çok kırgınım...

son cümlenize hayran kaldım çok güzel bir tespit....işte bu kesinlikle.....

:) sağol canm. yazdıktan sonra ben de farkettim ne kadar doğru bir tespitte bulunduğumu. çünkü ben olsam ben de aynısını yapardım. düşünsene senn ailen eşine ha bire kötülük yapıyor, onu kırıyor vs. ama eşin böyle sevgi pitirciği havalarına. derdim ben de ya bu adam problemli ya da içinde çok kötü şeyler var, bu şekilde yansıtıyor. en iyisi hadini bildireyim şuna:))
ciddden problemimiz bu.

çok haklısın hemde çok cidden bende düşünürdüm bu durumuda siz yazınca yıllardır niye böyle diye düşündüğüm sorunun cevabını aldım.çok harika bir tespit valla

15 ay once kacarak evlendim ailem hala konusmuyor 53 gunluk bir bebegim var 15 aydir hep kocama laf gelmesin hatiri kirilmasin deyip ailesine onlarin hakaretlerine katlandim ve kocamda senin esin gibi onyargilisin ailemi istemedin kabullenmedin sayiyo dokuyodu ailesine kizginim kirginim bu yuzden bu bayran gitmiycem esim olaylari duzeltmek icin sakayla karisik bu bayram el opmeye gidersin artik dedi noktayi koydugum yer burasiydi benimkilerde ana baba git bayramda kapilarinda yat affettiz bizi bende senin ailene giderim o zaman bitti son kez buydu aile konusu senin anan baban ana baba degil mi hic takma artik gidelim desede gitme

ooooo kızlar benimkide ayrı dert ben kayınpederimle kalıyorum. yani evlenmeden önce kayınvalidem ölmüştü zaten. neyse adam yanlız olmasın felan diye ben eşim ve kayınpederim birlikte kalıyorz. bütün ramazan boyunca hamileliğimden dolayı kendim yiyemediğim halde bi dünya yemek yaptım aman aman bi sofra döşüyorum en iyi restauranta gitse ancak okadar olur yani dün komşularımızdan salçasız saçma sapan bi dolma geldi kayınbabam onu yedi bitirdi balkonda eşime demişki ramazan geldi geleli yeni karnım doydu . ki bu adam kalkar gece boyunca sahur vaktine kadar benim yemekleri tabak tabak koyar mikroda ısıtır yer. aa gözüne dursun be adam bu kadar zaman yediğin otmuydu. eşimde bana söyleyince bişi demedim demekki yemeklerimi beğenmiyor dedim. bu sefer eşim üzüldü saçmalama senin yemeklerine benim arkadaşlarım bile ölüyor dedi. yani kızlar ben mühendisim evleninceye kadar evimde annem yada yardımcım yemek yapardı bir allahın günü kendi kendime yemek yapmış değilim. evlenince oturdum ne kadar yemek varsa internetten annemden bizim yardımcı kadından öğrendim defalarca denedim aman aman bişi yapmasını bilmiyor diye söylenilmesin. şimdide çocuğum olucak diye envayi çeşit pasta börek kek öğrneiyorumki yavrum annesinin yemeklerini beğensin diye. ne bilim çok çaba sarfediyoruz ama acaba değmiyormu. bugün kayın babamın tansiyonun ölçtü eşim 16 çıktı eşimde baba dikkat etmiyorsun dedi. allaaah niye öyle demiş çarptı çıktı kapıyı bastı arabaya gazlamasını görün sanki ergen çocuığumuz var. eşimde görümcemde doktor yani babalarının tansiyonuna şusuna busuna dikkat eidyorlar genede huysuzluk ediyor. ya bi evlensede bende evimde pijamayla şortla bi gezsem rahat rahat bi yatsam yaaa. bu ne ya sevişmek için bile adamın dışarı çıkamsını bekli,yoruz.

başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyomuş gerçekten.çok doğru söylüyosun..bundan sonra yalvarsın gidelim diye belki kıymetim olur.....

bunlar ne bekliyor daha anlamıyorum....geçen facede bir söz vardı tam benlik dedim...BİR KADIN NE İSTER:NEDEN,SADECE KOCASINI DEĞİL,KOCASININ AİLESİNİDE MEMNUN ETMEK ZORUNDA OLDUĞUNU ANLAYABİLMEK İSTER

bence eşin herşeyin farkında ve ailesinin sana karşı tutumunu kabullenemediği amiyane tabirlerle eziklik hissettiği için kendini bu şekilde dışa vuruyor olabilir, onlara patlayamadığıdn sana patlıyor bence, suç bastırma, seni kontrol edebilmek için öfke nöbeti geçirmede diyebiliriz, çok çocukca davranmış
ee be canım sende misafirliğe gidiyosun ne evde yemek pasta vs yapıyosun ya, elini kolunu sallayarak git, malesef ki çok malesef, çocuk babanne görsün kuzen görsün diye gayet iyi niyetlisin ama bu iyi niyetler karşılıklı olmayınca hiç birşey olmuyor
gerekiyorsada resti çek, bi daha bu il sınırlarına girince bana kabalaşacaksan bu şehre gelmeyeceğim diye
ayrıca eşin neden aramışki ya da aramak istemiyor, keşke hiç sesini çıkarmasaydında, kapıda kalsaydı eşin

Son düzenleme:

Böyleleri de üç günlük ömürleri kalmış hala millete hayatını kahretme peşinde.

bence artık bu kadar sık gitmemlisin ailesinin yanına yeteri kadar şımartmışın bence........

