çok komikkk

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
:roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookBAŞTAN SÖLİM KONU GEYIKTE DIKKATLI YAZIN BEN ESPİRİ OLSUN DIYE ACTIM KONUYU KIRICI YORUMLARYAZARSANIZ ... ÇOK KIRILIRIM KIRARIM DA. KKDA DUNKI KIZ DEĞİLİM ONA GÖRE. BEN SAMİMIYETINIZE GUVENDIMDE AÇTIM KONUYU

GECEN GUN DIŞARDAN GELIYODUK EŞİMLE NERDEN GELİYODUK HATIRLAMIYORUM DA BENIM ÇOK TUVALETİM GELMİŞTİ,EVE ZOR ATTIM KENDIMI USTUMDE PARDUSOM ESARBIM BEN ONLARI ÇIKARMAYA UGRASIYOM TUVALETE YETİŞMEK İÇİN NESE ÇIKARDIM BI HIZLA KLOZETE ZOR ATTIM KENDIMI ZOR ATTIM DIYROUM CUNKU YETIŞEMEDIM BANYODA YOLUN YARISINDA SALIVERDIM BEN :))BANYODA TOPU TOPU 2 3 METRAKARE BISI HAA .AYY YAZARKEN BİLE GULUYORUM KENDIME YAAA
NESE YAPTIM TUVALETIMI AMA KAHKAHALARLA GULUYORUM BEN ETRAF BATMIŞ FALAN EŞİM GELIVEDI BANYOYA O ANDA ANNA NAPMIŞIN KIZZ SEN DEDI ODA BAŞLADI GULMEYE YERLERE YATTIK AMA BENDE NE GIRİYON BEE DIYE BAĞIRIYORUM TABI TOPLADIM YERDEKİLERİ. ATTIM HEMEN MAKINAYA BI GUZEL YIKADIM BANYOYU.
EŞİMLE ARADA HATIRLAR GULERIZ KADINLAR ÇİŞLERİNİ TUTAMAZ DERLEDI AMA OTEKINIDE TUTAMIYOLARMİŞ BAK DİYOR.
AZ ÖNCEKI KONUYU EŞİME OKURKENDE DEDIKI
SEND EYAZSAYDIN BEN ÇİŞLE UĞRAŞMIYORUM DİREK OTEKİNİ YAPIYORUM DIYE DİYORR.

EE HADİ DÖKÜLÜN BAAKAM SIRA SİZDE OLMADIMI HIÇ BÖLEBİ DURUM SİŞZDE BEEE

• Konu Sahibi EU3
aman bende mictin sandimdi :roflol:

• Konu Sahibi EU3
aaaa inanmıyorum itiraflar peşpeşe geliyo ama sen şanslıymışsın seninki kızmamış dalga geçip gülmüşsünüz hehe:))bitek şunu anlamadım ben senide çişini yaptın diye okudum ama sanki başka şeyden bahsediyosun galiba yoksa benmi yanlış anladım

• Konu Sahibi EU3

niye kızsın canım ben yapıpta adamın donunun içine koymadımkı banyoya yaptım ben

• Konu Sahibi EU3
[ı]ayy hem yazıyorum hemde gÖzleırmden yaŞalr gelırcesıne guluyorum ya bıgÖren olsa napıyor bu kadın der[/ı]

• Konu Sahibi EU3
:sinifsinif::sinifsinif:

Allah senı kız ,eşine suc atsaydın sen yapmışsın ,bu ortalıgın halıne dıye sırnaşık şey

Bana oldu böyle bir durum da..çok küçüktüm yaaa..5-6 yaşındaydım..
Vapurla anadolu yakasından avrupa yakasına geliyorduk..
Çocukluk işte tut tut nereye kadar..Vapurdan inmişiz..otobüse binmişiz nerden baksan 1-2 saat..
Oturduğumuz sokağın başına geldik..Ben artık tutamadım gitti..

Allah allah eşinde müfettiş sanki,peşinden banyoya teftişe geliyor..cık.. cık
Seni rahat bıraksa ya..Olan olmuş artık..di mi yani..
Bağırsakların filan bozulmuştur belki de?dışarıdan bişey yediyseniz dokunmuştur..

bugün forum kokmaya başladı ya.amma çok altına kaçıranlar varmışsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

niye kızsın canım ben yapıpta adamın donunun içine koymadımkı banyoya yaptım ben

dimi o kız gibide yapabilirdin ama uykuda olsan sende koyardın onun gibi ısıtmayada gerek yok:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
allah ömrünü versin bu gece cok güldüm ya
ama az önceki arkadaşın durumuyla senn ki cok farklı
böyle şeyler eşler arasında sorun degil ömürlerinde hatırlayıp
gülecekleri anılar oluyor.tabi suç atmak degil lmaz:

dimi o kız gibide yapabilirdin ama uykuda olsan sende koyardın onun gibi ısıtmayada gerek yok:roflol::roflol::roflol:

bida ayaprsam bend eeşimin donunun içne dolduruvercemnapmıısn sne derim artık

:)))
başımıza gelebilir vallahi ama çok utanırdım ben yaa
ben klozetteyden kapıyı hep kitlerim eşimin girmesini istemem

kaynana o ses benim osurak sesimdi kedi falan degildi
eee tabi inanmadın ama itiraf etmiş oldum

lülülülülülü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…