çok komikkk

Balkondan mı istifaaaa ettin?yoksaakannehir

valla budaha komik eşine iftira atan arkadaşınkinden:roflol:

ay çok güldüm ya öbü konuya özellikle de
senin anı da çok güzel bir anıymı :teytey:

o kızcagız bı ayrıydı zati ya adamda yazık ses etmemiş etmemiş uyomus gıbi yapmış ee suyuda yıyınce orasına dayanamamış demkkı ayy dusunsenzı eo duurmu eşinize yapmısınz falan

kaydirigubbakcemile3 ayy ilahii
başka kimler var dökülün kızlar kim yaptı başka :hulya:
önemli olan güleblmek,oyunlara kalkışmamak zaten vereliniortak

evlenmeden önce çok kibar oluyor eşler birbirlerinin yanında sonra gaz çıkaran işeyen mıçann işte paylaşım buuuu

amma guldum ya ınsanlıkk işte hepimizin aşına geliyo

zuboloploplooooop :roflol: yeni versiyon katem dedim :hulya:

ayyy çok güldüm yarıldımmm öldümmm çatladım :roflol:

şöle bi gözlerimi kapadım ekranın yukarsına" canlandırma" yazısını koyup düşündümde yaa dehşet komik bi durum yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy saĞolsun eŞımdlaga gecmedı ama nıye yaptın ayıp demdı gulduk sadece bÖle bı duurm olunca once sen gır tuvalete der nolur nolmaz bıda mıcarsın falan der gulerız ama Çok komık oluyoryaa ay Çok guldum bugeceyaa

ben ilkokuldayken başıma gelirdi hep tutardım tutardım eme zor yetişirdim tam evin kapısından girince artık tahammülüm kalmazdı kapının arkasında salardım :roflol:

ben yatıyorum
valla cok dalga geçtik gülme komsuna demişler
başımıza bişey gelmez inşallah
eeehh gelirsede bahanemiz var etkilendik

:roflol::roflol:

bura kötü kokmaya basladi delikafadulden

ben yatıyorum
valla cok dalga geçtik gülme komsuna demişler
başımıza bişey gelmez inşallah
eeehh gelirsede bahanemiz var etkilendik

:roflol::roflol:

haydi selametle, sabaha hayırlı haberlerini beklioz kaydirigubbakcemile3

ılk okuldayken cıŞım Çok geldı zor attım tuvalete kendımıtabı tuatamdım yaptım donuma bızım okulun 1tuvaletının sıfonu bozuktu akıtıyodu tuvatten cıktım sıfon dan su aktı Şarr dıye dedım ıslandım dedım
tum gun ole durdum okulda eve geldım kapıda annem sordu onada ynı Şeyı sÖledım valla ÇıŞlı ÇıŞlıdurdum ogun belkıde sonrakı gunde ÇıŞlı Önlukle okula gıttım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…