Çok kırgınım

Adamın yerinde olsam tekmeyi çoktan basardım kusura bakma konu sahibesi

Adamın parası varken - adam şahane hemen evlen
Adam canıyla cebelleşirken - ayrıl çünkü parası yok
Adamın parası yerine gelince - evlen evlen çok iyi

Ailen tamamiyle para odaklı, sen de onların lafıyla ayrıl barış yapıyorsun. Ailenizde doğru düzgün tek insan yok sen de dahil. Adamda akıl varsa yüzüne bakmaz daha evlenirse başını yakacak çünkü.

Ahmet'e haksizligi ailenizden cok siz yapmissiniz. Hesap odettiler dediginiz seyler aslinda sizin hesap odetmeniz. Kurbana mi bagladiniz? 30 yasinda avukat oldugunuzu soyluyorsunuz, boyle bir insanin bu kadar pasif olmasini aklim almiyor. Arabanizi nasil elinizden aliyorlar yahu? Bi silkenip kendinize gelin.

Genelde böyle durumlarda ' aileden kopma kesinlikle ' derdim . Fakat sizinkiler gerçekten bir garip .

Ablanızın telefonlarını açmayın , dayanmış anne babanıza yaşıyor hayatını kendi ailesiyle ne güzel . Size akıl verecek durumda değil .

Bu adam sizin için saçma sapan durumlara katlanıp sesini bile çıkarmamış . Seviyorsanız ve karakterine güveniyorsanız ( ileride suratınıza vurmayacaksa yaptıklarını ) gidin nikah günü alın , o sizden vazgeçmeden .

Zaten aileniz ve nişanlınız ( ya da başka bir erkek ) olmadan yaşayabilecek durumdasınız . Hiç kendinizi yıpratmaya gerek yok .

pembepepe08 mesajlarınızı önceden görürdüm. Bilgim vardı hakkınızda. Uzun süre girmediniz siteye. Olanlar beni çok şaşırttı. Aileniz belki ablanızın yükünü çektiği için sizin de aynı şekilde üstlerine kalmanızı istemiyorlar. Ama bu kadar paragözlük de olmaz ki... siz gönlünüz ne diyorsa onu yapın. Bu adamla kötü günde olacak mısınız... yok siz de yapamam parasız adamla diyorsanız bitirin. Ama devam edecekseniz ailenizle mesafe koyun.

Zamanında adamın işyerlerinden çıkmıyorlardı ahmetin sırf ağırlamak için benim aileme ödediği para ile 2 ev alınır
Banlanmayı göze alıyorum ; inanılmaz aç gözlü ve görmemiş bir ailesiniz.
Adama her yerde havale yaptırarak yemeğinizi ödetmeniz falan aşırı mide bulandırıcı. Eğer cidden bir iyilik yapmak istiyorsanız bence ömür boyunca evlenmeyin.
Zaten sizi Ahmetten başkası da kabul etmez. Allahım evlatlarımızı böyle ailelerden koru. Okurken yok artık diyerek okudum. Avukat olduğunuza da asla inanmadım. Kendinizi savunmaktan acizsiniz, başkasını nasıl savunuyorsunuz ?

Yaşlı çırkın adama butun hesaplar kıtlenmış vay bee
12 yaş buyuk bir yaş farkı degıl ayrıca sızde 30 yaşındasınız şunu da anlamadım avukatım dıyorsunıx 30 yaşında neden babanızdan destek alıyorsunuz?
Ben ışe başladığımdan beri babamdan 5 kuruş almadım mesela o yüzden de benom kararlarıma saygı duyar aılem
Çok ılgınç bır aıle yapınız var

