çok komikkk

yatarken yanınızda yedek bulundurun.eşinizin donuna dökmek için

ben bi temiz carsaf gecelik falan hazırlayayım yanıma
belki ferif farketmeden degiştiririm
şakkıdı

yanlız banyonu kapısından baŞlıyodu benım nevale klozete kadr yol olmuŞtu artık

kaydirigubbakcemile3

ben orta bıre geçtiğim sene
kısları elektrıklı battanıyede yatıyorum fişte takılı..
Bı salarsın bı salarsın annem korkudan bayılıcaktı kız çarpılıcan sıpaaaaaaaaa diye:)

salmak osturuk mu cişmi

ben orta bıre geçtiğim sene
kısları elektrıklı battanıyede yatıyorum fişte takılı..
bı salarsın bı salarsın annem korkudan bayılıcaktı kız çarpılıcan sıpaaaaaaaaa diye:)

çok güldüm valla :roflol:

bi gıcıklık yapıp etiketleri eklim mi buraya :1ninca:
biride kabız demiş kaydirigubbakcemile3 ne alaka ki :)))

ilkokuldayken yoldayken hiç bişey yok merdivenleri cıkıp zılıcalınca işerdim kırmızı çizmelerim vardı icine dolardı

ay kızlar çok yaşayın emi çok güldüm bu gece o arkadaş iyiki o konuyu açmış :roflol::roflol::roflol:

herkese çişsiz geceler

Son düzenleme:
zaten insanları ençok çişten moktan şeyler güldürüyo napalım

allah seni davul etsin emiii güldürdün beni gecenin bu saatinde allahta seni güldürsünnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bu tarz şeyler herkesin başına gelebilir sonuçta tıkaçla durduramazsınki olayııkaydirigubbakcemile3 bende wc ye yetişemeyip üstümü ıslamıştım ama oazaman 7.sınıfa gidiyordum hoca dışardan bana kalem almam için tam wc ye giderken para verdi koş kızım al gel hemen dedi bende erkek hoca tabii wc ye gitmem lazım diyemedim:kedi: allahtan dışarıda yağmur yağıyordu da okula girerken altıma işediğimi kimseler farketememiştii müdüre hanıma gidip lağım suyu patlamış araba geçti bacaklarıma sıçradı hep diyip ondan izin alıp eve gitmiştim ama yüzüm kıpkırmızıydı bunu müdire hanımın odasından çıkarken kapıdaki aynadan gayet kıpkırmızı gördümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…