Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bura kötü kokmaya basladi delikafadulden
ben bi temiz carsaf gecelik falan hazırlayayım yanıma
belki ferif farketmeden degiştiririmşakkıdı
İlk okuldayken cİŞİm Çok geldı zor attım tuvalete kendımıtabı tuatamdım yaptım donuma bızım okulun 1tuvaletının sıfonu bozuktu akıtıyodu tuvatten cıktım sıfon dan su aktı Şarr dıye dedım ıslandım dedım
tum gun ole durdum okulda eve geldım kapıda annem sordu onada ynı Şeyı sÖledİm valla ÇİŞlİ ÇİŞlİdurdum ogun belkıde sonrakı gunde ÇİŞlİ Önlukle okula gıttım :)
ben orta bıre geçtiğim sene
kısları elektrıklı battanıyede yatıyorum fişte takılı..
Bı salarsın bı salarsın annem korkudan bayılıcaktı kız çarpılıcan sıpaaaaaaaaa diye:)
ben orta bıre geçtiğim sene
kısları elektrıklı battanıyede yatıyorum fişte takılı..
bı salarsın bı salarsın annem korkudan bayılıcaktı kız çarpılıcan sıpaaaaaaaaa diye:)
evet yoksa o teyze senmısın 2006 teyze:):roflol:
BEMGELİR SÖLERIM SENIN EŞİNEdelikafadulden
ay kızlar çok yaşayın emi çok güldüm bu gece o arkadaş iyiki o konuyu açmış :roflol::roflol::roflol:
Herkese çişsiz geceler
:roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookBAŞTAN SÖLİM KONU GEYIKTE DIKKATLI YAZIN BEN ESPİRİ OLSUN DIYE ACTIM KONUYU KIRICI YORUMLARYAZARSANIZ ... ÇOK KIRILIRIM KIRARIM DA. KKDA DUNKI KIZ DEĞİLİM ONA GÖRE. BEN SAMİMIYETINIZE GUVENDIMDE AÇTIM KONUYU
GECEN GUN DIŞARDAN GELIYODUK EŞİMLE NERDEN GELİYODUK HATIRLAMIYORUM DA BENIM ÇOK TUVALETİM GELMİŞTİ,EVE ZOR ATTIM KENDIMI USTUMDE PARDUSOM ESARBIM BEN ONLARI ÇIKARMAYA UGRASIYOM TUVALETE YETİŞMEK İÇİN NESE ÇIKARDIM BI HIZLA KLOZETE ZOR ATTIM KENDIMI ZOR ATTIM DIYROUM CUNKU YETIŞEMEDIM BANYODA YOLUN YARISINDA SALIVERDIM BEN :))BANYODA TOPU TOPU 2 3 METRAKARE BISI HAA .AYY YAZARKEN BİLE GULUYORUM KENDIME YAAA
NESE YAPTIM TUVALETIMI AMA KAHKAHALARLA GULUYORUM BEN ETRAF BATMIŞ FALAN EŞİM GELIVEDI BANYOYA O ANDA ANNA NAPMIŞIN KIZZ SEN DEDI ODA BAŞLADI GULMEYE YERLERE YATTIK AMA BENDE NE GIRİYON BEE DIYE BAĞIRIYORUM TABI TOPLADIM YERDEKİLERİ. ATTIM HEMEN MAKINAYA BI GUZEL YIKADIM BANYOYU.
EŞİMLE ARADA HATIRLAR GULERIZ KADINLAR ÇİŞLERİNİ TUTAMAZ DERLEDI AMA OTEKINIDE TUTAMIYOLARMİŞ BAK DİYOR.
AZ ÖNCEKI KONUYU EŞİME OKURKENDE DEDIKI
SEND EYAZSAYDIN BEN ÇİŞLE UĞRAŞMIYORUM DİREK OTEKİNİ YAPIYORUM DIYE DİYORR.
EE HADİ DÖKÜLÜN BAAKAM SIRA SİZDE OLMADIMI HIÇ BÖLEBİ DURUM SİŞZDE BEEE