pembepepe08 gördüğüm kadarıyla kolay manipüle edilebilen bir kızsın..bir ay önceki konunla (nişanlından ayrılmanı anlattığın) bu konun arasında olay akışı farkı çok bariz. Ailenin yanındayken ailenin penceresinden ....nişanlının yakınına gidince nişanlının penceresinden olayları aktarıyorsun.Ben eski nişanlının senin ailene ne kadar para harcadığını oturup senin hesapladığını bile sanmıyorum. Zaten bunlar olurken algın bu kadar açık olsa, ailenin senin sevgilini maddi olarak kullandıklarının ayrımında olsan buna izin vermezdin diye düşünüyorum. Büyük olasılıkla adam aldı seni karşısına yüzüne tek tek söyledi ailenin yaptırdığı harcamaları şimdi onun verileri ile konuşuyorsun.Haftaya ailenin yanına yine gitsen ; "adam evlilikten bahsetsem bir hafta aramıyordu,boyu beraber iki çocuğu vardı..evlilik için yapılan tek hazırlık benim aldığım tabak çanaktı.. bitti dedim aramadı bile " diyebilirsin

Ayy bu ne bicim aile ya dusman basina boyle dunur ahmet gidecek mehmet gelecek ona da yazik bence. Boyle kirli bir zihniyet gormedim adam zengin degil diye hastalikta olumde aramamak ne demek ben sok .

Siz de bir acaipsiniz bir farkiniz yok sacma saoan bahanelerle adama bir suru hesap odetmissiniz yok oyuncak yok kahvalti yok rezervasyon adam gotmedigi yemegin bile hesabini odemis bune rezillik bu kadar mi bedava yasama bagimlisisiniz
.
Adamda bu avukat diyo bisey saniyo yazik umarim sizden kurtulur.

bayağı bir zaman önce pırlantayla ilgili konuşurken adamın taktığı yüzüğün karatını söylemişti ben şokkkkkk.1.5 2 karat bir şeydi.Ahmet anne babayı ağırlarken 2 ev parası harcıyor Ahmet yediği yemeğin 3 katı bahşiş veriyor.kendim eh işte gelirliyim ama zengin arkadaşım çok.asla böyle dağıtmazlar paralarını .Ama sonunda Ahmet gariban ve parasız oluyor nasıl oluyor bu?bir de 30 yaşında avukat kadın tek başına kendini nasıl geçindiremiyor da ailesinden para alıyor?konuda herşey tuhaf

Evet bu kısımları hikaye gibiymiş biraz. Bir arap prensi vardı Türkiye ye gelince dağıttığı bahşişlerle anılıyordu. Aklıma o geldi o bile o zamanın parasıyla 100 dolar fln veriyordu.

Evet bu kısımları hikaye gibiymiş biraz. Bir arap prensi vardı Türkiye ye gelince dağıttığı bahşişlerle anılıyordu. Aklıma o geldi o bile o zamanın parasıyla 100 dolar fln veriyordu.
bu adam avukat altı üstü.benim dayım da kuzenim de avukat valla 100 lira harcarken başkasına 2 kere düşünürler

bu adam avukat altı üstü.benim dayım da kuzenim de avukat valla 100 lira harcarken başkasına 2 kere düşünürler
Yok adam avukat değil sanırım kız avukat adam milyonermiş batmış pandemide . Yalnız benim kendini milyonermiş gibi tanıtıp aslında 5 parasız çıkan tanıdıklarım olmuştu. Ve onlar gerçek zenginler gibi davranmazlardı parayı saçarlar fakat bir anda da çıkar ortaya parasızlıkları . Gerçek zenginler hesabın yüzde 10 u kadar bahşiş bırakır her zaman

Hesabın 3 katını bahşiş bırakıyorsa niye battığı belli aslında ahmetin

Kusura bakma da 1-2-3 den sonra okumadım yetti canıma

İyiki çocuk sizden kurtulmus

Ben birakmiyorum hatta tabağı da siyiririm kendimi zengin saniyormuşum meğer

Yaşlı yaşlı dedikleri adam da 42 yaşında.
Butun sorun Ahmet'in 42 yasinda olmasi, cirkin olmasi ve bir ara islerinin kotu gitmis olmasi mi yani?
Ahmetten ayrilin yada devam edin bilemem ama aile bireylerinizle ilgili sikinti büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…