Bir dönem eşiniz de ailesine kızgınmış.
Aslında onların nasıl olduklarını o da çok iyi biliyor,
fakat size karşı mahcup konuma düşmemek için,
yok varsayıp, suç bastırıyor...

Bir süre hiç gidelim demeyin...

Ah ah sen verdikçe fazlasını istiyorlar bir zamanlar bende böyleydim her bayram her izinde ordaydık gitmemiz için kv. eşime baskı yapardı giderdik bizi karşılamazdı bile yarım saat sonra çıkardı karşımıza oysa yoldayken sık sık arardı nerdesiniz nerde kaldınız diye..ayrı memlektelerdeydik hiç bir hazırlık yok yorgun argın mutfağa girerdim.Neyse dönüşüm çok yorgun olurdu.eşim ordayken bizle hiç ilgilenmezdi...EE kendini kanıtlayacak ya onlara .Sana tavsiyem gitmeyecen (ya da naza çekecen)yapmayacan,yada gidersende surat asacan o zaman kıymetin oluyor..

Eşin resmen buluttan nem kapar olmuş

hık desen ama sen ailemi sevmiyorsun diyecek...

böyle yaptıklarında gayet sakince, evet yalan söyleyemem, sevgi kalpten gelen bir şey, sevmiyorum ama senin hatrın için katlanıyorum... desek ne derler acaba ters teper mi?

sen orda yatılı kalmadığın için eşinin bu tafrası canım
ne kadar ailesinin yanlışlarını bilse de görse de erkek milleti kabul etmek istemiyor ailesine laf söyleyemeyince karısına yükleniyorsenin eşin de artık en ufacık lafına bile takmış hemen karım ailemi istemiyor düşüncesine giriyor
sana gitme bir daha demiyorum çünkü bu da aranızda büyük sorun olur ama eşin gidelim diyene kadar sen gidelim deme kocanı kendi haline bırak aradın mı aramadın mı diye bile sorma bakalım daha neyi bahane edecek eşin:44:
off hepsi aynı bu erkek milletinin

çok doğru söylemişsin.dünden beri hiç konuşmuyorum,soru soruyo cevap vermiyorum,ne yapacağını şaşırdı bugün,evden çıkmadı,2 aydır banyonun kartonpyeri boyanacak sürekli sallıyodu baktım onu boyuyo sonrada banyoyu temizlemiş,akşamda çıkalım iftardan sonra biyerlere dedi yine cevap vermedim....kendince hatasını telafi ediyo...neye yarar ..ama bu sefer çok kararlı gördü beni...bende hiç olmadığım kadar kırıldım bu sefer,birikti bende de herşey ,eskisi gibi patlayıp ,bağırıp çağıramıyorum,içimden gelmiyor...susuyorum..aynaya baktım bugün resmen çökmüşüm çok üzüldüm hem de çok.....ama güvenenmiyorum yine olsa yine aynıını yapar ....benim hiç gücüm kalmadı bu gereksiz,saçma sapan davranışlarına.....ama gidelim demeden gitmeyceğim,gidincede çenemi açmayacağım,hiçbişeyde yapmaycam bakalım o zaman ne yapacak.....

değil kelimesi harfleri bile aynı yaşadıklarımızın

her seferinde aynı şekilde azarlamasının tek nedeni: aman olay büyümesin deyip alttan alman ve konuyu uzatmaman...maalesef bazı konuların ve küslüklerin uzatılması gerekiyor yoksa senin eşin de oldugu gibi iyilikten maraz doğuyor canım
iyi yapmışsın bu sefer konuşmamakla, anlasın artık seni ne kadar kırdığını. Eğer yine olay büyümesin diye olayı konuşmadan normale dönersen hep böyle devam edecek bu konuda tavırları...

uzun bi süre gitmesen ve asla senin ağzından annenlere gidelim cümlesi çıkmasa iyi olacak gibi geldi bana

Eşiniz ailesiye yalnız görüşsün o zaman.Bence eşiniz evde sizin söznüzden çıkmıyor.Kendi ailesinin yanında hükmetmek istiyor ondan o şeilde davranıyor oabilir.Ya da sizinlle veya sizin ailenizle ilgili başka birşye kızmıştır öcünü alıyordur.Ama sürekli böyle yapıyorsa geri adım atmayın.Sizi basit görüyor sanırım.Nasılsa affeder diye bakıyordur.Arada sizn de maddi özgürlüğünüz oldugnu boşanaıp onu annesigile bırakabileceğinizi ima edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…