- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
- Konu Sahibi EU3
tebessumetmene vesıle olduysam ne mutlu bana
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay kendime inanamıyom böyle bir olaya bile alkış tutuyom yaa allah benide davul etsin emiii:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebessumetmene vesıle olduysam ne mutlu bana
allah seni davul etsin emiii güldürdün beni gecenin bu saatinde allahta seni güldürsünnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bu tarz şeyler herkesin başına gelebilir sonuçta tıkaçla durduramazsınki olayııkaydirigubbakcemile3 bende wc ye yetişemeyip üstümü ıslamıştım ama oazaman 7.sınıfa gidiyordum hoca dışardan bana kalem almam için tam wc ye giderken para verdi koş kızım al gel hemen dedi bende erkek hoca tabii wc ye gitmem lazım diyemedim:kedi: Allahtan dışarıda yağmur yağıyordu da okula girerken altıma işediğimi kimseler farketememiştii müdüre hanıma gidip lağım suyu patlamış araba geçti bacaklarıma sıçradı hep diyip ondan izin alıp eve gitmiştim ama yüzüm kıpkırmızıydı bunu müdire hanımın odasından çıkarken kapıdaki aynadan gayet kıpkırmızı gördümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben össye hazırlanıodum, dersaneden çıktım ewe gelirken yolda geldi benimki(çiş)
Arkadaşta yalwar yakar soktu beni bi mağazaya etek denio, çabuk gidelim dedim,çıktık 10dk sonra..
Ewe yetiştim sonundaa, tam kapıda eğildim ayakkabının bağcıklarını çözüorum, eğildim çözdüm ama doğrulamıorum buseferde, kımıldasam olayın bittiği an :1ninca:
Annemi çağırdım geldi nie öle duruon kalksana dio, yok dedim sen şu kitapları al, gir içeri ben bisüre böle kalabilirim :hulya:
2-3dk uğraştım, alıştıra alıştıra doğrulmayı deniorum annemde yanımda destek oluo sağolsun şakkıdı
ama olmadı başaramadım, koywerdim gitti wala yüzümde mutlu bi tebessümle zemuszemus kaydirigubbakcemile3
gülüyorum suan senı hayal ettım o anda :))) çok gzuel annatmıısn canım
hahahhahha gözümün önunde tebessumun:):roflol:
iyi apartman girisinden baslamamissinşakkıdıyanlız banyonu kapısından baŞlıyodu benım nevale klozete kadr yol olmuŞtu artık
diyosunnaniknanik:roflol:hadi ordan beee
saldim battaniyeye mevlam kayira :hulya:ben orta bıre geçtiğim sene
kısları elektrıklı battanıyede yatıyorum fişte takılı..
bı salarsın bı salarsın annem korkudan bayılıcaktı kız çarpılıcan sıpaaaaaaaaa diye:)
tutamayan gelıyo anacım gelllllllllllllllllllllllllllllll
ay yok artık ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
özgüveni tam olan bir hatun tebrik ediyorum :hooray:[/QUOT
tesekkür ederim canım nıye annatmıcamkı yapıpda adama atmadımya sucu yaptım ve kalktım temizledım işte delikafadulden
tesekkür ederim canım nıye annatmıcamkı yapıpda adama atmadımya sucu yaptım ve kalktım temizledım işte delikafadulden