- 18 Haziran 2024
- 267
- -38
- 11
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
Annem kanser olduktan sonra eski sevgilim öğrenip bana yazdı annemi ziyarete geldi. Annemin de sevdiği biriydi aslında. Birlikte olduğumuz zamanlar aile gibiydik. Bu kişiyle karakter olarak uyuşmadığımız için değil genelde etrafındaki kız arkadaşları yüzünden ayrılıyorduk. Çevresinde erkekten çok kız arkadaşı var. Bunlara değişik yaklaştığını hissetmedim ama benim zoruma gidiyordu. Kendimi slak biri gibi hissediyordum. Evet bana aşırı vakit ayıran üstüme titreyen birisi ama kız arkadaşlarını da hayatından uzaklaştırmayan birisi. Ayrı olduğumuz için haberim olmadı ama dün oturma şansı bulduk. Galerisini gösteriyordu ve yakın kız arkadaşının doğum gününde evine gitmiş kızın ailesiyle doğum günü kutlamış. Fotoğraf çekilmiş kızla yan yana ve teyzesiyle vs. Böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi ve benim bu şeylere kızdığımı bildiğini söyledim. Sürekli ona şunu bunu yap diyemeyeceğimi eğer fedakarlık yapmıyorsa kız arkadaşlarıyla hayatına devam etmesi gerektiğini söyledim. Kızlarla arayıp konuşacağını söyledi.kızlar beni kötüleyecekler kesin bu çocuğa. Böyle olunca ben allah kahretsin neyle uğraşıyorım deyip kaçıp gidesim geliyor. Önceden bana soruyordu ne istiyorsun hayatımdan mı çıkarayım 1 kere çıkar dedim çıkardı. Sonradan kızlar buna sitem ediyormuş. Cidden merak ediyorum bu kızların hayatına erkek girse ilerde evlenseler hala bu çocuğu mu arayacaklar ya da konuşacaklar? Kızlar kesin benim hakkımda anlayışsız vs diyorlar yani anlamıyorum aynı şey onların başına gelse anlayışlı mı olacaklar? Bu durumu nasıl idare edebilirim tavsiyeniz nedir?