuyor çocuk bir taraftan ilgi istiyor eşim bir taraftan…
gerçekten çıldırmak üzereyim etrafımda beni anlayan hiç kimse yok, eşimin ailesinin yanında bir kere söyledim hiç arkadaşı yok çocuk bir taraftan eşim bir taraftan konuşuyor beynim almıyor kayınpeder evine bağlı erkeği yanlış şeylere yönlendiriyorsun diyor, sanki arkadaş edinince hemen aldatacak, delirecek gibi oluyorum, hiç bir şekilde dinlenemiyorum, işte ayrı mesai evde ayrı mesai, bazen Allah’a isyan edesim geliyor beni niye yarattın diye… çok mutsuzum yaşama isteğim kalmadı, İstanbul’un keşmekeşi ayrı yordu beni, yıllarca iş aradım o durum zaten beni mahvetti… eşimle en ufak bir ortak noktamız yok ben entellektüel kültürel şeyler okuyup seyretmeyi seviyorum o TikTok izliyor, o küfürlü komedi filmlerine gidelim diyor ben bilim kurgu fantastik türü sinemaları seviyorum, ben namaz kılıyordum bin kere söyledim duştan çıkınca ayağına terlik giy diye giymez artık kendi evimde namaz kılasım gelmiyor,
çocukla konuş hem kişisel gelişimine de faydan olsun diyorum onu da yapmıyor, kabuslarımda eşim konuşuyor ben ağlıyorum artık sus başım ağrıyor diye Allah aşkına bana yardım edin çok yoruldum artık evladıma zaman ayıramıyorum gülümseyemiyorum artık…
Düzgün bir dille bunu anlatmalısın. Kendi kendine anlamaz.

Şu bluetooth kulaklıkkardan taksanız bi süre sizden tepki alamayınca susar belki ay allah sabır versin yorgunken ben de hiç muhabbet çekemiyorum zor

Valla biz de surekli konusan bir ciftiz, her seyi birlikte yapariz ve birbirimizden hic sıkılmayiz. Belki de evlilik size gore degildir, belki esinize sevginiz yoktur bunlari sorguladiniz mi?

X